• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798
Kuğu gibi bir gelin olmak zor olmamalı, hem de hiç zor olmamalı..:123:

Zira 4 ay gibi uzunca bir vaktim var..

evet mavimi 15 kilo nasıl verdinse 5-6 kilo da verirsin sen , inanıyorum..:129:

Sağlıklı menüler, yürüyüşler, egzersizler, sporlar, 20:00 geçmeyen akşam yemekleri, bol salatalar, zeytinyağlı yemekler, sağlam kahvaltılar, az kaçamaklı günler, haftalar..

evet eskisi gibi sağlam iddialı bi giriş yapmanın vakti geldi..

şuan reglim tartılmadım ama geçen gün 61 çıkmıştım ve başlangıcımı 61 olarak işaretliyor hedefimi 54 e yöneltiyorum..

göbeğim için özel çaba harcamam gerekli bunun da bilincindeyim gelinliğimin içinde koca sarkık göbekli balinamsı havada olmamak için start veriyorum.

Rabbim utandırma beni dinimiz , amin:118::119:

Son düzenleme:

elimden geldiğince çok gelip menülerimi yazıcam hatta telefona yüklesem güzel olur:32:

kahvaltım

tereyağlı yumurta 2 adet
1 kase yoğurt

öğlen yemeğim

tavuk ızgara (elim kadar)
zeytinyağlı taze fasülye
ve bi kase yoğurt

şuan limonlu yeşil çay içiyorum akşam için de sağlıklı güzel bir şeyler bulucam inşallah :21:

elimden geldiğince çok gelip menülerimi yazıcam hatta telefona yüklesem güzel olur:32:

kahvaltım

tereyağlı yumurta 2 adet
1 kase yoğurt

öğlen yemeğim

tavuk ızgara (elim kadar)
zeytinyağlı taze fasülye
ve bi kase yoğurt

şuan limonlu yeşil çay içiyorum akşam için de sağlıklı güzel bir şeyler bulucam inşallah :21:

canım menün gayet sağlıklı... kuğu gibi bir gelin olursun inş.. bende evlendikten sonra aldım kiloları:)) birz vermiştim geri aldım Allahın izniyle yarın yine başlıyorum...61 kilo ile:(günlüğüme beklerim.

Aksam yemegim

Karisik izgara
Zeytinyagli enginar

Sonrasinda da biraz meyve:o

canım menün gayet sağlıklı... kuğu gibi bir gelin olursun inş.. bende evlendikten sonra aldım kiloları:)) birz vermiştim geri aldım Allahın izniyle yarın yine başlıyorum...61 kilo ile:(günlüğüme beklerim.

Basarilar insallah kisa surede hedefimize ulasicaz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin gunlukcum

Nefis bir kahvalti yaptim kacamaksiz karbonhidratsiz yesillikli peynirli zeytinli :p

Oglen patlamis misir yedim bi kac avuc aksam yemegim de izgara yedim yine salata ve ayran esliginde simdi de filtre kahve iciyorum arkadasin dogum gunu ama pastasindan yemedim kacamak yok :p

Ay düğününe 4 ay var çok heyecanlı ve 7 kilo vermek için harika bir süre :)) Umarım hiç kaçamak yapmaz ve gerçekten kuğu gibi bir gelin olursun. Göbek bölgenden şikayetçi olduğunu okudum canım, ebru şallının karınsavar dvd'sine bir bak istersen yorumlarını filan oku. İnternette videosu var zaten, belki hoşuna gider, işine yarayabilir. 21 gün boyunca hergün yapılıyor, daha sonra da haftada 2-3 güne düşüyorsun :)

Ay düğününe 4 ay var çok heyecanlı ve 7 kilo vermek için harika bir süre :)) Umarım hiç kaçamak yapmaz ve gerçekten kuğu gibi bir gelin olursun. Göbek bölgenden şikayetçi olduğunu okudum canım, ebru şallının karınsavar dvd'sine bir bak istersen yorumlarını filan oku. İnternette videosu var zaten, belki hoşuna gider, işine yarayabilir. 21 gün boyunca hergün yapılıyor, daha sonra da haftada 2-3 güne düşüyorsun :)

teşekkür ederim tatlımmm inşallah hepiimiz hedefimize ulaşıcaz :16:

evet ya onu çok beğeniyorlar umarım bende de işe yarar ,, inanıyorum :18:

günaydın günlükçüm bugün 3. günümdeyim :27:

enfes bir kahvaltı yaptım yine

2 haşlama yumurta
az peynir bi kaç zeytin
biraz da kavrulmamış badem ve ceviz
vee çay

