k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

HEPSİ TERTEMZ VE KULLANILABLR.HAMİLELİK SONRASI KİLOLARDAN KURTULAMADĞM İÇİN KIYAFETLERMİ ÇOK UYGUNA SATIYORUM.. BAZILARI KIRIŞIK GÖRÜNEBLİR KIŞ DOLAYISYLA BAZANN ALTINDAN ÇIKARTILDILAR.. İLGİLENDKLERNİZİ ÜTÜLEYİP ÜSTÜMDE FOTORAF ÇEKİP YOLLAYABLRM:)) KIYAFETLERN YANNDA HEDİYELRDEN DİLEDĞNZİ SEÇEBLRSNZ.. ŞMDİDEN HAYRLI OLSUN:))
FİYATLAR İÇİN PAZARLIK PAYI HEPSNDE VARDR. HADİ HANIMLAR BUYRUNNNN:)) BEDENLER YAZDIĞIM GBİDR ÇNKÜ KIYAFETLER KALIBA GÖRE DEĞİŞİYOR. YİNEDE BEĞENDKLERNZ İÇN TEKRAR BEDEN SORABLRSNZ.

SIFIR ETİKLETLİ 36-38 Beden Pudra Yakası incili Taşlı Uzun Tesettür elbise 40 TL

ANGELA Severek kullandığım Çok kullanışlı Elbise Ferace tarzı yakası tül fırfırlı 36-38 beden siyah elbise 15 TL

7İKLİM 2013 sezon koyu petrol yeşili & lacivert çift renk 38-40 beden uzun pardesü 250 TL e almıştım 40 TL den veriyorum..

PARDESÜ DÜNYASI'ndan Rüzgarlık kumaşından siyah uzun pardesü 100 TL ye almıştım 20 TL Ye satıyorum.

ARMİNE Lacivert Beli ipli KAP Tunik Hediye Geldi 1 kez Giyilidi etiketi üzerinde 38-40 Beden Tertemiz 40TL

ZÜHRE Pudra Pembesi İnce Yazlık Kap 38-40 Beden 250 TL YE ALDIM 50 TL ye Veriyorum...

Yazlık İnce kap 38 beden krem rengi kap 10 TL

MYRED Etek kahverengi saten kemerli 40 beden yepyeni tertemiz 30 TL

HANZADE 38 BEDEN vizon rengi yepyeni 25 TL

Pudra rengi 38 Beden Tessetür mağazasından alınmış severek kullandığım eteklerden biri astarlı 15 TL

38*40 BEDEN Lacivert Tül etek uçları dantelli hiç giyilmedi tertemiz sıfır etek 10 TL

ARMACOOL 38 BEDEN kahverengi fırfırlı çok rahat çok şık tertemiz gömlek 15 TL

AMANTE 38 BEDEN pudra vizon arası açık renk fırfırlı çok şık gömlek 15 TL

ELİTE WOMAN Beyaz Gömlek Tertemiz 15 TL

PEMBE YANDAN Fermuarlı kısa elbise 38-40 Beden ALIŞ VERİŞ YAPANA HEDİYE :):16:

ÖZEL DİKİM kısa yeşil elbise ( Resimde soluk cikmiş ama cok canlı bir yeşili var ) buda hediye edileceklerden biridir..:16:

ALMANYA DAN Hediye Geldi kahverengi yakası peluşlu Alışveriş yapana hediye edilecektir.. HİÇ KULLANILMADI SIFIR ÜRÜN:16:

36 beden hiç giyilmedi eteği pileli yumuşak triko hırka Hediye Edilcektir.:16:

yumuşak beyaz sabahlık hediye edilecektir.:16:

ESPRİT 36- 38 BEDEN SWEET HEDİYE EDİLECEKTİR.:16:

MİNİ ETEK FIRFIRLI KATKAT ÇOK ŞIRIN 36-38 BEDEN HEDİYE EDİLECEKTİR:16:

Ürünlerin ize bakarken içim gitti. Ama maalesef bende 42 bedenim keşke olsalar di acaba kullanmadiginiz marka eşarplar var mi varsa uygun fiyata almak isterrim

42beden cok hos bi elbisem var bir kere kullandim istrrseniz bakabilirsinz birazdan paylasicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ürünlerin ize bakarken içim gitti. Ama maalesef bende 42 bedenim keşke olsalar di acaba kullanmadiginiz marka eşarplar var mi varsa uygun fiyata almak isterrim
cnm 42 bedenede uyabilecek bi tek bu eteğim var ben cok düşük bel giyiyorum ondan 40 yni. eşharplardanda var 1 iki tane koyucm brzdan:))
8nD0D7.jpg

