• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu olmayan twitter ofisine müfettiş önerdi..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
v_185.jpg

Başbakan Erdoğan, yasaklı içerikleri kaldırmadığı ve "Türkiye'yi sallamadığı" gerekçesiyle twitter'a rest çekmiş, siteye erişim TİB tarafından engellenmişti. Erdoğan'ın resti sonrası twitter yetkilileri ise Türkiye'nin hassasiyetlerini gözönüne almak zorunda kalmış ve ofis açmak üzere Türkiye'ye gelme kararı almıştı. Ancak Türkiye'nin itibarını da ilgilendiren bu süreçte CHP, hükümete destek olmak yerine yine engel olmayı tercih ederek Anayasa Mahkemesi'ne gitti. Mahkeme de twitter'ı açtı.

[h=4]OLMAYAN OFİSE MÜFETTİŞ ÖNERİSİ[/h] Partisinin grup konuşmasında Erdoğan'ın twitter'a yaklamışını eleştiren Kılıçdaroğlu, ilginç de bir teklifte bulundu. Kılıçdaroğlu, twitter'ın Türkiye'de bir ofisi olmadığını unutmuş olacak ki Erdoğan'a, "Twitter vergi kaçakçısıymış. O zaman gönderirsin müfettişlerini raporunu yazarlar. Asıl amaç o değil." diye seslendi.

http://www.ensonhaber.com/kilicdaroglu-olmayan-twitter-ofisine-mufettis-onerdi-2014-04-15.html

Artik söyleyecek söz kalmadi gercekten, artik kelimeler kifayetsiz!
Henüz ne olup bittiginden, sorunun ne oldugundan bile habersiz!
Twitter ile yasanan sorun zaten iste o twitter ofisi Türkiye de olmadigi icin Kilicdaroglu!

Gecen cok sevdigim, yakin bir dostumla konusuyorduk.
Kendisi ölümüne CHP li öyle deyim yani o derece fanatik.
Dedimki " Allah askina tamam CHP li ol birsey demiyorum ama yani hic mi sinir olmuyorsun, hic mi CHP liderinin halinden rahatsiz olmuyorsun?"
Bana aynen söyle dedi " Evet hicbirseyden anlamiyor, liderlik vasfida yok ama ne yapalim, AKP olmasinda Kilicdaroglu na bile raziyim"
Dedim ki " Ama kendin söylüyorsun, anlamiyor, liderlik vasfida yok, ülke basina gelse ne olur hic düsünmüyor musun?"
Cevabi " AKP gitsinde yeni biri bulunur"

Güldüm ve cok üzerine gitmedim sinirlenmesin diye cünkü sevdigim bir dostum..

Yahu 10 senedir v asifli, güclü bir lider cikarsaniz AKP belkide gitmis olurdu ama yok anlatamiyorsun ki:))))

Twitter ile yasanan sorun zaten iste o twitter ofisi Türkiye de olmadigi icin Kilicdaroglu!

Dedimki " Allah askina tamam CHP li ol birsey demiyorum ama yani hic mi sinir olmuyorsun, hic mi CHP liderinin halinden rahatsiz olmuyorsun?"
Bana aynen söyle dedi " Evet hicbirseyden anlamiyor, liderlik vasfida yok ama ne yapalim, AKP olmasinda Kilicdaroglu na bile raziyim"
Dedim ki " Ama kendin söylüyorsun, anlamiyor, liderlik vasfida yok, ülke basina gelse ne olur hic düsünmüyor musun?"

Yahu 10 senedir v asifli, güclü bir lider cikarsaniz AKP belkide gitmis olurdu ama yok anlatamiyorsun ki:))))

kesinlkle katılıorum arkadşım sana.recep gitsin de kim gelsin?.anca melih gökçek gelirse kurtarır:))):52:.yoksa bunların 80 ruhuyla olmaz bu iş.2015 olduk nerdeyse.