kahvaltım sağlam olmalı dedim böyle güzel kahvaltılar yapmaya devam edicem inşallah :21:

birazdan yeşilçaylarımdan içerim , öğlen ve akşam da kaçamaksız güzel şeyler yedim mi oh bugün de layıkıyla biter :56::16:

bir de tembelliği bırakıp yürüyüşlere çıkarsam platese başlarsam değme keyfime gitsin göbecikler sıkılaşsın vucüt:ssz::32:

tekrar selamlar günlükçüm sabah kahvaltımı aşırı güzel yaptığımdan öğlene çok acıkmadım ve bu sebeble azcık bişiler yedim. nedir bu azcık bişiler söylemek gerekirse

bi kaç kaşık mercimek çorbası
bi kaç kasık etli türlü
ve 1 bardak ayran

şimdi de çay içiyorum birazdan da limonlu yeşilçay fln içerim akşama da salata yapabilirim ve aslında ya da sebzeli bişiler bakalım bakalım :ssz::10:

Selamlar pek degerli tapiztatli gunlugum. Bugun hafta sonu ve ben pek diyet havasinda degildim kacamak yaptim mi yaptim peki ne yaptim bitter cikolata yedim 5 kare :eek:
Epey de yemisim yahu :mad:

Neyse ogunlerimi yazayim gelmisken.

Dun aksam tavuk haslama yedim salata ve bi kasik corba esliginde.

Bu sabah yumurta yedim bi kac dilim sucuk ile. Salatalik domates marul maydanoz yemek sinirsiz zaten. Bi kac catal peynir bi lac tane de zeytin yedim. Ve bi kase yogurt.

Ogle menu yok yemedim bir sey Aksam ise bir kepce mercimek corbasi yarim porsiyon firinda sebzeli tavuk ve salata.

Epey gezdim dolastim yuruyus spor sayilmaz ama yine de hareket ettim diyebiliriz. Sabah erken uyansam da yuruyuse ciksam aslinda guzel olurdu ahh mavimi biraksan su tembelligi sahane olucak ama :D

Tekrar selamlar gunlukcum yine guzel bi kahvalti yaptim ekmeksiz proteinli yesillikli :rolleyes:
Boyle devam et mavimi aferin ;)

Youtube ' a Tiffany rothe yazdığın zaman videolar çıkıyor onları uygulamanı kesinlikle tavsiye ederim müthiş yanar yağlar .

Youtube ' a Tiffany rothe yazdığın zaman videolar çıkıyor onları uygulamanı kesinlikle tavsiye ederim müthiş yanar yağlar .

Sagol tatlim onerini dikkate alicam tesekkurler :):)

Sent from my GT-S5830 using Kadınlar Kulübü mobile app

selamlar günlükçüm
sabah tartıldım moralim düştü diyete başlayıp kilo alan benden başka insan yoktur heralde :ssz::43::43::43:
62 çıktım yahu bu muydu ödülüm benim o kadar dikkat et sonra 61den 62ye çık :5::5:

neyse moral bozmak yok yola devam

dün 2. ögünümü bi kaç dilim peynirli pide ve şagamla yaptım akşama da acıkmadım zaten.

kahvaltım
1 simit (ayy kahvaltı hazırlayamadım bugünlük böyle oldu moral bozukluğu üstüne tabi)
peynir- zeytin
domates

öğlen yemeğim

pek açıkmadım bu yüzden 1 kase yoğurt bi avuç çiğ badem ve 4-5 kaşık kısır yedim epey de yemişim daha ne yiyecem ki diysim geldi kendime :30:

akşama da mercimek çorbası fln içerim heralde :18:

neyse mavimi durmak yok diyete devam verirceksin elbet o 7 kiloyu sabret kızım #direnmavimi

Tekrar selamlar gunlukcum

Aksam yemegim koca bi kase mercimek corbasi 4 kepce kadar biraz peynir ve yesil zeytin.

Karatay teyzemin kitabina goz attim azcik gecen yil ki azmime donmem gerekli tarti da 62 yi gosterdi cok mutsuzum ama pes etmemem lazim edemem :mad:
Neyse mavimi yapicaksin kizim baska yolu yok :D

günaydın günlük 61.5 çıktım sabah ilginç yani ilginç :ssz:

neyse durmak yok diyete devam diyorum :18:

kahvaltım
1 haşlama yumurta
bi parça peynir
biraz zeytin
çiğbadem
süt

evet güzel bi kahvaltı öğlenki ve akşamki menüm de böyle güzel olur inşallah :36::56:

Back
X