Ayyy ben merak ederim simdi hangi markalar var fiyatlar ne merak ettim valla
cnm valla şalllara geçtkten snra 20 yi geçik başörtümü dağıttm 2. eli yeni keşfedenlerdenm gtti güzelim bi sürü eşarplarm:)) şaka bi yana kısmet taby elimde 2 tane armine 1 tane louis vuıtton 3 tanede markasz var hepsi çok iyi durumda. umarm gönlüne göre bişiler olur:):34:

Kiyafetlerin kalitesnden suphenz olmasn hepsi cok iyi durumda. Fiyatlar oldukca dip olmasina ragmen daha bisiler yapablrm.. hediyelerle birlkte kacrmayn derimmm:))

Bnde iki ayri yerden griorum acilio ama szde neden gorunmuo anlamadm. Bde esime baktrayim. Aksamustu duzenlicem ztn cnm ipek esarpta yuklicem.. tekrar yuklerm resmleri..

HEPSİ TERTEMZ VE KULLANILABLR.HAMİLELİK SONRASI KİLOLARDAN KURTULAMADĞM İÇİN KIYAFETLERMİ ÇOK UYGUNA SATIYORUM.. BAZILARI KIRIŞIK GÖRÜNEBLİR KIŞ DOLAYISYLA BAZANN ALTINDAN ÇIKARTILDILAR.. İLGİLENDKLERNİZİ ÜTÜLEYİP ÜSTÜMDE FOTORAF ÇEKİP YOLLAYABLRM:)) KIYAFETLERN YANNDA HEDİYELRDEN DİLEDĞNZİ SEÇEBLRSNZ.. ŞMDİDEN HAYRLI OLSUN:))
FİYATLAR İÇİN PAZARLIK PAYI HEPSNDE VARDR. HADİ HANIMLAR BUYRUNNNN:)) BEDENLER YAZDIĞIM GBİDR ÇNKÜ KIYAFETLER KALIBA GÖRE DEĞİŞİYOR. YİNEDE BEĞENDKLERNZ İÇN TEKRAR BEDEN SORABLRSNZ.

SIFIR ETİKLETLİ 36-38 Beden Pudra Yakası incili Taşlı Uzun Tesettür elbise 40 TL

ANGELA Severek kullandığım Çok kullanışlı Elbise Ferace tarzı yakası tül fırfırlı 36-38 beden siyah elbise 15 TL

7İKLİM 2013 sezon koyu petrol yeşili & lacivert çift renk 38-40 beden uzun pardesü 250 TL e almıştım 40 TL den veriyorum..

PARDESÜ DÜNYASI'ndan Rüzgarlık kumaşından siyah uzun pardesü 100 TL ye almıştım 20 TL Ye satıyorum.

ARMİNE Lacivert Beli ipli KAP Tunik Hediye Geldi 1 kez Giyilidi etiketi üzerinde 38-40 Beden Tertemiz 40TL

ZÜHRE Pudra Pembesi İnce Yazlık Kap 38-40 Beden 250 TL YE ALDIM 50 TL ye Veriyorum...

Yazlık İnce kap 38 beden krem rengi kap 10 TL

MYRED Etek kahverengi saten kemerli 40 beden yepyeni tertemiz 30 TL

HANZADE 38 BEDEN vizon rengi yepyeni 25 TL

Pudra rengi 38 Beden Tessetür mağazasından alınmış severek kullandığım eteklerden biri astarlı 15 TL

38*40 BEDEN Lacivert Tül etek uçları dantelli hiç giyilmedi tertemiz sıfır etek 10 TL

ARMACOOL 38 BEDEN kahverengi fırfırlı çok rahat çok şık tertemiz gömlek 15 TL

AMANTE 38 BEDEN pudra vizon arası açık renk fırfırlı çok şık gömlek 15 TL

ELİTE WOMAN Beyaz Gömlek Tertemiz 15 TL

PEMBE YANDAN Fermuarlı kısa elbise 38-40 Beden ALIŞ VERİŞ YAPANA HEDİYE :):16:

ÖZEL DİKİM kısa yeşil elbise ( Resimde soluk cikmiş ama cok canlı bir yeşili var ) buda hediye edileceklerden biridir..:16:

ALMANYA DAN Hediye Geldi kahverengi yakası peluşlu Alışveriş yapana hediye edilecektir.. HİÇ KULLANILMADI SIFIR ÜRÜN:16:

36 beden hiç giyilmedi eteği pileli yumuşak triko hırka Hediye Edilcektir.:16:

yumuşak beyaz sabahlık hediye edilecektir.:16:

ESPRİT 36- 38 BEDEN SWEET HEDİYE EDİLECEKTİR.:16:

MİNİ ETEK FIRFIRLI KATKAT ÇOK ŞIRIN 36-38 BEDEN HEDİYE EDİLECEKTİR:16:

Hediye yesil elbseyi begndim :D SAtmiyor musunuz onu

Back