• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahlandım ve Yaza düğünüm var. Nerede kalmalıyım?

hly99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Düğün ve nikah yazın olacaktı ama nişanlımın "eş durumu tayini" hesapları sebebiyle bi kaç hafta evvel nikahlandık(ben şu an onun memleketinde çalışıyo gözüküyorum).

Sorun şu ki beni "Kedini de al gel işte" diye gayet net olarak yanında istedi. Baştan söyleyeyim, "etraf ne der?", "dinen uygun mu?", "ailem üzülür mü?" benzeri çekincem yok. Hatta bana daha evvel yaşattıkları yüzünden aileme biraz sıkıntı verdirmek oldukça çekici geliyor(bi kısmını şuraya yazmıştım;http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582).

Nişanlıyken bile "biraz üzerime gelsinler, kıstlasınlar da kavga edip çekip gideyim" derdim. Ama "şimdi kocanın yanına gitmek istersin" diye işi şakaya vuruyorlar, eve gelip gittiğim saatlere karışmıyorlar(hatta bir iki sefer dönmedim bile). Biraz da hiç bi işe elimi sürmediğimden olsa gerek canım kalmak istiyo. Yani eşimin evine yerleşirsem bildiğin ev kadını olup yemek, erken kalkmak, temizlik, çamaşır... gibi bir sürü sorumluluğum olacak. Şu 26 yıllık ömrümde görmediğim rahatı bi kaç ay daha sürmek istiyor canım:17:

Fakat diğer yandan, eşimi geri çevirmek de istemiyorum. Belli yani adam rahatsız oluyor, akşamları beni evime bırakma durumundan. Üstelik bana bahsetmiyo ama her gün işten çıkınca buluşmak, bunun başka işlerini, sporunu filan da engelliyor sanırım.
Kararsızım.

Edit: Eşimle orta yolda alaştık; eşimin tatil geceleri onun yanında(haftada 2-3 gece filan), diğerlerinde ailemle kalıcam.
Tabi biraz lojistik problemler yaşayacağım muhakkak(onca malzemeyi yanımda mı taşıyacağım? sonra çantaya girmeyecek elektrikli aletler filan...)

Son düzenleme:
Bence ne olursa olsun düğün gününe kadar ailenizin yanında kalın ..
Benimde tam 1 yıl 1 ay önce yapıldı ama ailemin yanında durdum

Bence doğru olan buydu

Bence hersey zamaninda guzel. Sizin düşünceniz nedir bilmem ama ben gelinligimle gitmek isterim yeni evime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozleyeceginiz yerde bence..
Simdi sikinti vermekten hoslanabilirim tadinda takildiginiz ailenizi ozleyeceksiniz muhtemelen.

bence ailenizin yaninda durmalisiniz benimde nikahim once olmustu ama ailem hicte esneklik yapmadi hatta daha sikmisti bencede oyle olmali ailenizin evinden gelinliginizle cikmalisiniz siz dugun yapmiyacakmisiniz ozaman direk nikahta gelinlik giyip gecseymissiniz

Bana kalirsa dugun olmadan birlikte kalmayin. Her seyin bir büyüsü var onu bozmayin. Gelin olurken düşün. Eger simdi eve geçerse n ayni eve gelin gideceksin biraz heyecani kacar yani.
Ben evlenirken 1 ay onceden evimizi duzduk ne o nede ben kaldik. Herseyin zamani var. Ama ortada farkli durumlar varsa ailen huzursuz ediyorsa. Nikahli kocan tabikide gidebilirsin ama. Ben eger cok zorlayici bir neden yoksa onermem.

Bence hersey zamaninda guzel. Sizin düşünceniz nedir bilmem ama ben gelinligimle gitmek isterim yeni evime

Bana kalirsa dugun olmadan birlikte kalmayin. Her seyin bir büyüsü var onu bozmayin. Gelin olurken düşün. Eger simdi eve geçerse n ayni eve gelin gideceksin biraz heyecani kacar yani.
Ben evlenirken 1 ay onceden evimizi duzduk ne o nede ben kaldik. Herseyin zamani var. Ama ortada farkli durumlar varsa ailen huzursuz ediyorsa. Nikahli kocan tabikide gidebilirsin ama. Ben eger cok zorlayici bir neden yoksa onermem.

