• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuna sigara içiren babaya büyük tepki

isabelisabel hesabı doğrulanmış üye.

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.739
28.174
798
49
[video=youtube;q3sI279hNSo]http://www.youtube.com/watch?v=q3sI279hNSo&noredirect=1[/video]

Rusya'da internete düşen bir baba-oğul görüntüsü büyük tepki yarattı. Görüntülerde üstü çıplak bir babanın oğluna defalarca sigara uzatarak içirdiği görülüyor. İki yaşlarında olduğu sanılan çocuk babasından aldığı sigaradan nefesler çekerken, kamerayı tutan bir kadının da bu görüntülere güldüğü duyuluyor. Bir ara baba sigara uzatmayı kesince çocuk ağlar gibi yaparak sigara paketini işaret ediyor. Bunun üzerine baba paketten bir sigara alıp oğluna uzatıyor ve çakmakla sigarasını yakıyor. İnternette yayınlanan görüntüler izleyenlerin tepkisini çekti. İzleyicilerin çoğu çocuğun derhal ailenin elinden alınması gerektiğini yazdı. DHA

var böyle manyaklar ya. ben liseye gidiyordum o zaman bir komşumuz vardı kadın tüm hamileliği boyunca az da olsa sigara içmişti. 3 yaşında bir oğlu bir de yeni doğan vardı. onlara gitmiştik bebek görmeye yine sigara içiyordu 2 küçük çocuğun yanında. annemler tepki gösterdi de o da 3 yaşında olanı çekti kendine ağzndaki dumanı ağzına üfledi. "aman nolacak ben hepsinde içtim" demişti. biz böyleyiz:52::52:

sımdı haberlerde ızledım bunu..

o cocugu o aılede bırakmazlar..

sınırlerım tepeme cıktı!

seytan dıyo al o sıgaraları yakıp yakıp önce o gülen annenın,sonra babasının poposuna tıka!

Ben çocuğunun yanında sigara içeni bile kınarken, bu ne böyle... Gerçi çocuğunun yanında sigara içen bizim ülkemizde çok, bana çok fazla fark yok gibi geliyor. dumanından nasipleniyor o çocuk çünkü.. Hatta anneyi babayı görerek iyide rol model alıyor kendisine. Gerçekten düşününce fark yok gibi. Lütfen çocuğunuzun yanında ya da görebileceği ortamda içmeyin..

var böyle manyaklar ya. ben liseye gidiyordum o zaman bir komşumuz vardı kadın tüm hamileliği boyunca az da olsa sigara içmişti. 3 yaşında bir oğlu bir de yeni doğan vardı. onlara gitmiştik bebek görmeye yine sigara içiyordu 2 küçük çocuğun yanında. annemler tepki gösterdi de o da 3 yaşında olanı çekti kendine ağzndaki dumanı ağzına üfledi. "aman nolacak ben hepsinde içtim" demişti. biz böyleyiz:52::52:

Kınamayayım diyorum kimseyi ama, çocuğun ağzına sigara dumanı üflemek ne yaa. yuhhh yani yuh. Kimsenin anneliğine laf söylenmemeli bence, o yüzden zor tutuyorum kendimi....

Son düzenleme:
Back