- 10 Kasım 2012
- 238
- 45
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonunda gelin ayakkabımı sipariş ettim bu ayakkabı modelini başka yerlerde görmüştüm hatta tam alıcaktım fiyatı ne kadar pahalı gelsede.. Lakin bakırköyde bir ayakkabıcı da yapıyormuş aynısını hemde çok daha ucuz Umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355
Evet bu ayakkabıları ilk bende studiorain de gördüm orda 400 tl di sonra osmanbeydeki divan kundurada gördüm oda 300 tl idi.. hatta ben ayakkabının siparişini verdikten sonra derilisini gördüm 200 tl di Ben ama 160 tl' ye yaptırdım
canım ben de bu ayakkabıları studiorain de gordum ama cok pahalı geldıgı ıcın vazgecmıstım,bakırköyu hıc bılmıyorum bıraz tarıf edersen ben de istiyorum daa
Benim sipariş verdiğim yer orkestra sanatsal ayakkabılar isimli bir mağza..bakırköyde tınaztepe çarşısında alt katta.. orda başka ayakkabılarda var bakabilirsin. olmadı sende benim gibi gösterirsin ayakkabıyı sana özel yapıyorlar.. ve hazır olsun dersen sahile doğru inerken bir ayakkabıcıdada gördüm benzerini ama mağzanın ismini hatırlamıyorum maleseff lakin sağ tarafta kalıyordu
Hiç bilmiyorum ki canım ne desem yalan olur.. istersen sor sen:26:
Kızlar sonunda gelin ayakkabımı sipariş ettim bu ayakkabı modelini başka yerlerde görmüştüm hatta tam alıcaktım fiyatı ne kadar pahalı gelsede.. Lakin bakırköyde bir ayakkabıcı da yapıyormuş aynısını hemde çok daha ucuz Umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355