• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm sonucumuz progresif hareketli= %3 cıktı kızlar ne demek bu yardım??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
kızlar esimin sperm sonucunu yorumlarmısınız doktor sayı iyi ama hızı düsük dedi.ultrasoncekilecek varikosel varmı bakılacak varsa amelyat dedi kızlar bu durumda olan varmı yada bu nedemek ??
bu durum gebe kalmayı etkilermi??

sayı: 1ml de 60 milyon
toplam 120 milyon

progresif hareketli: 3 %
yavas hareketli :30%
yerinde hareketli :27%
hareketsiz:40%

kruger testi : normal sperm 13 %
Baş Anomalisi:
toplam 48
amorf 8
büyük 3
küçük 8
pin-head 3
yuvarlak 3
piriform 7
uzamıs 16
cift-
akromozom anomalisi :

toplam 21
kalın 1
ince 2
segmenter 1
kıvrık 6
non-axiel 1
sitoplazmik droplet 1

KURUK ANOMALİSİ
toplam 7
uzun -
kısa-
kıvrık 6
kalın -
cift 6
MİXED ANOMALİ 6
kızlar yorumlarmısınız lütfen

Son düzenleme:
kızlar esimin sperm sonucunu yorumlarmısınız doktor sayı iyi ama hızı düsük dedi.ultrasoncekilecek varikosel varmı bakılacak varsa amelyat dedi kızlar bu durumda olan varmı yada bu nedemek ??
bu durum gebe kalmayı etkilermi??

sayı: 1ml de 60 milyon
toplam 120 milyon

progresif hareketli: 3 %
yavas hareketli :30%
yerinde hareketli :27%
hareketsiz:40%

kruger testi : normal sperm 13 %
Baş Anomalisi:
toplam 48
amorf 8
büyük 3
küçük 8
pin-head 3
yuvarlak 3
piriform 7
uzamıs 16
cift-
akromozom anomalisi :

toplam 21
kalın 1
ince 2
segmenter 1
kıvrık 6
non-axiel 1
sitoplazmik droplet 1

KURUK ANOMALİSİ
toplam 7
uzun -
kısa-
kıvrık 6
kalın -
cift 6
MİXED ANOMALİ 6
kızlar yorumlarmısınız lütfen

Canim oncelikle gecmis olsun.sonuc7nuza varikosel yok gibi gorunuyor.cunku sayi ve morfoloji cok guzel.progresif hareket ileri dogru hizli hareket demek.yuzde 3 dusuk ama gebelik olusmasina tam engel degi.alacaginiz takviyelerle arttirabilirsiniz.
Proxeed plus
Bi de gnc den arginmax men
Tavsiye edebilirim

Canim oncelikle gecmis olsun.sonuc7nuza varikosel yok gibi gorunuyor.cunku sayi ve morfoloji cok guzel.progresif hareket ileri dogru hizli hareket demek.yuzde 3 dusuk ama gebelik olusmasina tam engel degi.alacaginiz takviyelerle arttirabilirsiniz.
Proxeed plus
Tavsiye edebilirim

Cok sagol gulum insallah.bu ilaclarla iyilesir insallah.haftasonu ultrason cekilecek belli olurmu hemen sonucu

Cok sagol gulum insallah.bu ilaclarla iyilesir insallah.haftasonu ultrason cekilecek belli olurmu hemen sonucu

Biz ultrasonu aynı gün içinde yaptık ve hemen aldık canım. Bizde de ileri hareketli düşük yüzde 5. Doktor e vitamini verdi ve keçiboynuzu pekmezi yemesini onerdi

Canim kac aydir tedavi goryo esin iyi oldumu degerleri.bende yedireyim canim

canım biz daha yeni öğrendik bi ay bile olmadı... keçiboynuzu pekmezini yemiyo eşim kokusu çok kötü.. suyunu yapmayı düşünüyorum... doktorumuz hiç umutlu bakmıyo aşılama diye tutturdu... eşim de erken diyip istemiyor.. senin doktorun ne dedi

