• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A-Kalite Muhteşem Yüzyıl Kıyafetleri

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Elimde kumaşları gelinlik kumaşçılarından alınıp terziye özel diktirilmiş, birer adet osmanlı kıyafetleri kostümü var.

Kiraya yönelik dikildikleri için yazdığım bedenlerden + - 1 beden değiştirilebilirler.

İstanbulda olanlar elden alabilirler, şehirdışından olanlara ise son fotoğraflarını çekip onay alırsam kargo ile gönderebilirim.

reyon-sat.jpg

Son düzenleme:
34 beden 7 numara çokmu dar kallıbı genelde elbisede 36 giyiyorum ama aradığım hürremin kıyafeti orjinali gibimi deneme şansımız varmı aslında şuan almayı düşünmüyordum ama görünce sormadan geçemedim 1 sene öncesinden alırım napalım :9:yer nerede acaba :16:

34 beden 7 numara çokmu dar kallıbı genelde elbisede 36 giyiyorum ama aradığım hürremin kıyafeti orjinali gibimi deneme şansımız varmı aslında şuan almayı düşünmüyordum ama görünce sormadan geçemedim 1 sene öncesinden alırım napalım :9:yer nerede acaba :16:

7 numarayı 1 beden büyütebilirim, payı mevcut. Fotoğrafta gördüğünüzün aynısı kıyafet, başkasının görsellerini kullanmadım. Kadıköy merkezde görüşebiliriz, deneyebilirsiniz.

7 numarayı 1 beden büyütebilirim, payı mevcut. Fotoğrafta gördüğünüzün aynısı kıyafet, başkasının görsellerini kullanmadım. Kadıköy merkezde görüşebiliriz, deneyebilirsiniz.

Çok güzel yaka kısmıda sanırım biraz daha kapatılabilir Kadıköye geçtiğimde birkaç gün önceden msj atıcam canım çok teşekkürler denemek isterim düşündüğüm gibi olursa şimdiden alıcam sanırım:9:

7 numaraya talibim. Nasil irtibata gecebiliri? Kiralamak mümkün mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7 numaraya talibim. Nasil irtibata gecebiliri? Kiralamak mümkün mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

7 numaranın bu konuda bir talibi daha var ama hayırlısı. İrtibat için mesaj yazabilir veya resimlerin üstündeki site adresine bakabilirsiniz. Kiralama artık yapmıyoruz ancak zaten elimizdeki ürünü kiradan uyguna satıyoruz.

Merhaba bayanlar,

Elimde kumaşları gelinlik kumaşçılarından alınıp terziye özel diktirilmiş, birer adet osmanlı kıyafetleri kostümü var.

Kiraya yönelik dikildikleri için yazdığım bedenlerden + - 1 beden değiştirilebilirler.

İstanbulda olanlar elden alabilirler, şehirdışından olanlara ise son fotoğraflarını çekip onay alırsam kargo ile gönderebilirim.

reyon-sat.jpg
İstanbuldayim yerinize gelmek istiyorum.ağustosta dugunum var 36 bedenim tek mi bu kiyafetler

2 numara da satılmıştır. Kalan modeller 1, 5 ve 7 numaradır ki hepsinin soranları var, ilgilenen varsa hemen alsa iyi olur...

Back