Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1016010 Eki Görüntüle 1016011 Eki Görüntüle 1016012 Eki Görüntüle 1016013 Eki Görüntüle 1016010 Eki Görüntüle 1016011 Eki Görüntüle 1016012 Eki Görüntüle 1016013
selam ben bunları ıstıyorum ama hangı sehırdesınız elden alabılırmıyız kargo parasını verırım onemlı degılde parayı hesaba yatırırken havale parası cok alıyorlar yada baska turlu bır odeme seklı bılıyorsanız bana yazın lutfen tesekkurler
Ben istanbuldayim hepsi 12.5 yapiyo galiba dimi bi yalnislik olmasin biz eşimle kredi karti kulanmiyoruz ama kardesimin var ondan rica ederim yatirir ama havale parasi alinmicaksa alicam bunlari cnku gecen gun yine burdan bi arkadastan alis veris yaptim 8.5 tl havale parasi odedim
tamam ben kardesımle konusup donucem sıze hemen son bır sorum daha var ptt kargo uygun fıyata getırıyo onunla gonderebılırmısınız
ben kardeşimle konustum ınternetten yapıncada 7 tl alıyolar dedi siz nasıl ödemeden alıyosunuz bunun ıcın ne yapmak lazım bana bi anlatırsanız bende bundan sonra havale ucretı odemem en azından ozel msj hakkım yok henuz ıstersenız facemı ekleyın ordan bı konusalım serpil kartal özdemir benım adım gorusuruz
merhaba ben Ankaradayım bımıyorum sız nerdesınız kredı kartınız varsa bızım verecegımız hesaba odeyeblırsınız
Eger kiyafetler duruyorsa bende talibim.3 aylik bir kizim var. Cogu olur heralde..
evet kiyafetleri yeni guncelledim hepsi mevcut hangilrini istiyorsunuz lutfen kod numaralariyla bildirirseniz cok memnun olurum.evet hepsi kiziniza uyar 3 ve 6 ayliklar benden yani bedende 3.6 ay yaziyor cok rahat olurlar
Ben ilk kez alsveris yapicam.kod numarasi bilmem ama urunleri soyliyeyim.kadife tulum.polar tulum ve pembe cizgili tulum simdilik.nasil ve nereye odeme yapicagimi soylerseniz sevinirim kargo cok tutarmi bide:)
kargo cok tutmaz,odemeyıde ınternet bankacılıgıyla ben sıze hesap numarası verıcem havale yapıcaksınız,bende sızın adresınıze ptt,ıle yollıycam
Eki Görüntüle 1017958
Eki Görüntüle 1017962
Eki Görüntüle 1017964
Ok.anlastik.peki adres nereye yaziliyo
Ok.anlastik.peki adres nereye yaziliyo