Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
Kızlar bu haftalar nasıl geçiyor ?
Ben 17. haftamdayım .bulantılarım bitti ama mide yanmalarım tam gaz devam öğürtüler arttı. Birde az önce bacağıma iğne batırmış gibi bir his girdi bacağımı aniden seyirtti bunu sizde yaşadınız mı?

Sizlerde yaşadıklarınızı paylaşın birlikte tecrübe edinelim ;)
Birde bebeklerimiz ne durumda kilo boy ?

Son düzenleme:
sanırım 4.ay sonrası herkesın rahat gecıyor :))) bu hafta ıtıbarıyle mıde yanmalarım bıttı denecek kadar azaldı cok sukur öğürtülerde öyle.

ben de 14.haftadayım. benim ilk trimesterim Allahıma şükürler olsun cok iyi geçti. ne bulantım oldu ne kusmam ne tiksinme ne de aşerme... sadece cok sık idrara cıkma, yorgunluk ve aşırı uyku isteğim oldu. umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer. bu arada hamilelik yoga ve pilatesine başladım. çok rahatlatıcı arkadaşlar herkese tavsiye ederim. bacak kramplarına falan da cok faydalı egzersizler yapılıyor.
bu arada cinsiyetim 12. haftada belli oldu. oğlum olacak inşallah :)))))) herkese keyifli hamilelikler dilerim.

ben de 14.haftadayım. benim ilk trimesterim Allahıma şükürler olsun cok iyi geçti. ne bulantım oldu ne kusmam ne tiksinme ne de aşerme... sadece cok sık idrara cıkma, yorgunluk ve aşırı uyku isteğim oldu. umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer. bu arada hamilelik yoga ve pilatesine başladım. çok rahatlatıcı arkadaşlar herkese tavsiye ederim. bacak kramplarına falan da cok faydalı egzersizler yapılıyor.
bu arada cinsiyetim 12. haftada belli oldu. oğlum olacak inşallah :)))))) herkese keyifli hamilelikler dilerim.

Allah bagislasin ne guzel yoga ve pilates yapiyorsun ben dogudayim burda boyle kurslar falan yok :)))

$635267549478795967.webp$635261880524088503.webp$635267548657448989.webp$635261860919567188.webp$635267548166830927.webp$635267548165210834.webp$IMG_3734.webp$IMG_3733.webp$IMG_3730.webp$IMG_3722.webp$IMG_3720.webp

markaları mothercare,kanz,avent,jeu de bebe,ninna,döll,panço

Son düzenleme:

maşallah sen şanslılardansın:) inş bende başlarım en kısa sürede pılatese :p

Masallah canim bunlarin hepsi cok guzel. Allah bi an once kucagina alip huzur icinde giymeyi nasip etsin.
20. Haftamdayim. Ilk zamanlar bulantilar nedeni ile cok zor gecti 16. Haftama kadar surdu. Ancak simdi cok sukur hic biseyim kalmadi. Mide yanmasi yada kramp gibi sorunlarim yok. Bu aylari cok sevdim. Sadece yatarken zorluk cekiyorum. Karnim baya ciktigindan bacak arasinda yastikla yatmaya basladim. Onun haricinde cok sukur sefami suruom.:49:

masallahh siz atlatmış görünüyosunuz .. ben 11+5 teyim henüz .. tam gaz bulantı kusma devam.. 8. haftada başlamıştı..

umuyorum 3 ay dolduktan sonra hafifler:43::43::43::43::43::18:

Masallah canim bunlarin hepsi cok guzel. Allah bi an once kucagina alip huzur icinde giymeyi nasip etsin.
20. Haftamdayim. Ilk zamanlar bulantilar nedeni ile cok zor gecti 16. Haftama kadar surdu. Ancak simdi cok sukur hic biseyim kalmadi. Mide yanmasi yada kramp gibi sorunlarim yok. Bu aylari cok sevdim. Sadece yatarken zorluk cekiyorum. Karnim baya ciktigindan bacak arasinda yastikla yatmaya basladim. Onun haricinde cok sukur sefami suruom.:49:

amin cnm inşallah mide yanmalarımda geçti fakat karnım acıyor bu ara sanırım genişlediği için baya büyüdü benimki :) ben hala yastık kullanmıyorum arada yüz üstü yatmayı denesemde en fazla 4-5 dk sürüyo:D

