PKK Şırnak'ta 3 kişiyi kaçırdı

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.917
Puanlar
248
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesine bağlı Çevrimli köyünde yaylaya çıkan 1'i geçici köy korucusu 3 köylünün dün bir grup PKK'lı tarafından kaçırıldığı belirtildi.

Köy muhtarı İbrahim Özbey, yakınlarının bir an önce bırakılmasını istedi.

Güçlükonak ilçesine bağlı Çevrimli köyünde dün yaylada bulunan göçerlerden alacakları olan parayı almak için yaylaya çıkan geçici köy korucusu Nimet Özbey, akrabası olan köylüler Emin ve Abdullatif Özbey'in yollarını kesen bir grup PKK'lı tarafından kaçırıldığı belirtildi. Çevrimli köyü muhtarı İbrahim Özbey, dün sabah saat 10.00 sıralarında yaylada bulunan göçerlerden alacaklarını almak için yola çıkan 3 kişinin, Ağaçyurdu ve Yatağan köyü yakınlarında PKK'lılar tarafından kaçırıldıklarını söyledi.

PKK'nın 10 Haziran 1990'da düzenlediği baskında 27 kişinin yaşamını yitirdiği ve bastığı mayının patlaması sonucu 2 ayağını kaybeden Çevrimlli köyünün muhtarı olan Muhtar İbrahim Özbey, basına verdiği demeçlerde çözüm sürecini desteklediğini belirterek, "Amacımız, bir an önce çözüm sürecinin sonuca ulaşmasıdır. Çözüm sürecinde bu tür şeyler iyi değildir. Bizim birimizi af etmemiz gerekiyor. Yeğenlerimin bir an önce serbest bırakılmasını istiyorum"dedi.

http://www.mynet.com/haber/guncel/p...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost

Muhalefet ve iktidar birbirleriyle uğraşacaklarına asıl tehlikenin farkında değiller.
Yazık PKK hala bu ülke de var kimse terör bitti demesin.

pkk çözüm sürecini pek takmıyo anlaşılan
bu işin sonu nolucak bilemiyorum

kaçırılan kişilere de çok üzüldüm ya umarım bırakırlar :50:

Bide bu habere diğer gazeteler neden yer vermiyor ilginç

ben sadece mynet te gördüm twitterda
diğerlerinde var mı hiç bakmadım

Ben her gün 5 tane gazeteyi takip ederim çok detaylı olmasada hepsi ama hiç rastlamadım.
Haberi gördükten sonra milliyete, hürriyete bir daha baktım ama yine göremedim tuhafıma gitti.

Ben her gün 5 tane gazeteyi takip ederim çok detaylı olmasada hepsi ama hiç rastlamadım.
Haberi gördükten sonra milliyete, hürriyete bir daha baktım ama yine göremedim tuhafıma gitti.

haber değeri taşımıyo diye mi düşünülüyo acaba
ben de anlamadım
üzüldüm

şimdi sabahta da gördüm haberi

Son düzenleme:
haber değeri taşımıyo diye mi düşünülüyo acaba
ben de anlamadım
üzüldüm

şimdi sabahta da gördüm haberi

Bende Genel Kurmay Başkanlığı sitesinden baktım orda da yer almıyor ama bir çok terör faaliyetleri devam ediyor.
Bencede haber değeri taşımadığı için hepsinden bir haber oluyoruz yazık ki.

Bende Genel Kurmay Başkanlığı sitesinden baktım orda da yer almıyor ama bir çok terör faaliyetleri devam ediyor.
Bencede haber değeri taşımadığı için hepsinden bir haber oluyoruz yazık ki.

canım burada bile haberle pek ilgilenen yok bakarsan
ben dikkat ediyorum görüntüleyenlerin sayısı oldukça az oluyo bu tarz haberlerde

gündemle ilgili konuları binlerce kişi görüntülüyo
ben buna da üzülüyorum aslında
hatta aynı tarz olaylarda bile gümdemdeyse herkes yorum yapıyo değilse haberi es geçiyo

Dünün haberi bu da
Genelkurmay Başkanlığı: Şemdinli / Derecik Mamraş Tepe Üs Bölgesinde bulunan unsurlara, 10-12 kişilik bölücü terör örgütü üyesi tarafından 50-60 atım taciz ateşi açılmıştır. Açılan ilk ateş esnasında, P.Uzm.Çvş. Erkan Yavuz kolundan hafif şekilde yaralanmıştır
http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...-acti--1-asker-yaralandi.htm?ArticleID=223234

evet bi asker yaralanmış sanrım dün görmüştüm bu haberi

ben dikkat ediyorum görüntüleyenlerin sayısı oldukça az oluyo bu tarz haberlerde

hatta aynı tarz olaylarda bile gümdemdeyse herkes yorum yapıyo değilse haberi es geçiyo

Evet malesef benimde dikkatimi çekiyor bu durum.
Asıl konuşulması gereken, kaygı duyulması gereken konular bunlar ama pek kimse duyarlı davranmıyor.
İktidar muhalefet tartışmaları kurtarır belki ülkeyi. :27:

Evet malesef benimde dikkatimi çekiyor bu durum.
Asıl konuşulması gereken, kaygı duyulması gereken konular bunlar ama pek kimse duyarlı davranmıyor.
İktidar muhalefet tartışmaları kurtarır belki ülkeyi. :27:

herkes birbirine laf sokma hakaret etme derdince olunca olacağı bu
asıl kunuşulması gerekenler kaynıyo

bakalım nolucak bunun sonu :1:

simon,
bu haber kavga niteliği taşımıyor da ondan, aç bir tane kavga edilecek konu bak nasıl yorum yapılıyor.
Dün taciz atışlarını bende okudum nette, asker eşlerine sorun terör bitmiş mi?
Haberlere yansımıyormuş ama ne yazık ki şehitlerimiz oluyormuş.

herkes birbirine laf sokma hakaret etme derdince olunca olacağı bu
asıl kunuşulması gerekenler kaynıyo

bakalım nolucak bunun sonu :1:

Kavganın kazananı olmaz.
Konuşup,dinleyip anlaşmak gerek herkes çok önyargılı, herkes kendinden çok çok emin olunca böyle oluyor demekki.
Neyse biz konuyla ilgili fikir alış verişiinde bulunalım bence.
Sen ne diyorsun bu çözüm süreci ve yaşanılanlarla ilgili, konuyla ilgili.

simon,
bu haber kavga niteliği taşımıyor da ondan, aç bir tane kavga edilecek konu bak nasıl yorum yapılıyor.

Mune bunu bende bir çok kişiden duydum.
Hadi medyada yer almıyor ama sosyal medyada niçin yer almıyor şehit haberleri yani aileler, eş dost yakınlar neden gündeme taşımıyorlar?
bu soruyu soruyorum kendime.
Terör bitti algısı yaratılmaya çalışılıyor bence.

simon,

maalesef öyle mune
kavga her yerde prim yapıyo

Kavganın kazananı olmaz.
Konuşup,dinleyip anlaşmak gerek herkes çok önyargılı, herkes kendinden çok çok emin olunca böyle oluyor demekki.
Neyse biz konuyla ilgili fikir alış verişiinde bulunalım bence.
Sen ne diyorsun bu çözüm süreci ve yaşanılanlarla ilgili, konuyla ilgili.

valla tüm konulara yazdım aslında
ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
sürekli yeni birşeyler çıkıyo
neye inanacağımı şaşırdım
pkknın çözüm istediğine inanmıyorum
onların işine geliyo çözümsüzlük zaten

devletin de nasıl bir politika izleyeceğini bilemiyoruz ki
açıklanmıyo
bu aralar çözüm süreci için adım atılacak diyodu yorumcular ama ne yapılacak bilemiyorum

bence bu sorun çözülse de bizim aleyhimize olacak
çözülse de çözülmese de biz zararda olucaz bence
maalesef :50:

Son düzenleme:
Mune bunu bende bir çok kişiden duydum.
Hadi medyada yer almıyor ama sosyal medyada niçin yer almıyor şehit haberleri yani aileler, eş dost yakınlar neden gündeme taşımıyorlar?
bu soruyu soruyorum kendime.
Terör bitti algısı yaratılmaya çalışılıyor bence.

ama yandaş diye tabir edilen sabahta haber var
diğerlerinde neden yok onu anlamadım bende
buna daha çok şaşırdım

maalesef öyle mune
kavga her yerde prim yapıyo

valla tüm konulara yazdım aslında
ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
sürekli yeni birşeyler çıkıyo
neye inanacağımı şaşırdım
pkknın çözüm istediğine inanmıyorum
onların işine geliyo çözümsüzlük zaten

devletin de nasıl bir politika izleyeceğini bilemiyoruz ki
açıklanmıyo
bu aralar çözüm süreci için adım atılacak diyodu yorumcular ama ne yapılacak bilemiyorum

bence bu sorun çözülse de bizim aleyhimize olacak
çözülse de çözülmese de biz zararda olucaz bence
maalesef :50:

Evet bende senin gibi düşünüyorum çözümsüz bir konu bencede bu.
Devletinde elini masaya vurup şu şöyle olacak tarzımda kararlı bir duruşu olmayacak bence.
Yani onlar ne derse o olacak gibi.

ama yandaş diye tabir edilen sabahta haber var
diğerlerinde neden yok onu anlamadım bende
buna daha çok şaşırdım

Al benden de o kadar valla şaşırtıcı.
Genel kurmayında sitesinde bu gün için böyle bir olay kaydedilmiş ama bu olay yer almıyor.

1

07 Nisan 2014
09:00

Lice /DİYARBAKIR

Diyarbakır-Bingöl Karayolu, 8-10 bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Lice/Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı ile Tapan Tepe Üs Bölgesi arasında kalan bir bölgede kesilmiş ve propaganda yapılarak iki kamyon yakılmıştır.

Back