Evlenince o evde oturmayacağız zaten. Düğün ayvalıkta, oturacağımız ev ayvalıkta.
Tabiki herkesin farklı dünya görüşü var. Ben şahsen ertelenmiş hiç bir şeyin ertelendiği tarihte aynı tadı vereceğini düşünmem. Önemli olan şu andır. Daha da ötesi güzel bir şeyi ertelersen doğal olarak beklentiyi de arttırıp normalde alacağın keyfi bile bozarsın.

Ozleyeceginiz yerde bence..
Simdi sikinti vermekten hoslanabilirim tadinda takildiginiz ailenizi ozleyeceksiniz muhtemelen.

Valla ne yalan söyleyeyim hiç özleyecekmişim gibi gelmiyor.

Düğünün anlami kalmaz.. bence dugunden sonra geçin evinize

Ömür boyu esinle olacaksin zaten, 2 hafta Krallığında takıl bence

Ailenize kızgınlığınızın asıl sebepleri ne onu bilemiyorum ama, ailenizin yanında gayet rahatsınız ki ev hanımı moduna geçmeyi ertelemek istiyorsunuz. ergen de değilsiniz ki aile baskısını isyanla karşılayasınız. Bana bu kısmı enteresan geldi..
Asıl sorunuza gelince, ailenin canını acıtmak için değilde, gerçekten istiyorsanız gidin. ya da bikaç ay daha bekleyin düğün olsun gidin...

bence eşinin yanında olmalısın...
Sembolleri tınlamayan biri olarak ben de aynen böyle düşünüyorum.

Fakat aşağıdaki durumun çekiciliği, kendi kendime verdiğim sözü bile yedirtecek neredeyse:17::17:
Ömür boyu esinle olacaksin zaten, 2 hafta Krallığında takıl bence

Bi kaç ay boyunca; öğlen kalk, yatağını bile toplamadan saat üçe kadar süslen, eşin işten çıksın, dörtte buluş, akşama kadar onunla takıl, akşam da evine dönüp gece üçe kadar internette dolaşıp yat... Sonra tekrar.

Ailenize kızgınlığınızın asıl sebepleri ne onu bilemiyorum ama, ailenizin yanında gayet rahatsınız ki ev hanımı moduna geçmeyi ertelemek istiyorsunuz. ergen de değilsiniz ki aile baskısını isyanla karşılayasınız. Bana bu kısmı enteresan geldi..
Asıl sorunuza gelince, ailenin canını acıtmak için değilde, gerçekten istiyorsanız gidin. ya da bikaç ay daha bekleyin düğün olsun gidin...

Şu an aile baskısı filan yok. Hatta dediğim gibi şaşırtıcı derecede rahat bıraktılar(zaten sıkmaya kalksalar bi dakka durmam). Onlara kızgınlığım daha evvelden kaynaklanıyor(Birazını yazmışıtım şuraya;http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582).

İki gün eşimin yanında, üç gün ailemin yanında şeklinde bi orta yol önersem...

Son düzenleme:
Şu an aile baskısı filan yok. Hatta dediğim gibi şaşırtıcı derecede rahat bıraktılar(zaten sıkmaya filan kalksalar bi dakka durmam). Onlara kızgınlığım kaynağını daha evvelden alıyorlar(Birazını yazmışıtım şuraya;http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582).

Ben o yazıyı okuyup yorum yaptım, bu kadar kızacağınız hatta nefrete yakın duygular taşıyacağınız birşey göremedim...

Eee madem düğünü smdi yapin ya da yapmayin zaten nikah olunca aynı evde de yaşayınca düğüne ne gerek yok düğünse aynı evde kalmayın. .

Aileniz bir çok aile gibi sizin evlenmenizi istemiş, muhtemelen gençken baskı da kurmuş.. bir kaç hata onların silinmesine neden olmamalı bence. evlenince bir çok insan gibi ailenizin değerini daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum..

Hersey usulunce guzeldir. Dugunden sonra gidersin. Bu gunleri cok arayacaksin zaten evlenince, keyfini cikarmaya bak

Back
X