Son düzenleme:
masallahh siz atlatmış görünüyosunuz .. ben 11+5 teyim henüz .. tam gaz bulantı kusma devam.. 8. haftada başlamıştı..

benım 13. haftada bıttı umarım sende kurtulursun bulantıdan gercekten cok zor allah yardımcın olsun

Umarim erkenden biter seninkide. Her kadinin bir olmuyor. Yapi meselesi kimi erken atlatiyor. Benim 16 hafta sonrayidi hatta 17 hafta icinde bitti cok sukur. Umarim senin en kisa surede gecer

Masallah diim benim bugunde kadar hicbir sikayetim olmadi simdi buyudukce karnim sanki nefesim daraliyor gibi me geliyor AMA kusma bulantim hic olmadi sansli olanlardanim;)

18. Haftadayım ve kuyruk sokumumda sağ ayağımı yere bastğımda iğne batması gibi sancı oluyo siyatik benzeri bunu bir aydır yaşıyorum sizde yaşadınız mı ve ev işi yapamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum yaşayan varsa söylesin bi tek benmiyim diye çok düşünüyorum yardım lütfennnnnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18. Haftadayım ve kuyruk sokumumda sağ ayağımı yere bastğımda iğne batması gibi sancı oluyo siyatik benzeri bunu bir aydır yaşıyorum sizde yaşadınız mı ve ev işi yapamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum yaşayan varsa söylesin bi tek benmiyim diye çok düşünüyorum yardım lütfennnnnnnnn

bence hemen doktora görün ciddi bir sıkıntı olabilir :S

Masallah diim benim bugunde kadar hicbir sikayetim olmadi simdi buyudukce karnim sanki nefesim daraliyor gibi me geliyor AMA kusma bulantim hic olmadi sansli olanlardanim;)

gerçekten şanslısın benım bugun yıne basladı mıde yanmalarım of yaa :(

Cok gecmis olsun. Bencede bir doktora gozukmelisin. Ciddi bir sorun degildir umarim. Gecikirsen daha cok sorun olcak cunku karnin ciktikca durus seklin degisio daha cok agrin olabilir vakit kaybetme ve bizede haber ver. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Cok sanslisin masallah diyelimde hep bole gitsin. Tabi herkes ayni olmuyor guzel bir hamilelik gecirmen guzel bisey. Nefes daralmalari bnde de oluo haftan ilerledikce ara ara olmaya devam edio. Bazen kalp atis hizima inanamiom yerinden cikicak gibi oluyo. Nedenide hem bebege hemde kendi vucudumuza yetecek kadar kan pompalamaya calisiyor. Bu gibi durumlarda sol tarafina dogru uzan sakinlesiyorsun. Ben oyle yapiyorum

Cok gecmis olsun. Bencede bir doktora gozukmelisin. Ciddi bir sorun degildir umarim. Gecikirsen daha cok sorun olcak cunku karnin ciktikca durus seklin degisio daha cok agrin olabilir vakit kaybetme ve bizede haber ver. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Saol cnm dr.a gittim bugün ve söyledim ilk hamilligin olduğu için rahim genişliyor bundan dedi ağrısı yapacak bişey yok dedi . zaten şimdiden yürüme şeklim bile değişti

Saol cnm dr.a gittim bugün ve söyledim ilk hamilligin olduğu için rahim genişliyor bundan dedi ağrısı yapacak bişey yok dedi . zaten şimdiden yürüme şeklim bile değişti

Cok sukur bisey olmamasina sevindim. O agrilar bnde de oldu arada oluo ama cok uzun surmuo dinleniom geciyor. Neyse sonucun iii olmasina sevindim.

benimde 12+1 9 haftada falan bulantılarım kesildi ama 10+3 den beri düşük tehlikem var rahim agzı yetmezligi varmış .s
onun dışında şu iki gündür bacagımda kramplar başladı:( inş biran önce atlatırız bütün olumsuzlukları ya

Back
X