Kizlarr benim esiminki de boyle anladim bisey doktora da gostermemis :( miktar 3.renk normal.sayi 107 normal.aglütinasyon yogun.lokisit nadir.eritrosit yok.motilite 3.derece ileri hizli %70.2.derce ileri yavad %5.1.derece yerinde hareketi % 10.0 derece hareketsiz %15...arkadaslarin testiyle ayni degil mi ki yoksa kizlar

canım biz daha yeni öğrendik bi ay bile olmadı... keçiboynuzu pekmezini yemiyo eşim kokusu çok kötü.. suyunu yapmayı düşünüyorum... doktorumuz hiç umutlu bakmıyo aşılama diye tutturdu... eşim de erken diyip istemiyor.. senin doktorun ne dedi

anladım canım bende keci boynuzu özü almıstım onu yedirecegim nasıl yedircem bilmiyom tadı kötüyse mecbur yiycek:26:.canım sperm hızı düsük diyemi umutlu bakmadı doktor:ssz: canım üroloji doktoru hızı düsük dedi bi ultrason bakalım varikosel varmı diye dedi varsa amelyat dedi cumartesi ultrason sonucuna göre dedi.daha kendi kadın dogum doktorumada gösteremedim esimin sonucuyla alıp götürecegim sonucu.bendede rahimde perde varmıs ne yapcak ne diycek bilmiyom canım asılama ya niye erken diyoki deneseniz fayda edeceke belki:29:

Kizlarr benim esiminki de boyle anladim bisey doktora da gostermemis :( miktar 3.renk normal.sayi 107 normal.aglütinasyon yogun.lokisit nadir.eritrosit yok.motilite 3.derece ileri hizli %70.2.derce ileri yavad %5.1.derece yerinde hareketi % 10.0 derece hareketsiz %15...arkadaslarin testiyle ayni degil mi ki yoksa kizlar

nasıl canım senin esininki ileri hareketlisi yüzde kac cıkmıs

anladım canım bende keci boynuzu özü almıstım recegim nasıl yedircem bilmiyom tadı kötüyse mecbur yiycek:26:.canım sperm hızı düsük diyemi umutlu bakmadı doktor:ssz: canım üroloji doktoru hızı düsük dedi bi ultrason bakalım varikosel varmı diye dedi varsa amelyat dedi cumartesi ultrason sonucuna göre dedi.daha kendi kadın dogum doktorumada gösteremedim esimin sonucuyla alıp götürecegim sonucu.bendede rahimde perde varmıs ne yapcak ne diycek bilmiyom canım asılama ya niye erken diyoki deneseniz fayda edeceke belki:29:

Üroloji doktoru bekleyin 2 ay dedi olmazsa aşılamayı düşünün dedi canım. ama doktorum hemen aşılama dedi

Canim yazdigim gibi bizim test bende anlamadim sanirim detayli yapilmadi bilmiyorum.bizim teste derece derece nedense

Üroloji doktoru bekleyin 2 ay dedi olmazsa aşılamayı düşünün dedi canım. ama doktorum hemen aşılama dedi

anladım canım bence bi doktora daha göster sonucları canım

Canim yazdigim gibi bizim test bende anlamadim sanirim detayli yapilmadi bilmiyorum.bizim teste derece derece nedense

canım bence bir ürologa gösterin mutlaka tedavi olur en azından

Son düzenleme:
öenmli olan ileri yavaş hareket arkadaşlar. Döllemeyi onlar yapıyor.Yeniçeriler gibi 2 ileri bir geri ancak geliyorlar:1::1:

bence güzel canım progresif hızlı hareket.Ama hız ölüm getiriyor oraya buraya çarpıp geberiyorlar:1:. En güzeli yavaş hareket oda %30. gayet iyi sayı olarakta güzel:34:

Proxeed plus
Tavsiye edebilirim

sslm canım bugün ultrason cektirdik ultrasonda bişi cıkmadı sonra doktor elle muayene etti solda varikosel var kesin dedi.ultrasonun güzel cekilmediğini söyledi haftaya baska bir yerden gene cektirecegiz önerdiği yerden.doktor kesin sırf ikna olun diye cektirin diyorum dedi.ilaç yazmadı amelyat dedi.siz naptınız seninde actıgın konuyu okudum canım Allah yardımcınız olsun

mrb canım naptınız ne dedi doktor:26:

sslm canım bugün ultrason cektirdik ultrasonda bişi cıkmadı sonra doktor elle muayene etti solda varikosel var kesin dedi.ultrasonun güzel cekilmediğini söyledi haftaya baska bir yerden gene cektirecegiz önerdiği yerden.doktor kesin sırf ikna olun diye cektirin diyorum dedi.ilaç yazmadı amelyat dedi.siz naptınız seninde actıgın konuyu okudum canım Allah yardımcınız olsun
Canim hic canini sikma.varikosel varsa bile cok basit bir ameliyatmis.ama ameliyati yapan dr cok onemliymis
Bizde durumlar kotu.esim ani bi kararla tedaviyi birakti. Cocuk istemiyorum diyor:(
Elimden bisey de gelmiyor

mrb canım naptınız ne dedi doktor:26:
Hayirlisi olsun.napalim

Back
X