• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital akinti ve oral sex muammasi..

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
Merhaba Kizlar..
Kendimi de katarak, evli olmayan -evlenecek olan- bazi genc arkadaslar adina bu muammayi artik sormak istiyorum. Merak ediyorum :(
Genital akinti bir cogumuzda genel bir sorun, tabi azligi coklugu, ve mantar vs. hastaliklar icerip icermemesine gore farklilasiyoruz. Bu sorun normal cinsel birlesmede ve oral sexte ne gibi sorunlara sebep olur, tecrubeli evli arkadaslar bizi bilgilendirse olmaz mi? :/
Benim mesela, son bir yildir filan mantar yok, ama ergenligimden beri akintisi sik gelen birisiyim. Yani hep boyle oldu. Doktor da mantar gibi hastaliklarin olmadiktan sonra, artik baska bir iyilestirme yapamiyor. Bu bana cinsellik hayatimda nasil dezavantajlar olusturur? Yani esleri ne oranda rahatsiz edebilir yogun akinti ?

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar..
Kendimi de katarak, evli olmayan -evlenecek olan- bazi genc arkadaslar adina bu muammayi artik sormak istiyorum. Merak ediyorum :(
Genital akinti bir cogumuzda genel bir sorun, tabi azligi coklugu, ve mantar vs. hastaliklar icerip icermemesine gore farklilasiyoruz. Bu sorun normal cinsel birlesmede ve oral sexte ne gibi sorunlara sebep olur, tecrubeli evli arkadaslar bizi bilgilendirse olmaz mi? :/
Benim mesela, son bir yildir filan mantar yok, ama ergenligimden beri akintisi sik gelen birisiyim. Yani hep boyle oldu. Doktor da mantar gibi hastaliklarin olmadiktan sonra, artik baska bir iyilestirme yapamiyor. Bu bana cinsellik hayatimda nasil dezavantajlar olusturur? Yani esleri ne oranda rahatsiz edebilir yogun akinti ?

:46::46::46::46: evett merak ettgmz seyi sormussun cooook tskler cvpları merakla beklyrmm

Arkadaşlar diğer tarafta da ufak bi aciklama yapmistim zaten cinsel yakınlaşma olduğu zaman kadinlarladanda sivi gelir ve erkeklerbundan hic şikayetçi olmaz çünkü gerekli olan şey bu koku olmadigi surece sorun olmaz bide sağlık acisindan ilişkiden önce iki tarafında düş almasi sart

Arkadaşlar diğer tarafta da ufak bi aciklama yapmistim zaten cinsel yakınlaşma olduğu zaman kadinlarladanda sivi gelir ve erkeklerbundan hic şikayetçi olmaz çünkü gerekli olan şey bu koku olmadigi surece sorun olmaz bide sağlık acisindan ilişkiden önce iki tarafında düş almasi sart

himm.. tesekkurler cevabiniz icin.. Yani elbette dus olayi zaten cok onemli bir nokta, ama yine de insan merak ediyor.

Baska biraz daha yorumlar gelse.. Genelde ne dusunuluyor, esleri rahatsizligini belirtenler varsa..

gelen akıntı herhangi bı hastalıktan kaynaklanmıyosa sorun yok,cınsel ilişkiyede gırmeden temızlenırsen duşunu alırsan prblem olmaz.

Merhaba Kizlar..

slm tatlım öncelikle akıntının nedeni mantar mı değil mi bunu kolay bi şekilde anlayabilirsiniz mantardan kaynaklanıyosa kaşıntı olur kokusu kötü olur ve sarımsı yeşilimsi pütürlü bi akıntınız olur bu durumda jinekologa görünün eğer akıntınız böyle değilse zaten normal akıntıları yaşıyosunuz çünkü adetten sonra 10. gün yumurtlamaya başlıyosunuz ve bu sırada akıntılar oluşuyor 14. gün ise yumurta çatlama gününüz olduğu için akıntılar yoğunlaşıyor evlilikte bu sorun değil çünkü yapabilecek bişey yok her kadının yaşadığı bişey ki erkekler zaten buna çok dikkat etmezler aslında istedikleri şeyde oranın ıslak olmasıdır siz evlenince ilişkiden önce yıkarsınız silersiniz bi sorun kalmaz oda kendinizi iyi hissetmek için umarım yardımcı olmuşumdur :) :34::34::34:

Canim merhaba
Akintin iltihaptan filan degilse normaldir her kadinda olur.
Kotu kokmuyorsa sorun degil yani.
Mantardan ve diger rahatsizliklardan korunmak icin sebamed in genital temizleyici jelini tavsiye ederim. Her dusta kullanin mutlaka, bolgenin pH ini da duzenler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back