How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evet aldatılıyormuşum...

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

Bunu mektup olarakmı bırakmıs ADİ kişilik
banlanmam ınsalah

Son düzenleme:
bu erkekler kadar iğrenç bir varlık bilmedim

yok böyle birşey yaa

diyeceğim şeyler uzun ama geneli küfür olacağı için ban yerim diye susuyorum

ALLAH yardımcın olsun

Ne zamandır evlisin bi sakin ol cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah belasını versin diyorum başka da bir şey diyemiyorum o kadar şeref yoksunu bir varlık ki bunları sana anlatmak için sms atmayı tercih etmiş allah sana sabır versin çocuk konusunda da hiçbir şey diyemiyorum ne desem olmayacak çünkü tek diyeceğim şey güçlü olmaya çalış

Dokunamayarak mı yapmış o çocuğu?

Nasıl söyledi bunu ya da not falan mı bıraktı? Kaç senelik evlisiniz? Bırak Allah'a havale et ve arkana bakmadan çek git sakın mücadele edeyim deme üzülen yıpranan sen olursun Allah yardımcın olsun.

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için

Gercekten zor bir durum. Ama karnindaki o bebegin hic bir gunahi yok... ::( seni birakip gidenin cezasini o masuma kesmemelisiniz. Forumda okumussunuzdur nice anneler var bebek sahibi olmak isteyipte olamayan.. Allah yar ce yardimcin olsun.. Kizginlijla sakin bir hata yapmaaaa!!!!

Şu an hani adamın üzerine atom bombası falan atmak istedim. Sms mi atmış yoksa yüzüne mi söyledi? Eğer yazılı ise sakın silme, boşanma davasında aldatma sebebiyle süründür gerekirse intikam için donunu bile al bak çok sinirlendim.

4 yıldır sadece kullanılmışım.Ben şimdi oglum babasını sordugunda ne diyecegim.Babasına o kadar düşkünki nasıl atlatıcak bunu

burada o kadar cok konu okudumkı ınanın hıc bukadr cıgerım yanmamıs kalbım acımamıstı hadı sızı sevmıyor kalbı baskasına aıtmıss onu anladık ama o gunahszı yavrunun ne gunahı var baska bır kadın ıcın ınsan canından nasıl vazgecebılırkı aklım beynım almadı ınanın boyle bır adam ıcın mucadele etmeye degmez bosanın gıtsın ama o cocuga kıymayın durumunz nedır bılmıyorum fakat aılenızın yanına donun ve cocugunuzla kendınıze bır hayat kurun bellkı bu adam ıflah olmaz allah yardımcn olsun cok uzuldumm

Neyle beslemişler bunu ?
Arpa ekmegıylemi
haram lokmayla mı
emzırırken anası bunu gogusunden irinmi vermiş ne vermiş

evlılıkten bı adım gerı attım kendımı suan
sevdıgı bırlıkte oldugu lanet olası kız necıymıs kac yasındaymıs ne bılıosun haklarında

4 senem bir hiç ugruna gitmiş ve bunları yüzüme söylemeye cesaret edemeyecek kadar kişiliksiz biri için nelerle baş etmişim

4 yıldır sadece kullanılmışım.Ben şimdi oglum babasını sordugunda ne diyecegim.Babasına o kadar düşkünki nasıl atlatıcak bunu

Ya bi de çocuğunuz mu var??? Allah ıslah etsin o adamı ne diyeyim hevesi geçmiş resmen şimdide başkasının peşine düşmüş

Canım güçlü ol üzülme sakın inan bana o p.s..k pişman olacak senin yavrunun, karnındakinin günahına girmenin bedelini ödeyecek o h..y..n:47:

Son düzenleme:
Madem aklı başkasına aitmiş de ne diye 2. cocuğu yapmış adi şrfz. Sinirlerim tepeme zıpladı. Bu nasıl rahatlık ya. İstersen aldırırızmış. Yazıklar olsun.

Şerefsizliğin bu kadarı...Madem öyleyse seninle niye evlenmiş beyefendi?? O zaman aklında kalbinde yok muymuş?? Baştan düşünülmeyen şeyler, bencillik nankörlük düşüncesizlik....Aldattığını ispatlayabileceksen ispatla. Kaç yıllık evlisin bilmiyorum.
Kaç aylık hamilesin? Eğer henüz erkense bebeğini aldırma fikri kötü gözükse de belki düşünülebilir :((

bukadar açık sözlüsünü hiç görmemiştim şoktayım. siz görücü usulümü evlendiniz canım nasıl oldu senle evlenmeden önce başkasınamı aşıktı severek evlendik dersen inan düşüp bayılırım:26::14::14:

Back