Ne kadarda önemli bir gündem konusu:ssz:
Ülkenin doğusu kaynıyor,özerklik ilan ettiğini iddia edenler var....
Hükümet dünyanın en büyük yolsuzluğunu yapmakla suçlanıyor...
Hükümetin sırları dinlenebiliyor...
Böyle bir süreçte Kılıçdaroğlunun ettiği laf komik geliyor bazılarına:ssz:
İyi uykular,tatlı rüyalar sizlere...
Çok şükür ki eğitimli ,herşeyin farkında ,güzel bir nesil geliyor..
Unutturulmaya çalışılanların hepsi hafızalarda...

Diğer konuda yazdım aslında ama buraya da yazmak istedim.
Valla Twitter vergi kaçakçısı lafını duyduğumda bende demiştim bir müfettiş göndersinler olsun bitsin.
Ama zaten Türkiye de ofisi yokmuş zaten hiç bir zaman denetlenmiyormuş.
Yıllardır Atatürk'e ve Cumhuriyet rejmine edilen hakaretin, küfrün haddi hesabı yoktu kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi akıllarına geldi kökünü kazımak.
Bende buna çok gülüyorum işte.

ya zaten bu kemali ne diye başa geçirdiler anlamam
hiçbirşeyden çaktığı yok bu adamın
bir umutla getirdiler ama hiçbir vizyonu ,misyonu yok
deniz Baykal çok daha iyiydi bence ,en azından konuştu mu dinleniyordu ,bir duruşu vardı adamın
ben dinlerdim mesela onu ama bunu görünce kanal değiştiriyorum
kahvede işi gücü olmayıp da oraya buraya sallayan tiplere benzetiyorum kendisini..
zaten yakında bunu da tasfiye ederler ,etmeliler ama ellerinde ancak bu kadarı var ne yapsınlar onlar da haklı :ssz:

ülkeden haberi olmayan bir muhalefet var ne yazık ki , evet doğru gülmekten ziyade ağlamak lazım bu duruma.......

Asıl haber için bakınız... :31::31::31:

Daha önce benzer bir problem Google ile yaşanmış ve Maliye, Google’a 71 milyon lira vergi ve ceza kesmişti. Arama motoru Google vergi için uzlaşmaya gitmişti.

Online reklam gelirlerinin çoğunlukla kredi kartı ile tahsil edildiğine dikkat çeken yetkililer, gelirlerin yurtdışına çıktığını ve vergiden kaçınıldığını tahmin ediyor.

TÜRKİYE’YE GELECEKLER

Maliye Bakanlığı, online reklam gelirlerinin hizmet gelirleri kapsamına alınmasını sağlayacak bir düzenlemeyi kısa sürede hayata geçirecek.

Bu arada Twitter’ın üst düzey yetkililerinin de bu hafta başında Türkiye’ye gelip hükümet yetkilileri ile görüşmesi bekleniyor.

FRANSA MODELİ

Sosyal medya reklamlarına yönelik özellikle Fransa ve İngiltere'de uygulanan çeşitli yöntemleri yakından takip eden Maliye Bakanlığı, bu konuda kısa sürede netice almayı bekliyor. Maliye Bakanlığı'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı uygulama diğer OECD ülkeleri için de örnek model teşkil edecek.
:55::55::55:
Demek ki neymiş araştırmadan yoruma koşmamak gerekliymiş. :6::6::6:

Evet chp lilerin neredeyse tamami kilictaroglundan memnun degil
Secmenine hitap etmiyor.
Ama onlarinda soyledigi gibi ak parti gitsin yeter ki gerisi onemli degil.
Bence chp zihniyeti degismeli, bunu artik kendi millet vekilleride anladi ve dile getiriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:9::9::9::9::9::9::ssz: kılıçdaroğlunun gafları yüzünden chp ne çekti be..

Son düzenleme:
Yok anlamazlar, onun icin bir 10 sene daha AKP bu ülkenin basinda:27::27:

Hata nerede, halk neden AKP ye destek oluyor diye beyin yormak yok, varsa yoksa AKP yi karalama, beeriksiz muhalefeti aklama cabasi:27::27::27:

Back