Bebek İkinci El Az kullanılmış Garantisi dolmamış BebeConfort Loola up Puset

• Konu Sahibi Konu Sahibi eydm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eydm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
96
10
18
Faturası duruyor gecen yaz 900 tl ye almıştk kışn eve kapandık arabamız sadece birkaç ay kullanıldı. Garantisi bitmedi.
Detaylı özellikleriyle ilgili netten vidyo resim inceleyebilirsiniz. Ilgilenenler olursa resim cekip yollayabilirim.

6. aydan itibaren kullanıma uygundur.

Bebe Confort Loola Puset'le bebeğiniz gezintiye hazır!
Bebeğinizin yüzü size bakacak şekilde gezebilmeniz için çift yönlü oturma ünitesine sahiptir.
İstediğinizde itme kolunu, rahat edeceğiniz şekilde 360 derece çevirme imkanı sağlar.
İtme kolu baston şeklinde değildir, düzdür.
Çift yüzlü kılıfa sahiptir.
Kolay sökülebilen ve yıkanabilen dış kılıf vardır.
4 mevsim kullanılabilen tente ve yağmurluğu bulunur.
360 derece dönebilen ön tekerlekleri bulunur.
Creatis oto koltuğuyla kullanılabilinir.
Ürünün Kapalı Ölçüleri: Uzunluk => 37 cm En => 35 cm Yükseklik => 92 cm. dir.

$bc041423531.jpg
$bebeconfort_loola up_fold to a compact size_USP_374x233.jpg

Son düzenleme:
Kaç lira düşünüyorsunuz?

Vallaha hiç aklımda yoktu satmak yeni uye oldum konuları tesadüfen görünce depoda saklamak yerine satmak mantklı geldi fiyat konusunda pek bir fikrim yok. Biz gecen yaz 900 ödedik. 300 Lira makul bir fiyat olabilir. Faturasıyla yollarm.

ana kucagimiz yok bizim ikinci arabamizdi bu ilk kraft twist almstk cok pisman oldum cocuk rahat yatabilsin yazin sicaktan kisin soguktan korusun diye bunu aldigimda bebis 1 yasina girmisti zaten. Resim yollarim tabiki ama depoda suan apartmanda yani gece inemedigim icin istersen yarin ceker yollarim. Bebis icinde uyurken fln cektigim resimlerim var ama onlari simdi yollayabilirim

ana kucagimiz yok bizim ikinci arabamizdi bu ilk kraft twist almstk cok pisman oldum cocuk rahat yatabilsin yazin sicaktan kisin soguktan korusun diye bunu aldigimda bebis 1 yasina girmisti zaten. Resim yollarim tabiki ama depoda suan apartmanda yani gece inemedigim icin istersen yarin ceker yollarim. Bebis icinde uyurken fln cektigim resimlerim var ama onlari simdi yollayabilirim

Tamam canım mail adresimi yazdım. Resimleri oraya yollayabilirsin. Bu arada sen nerede oturuyorsun? Bir de arabanın rengi ne?

Tamam canım ben beğendim. Teslim alma açısından nerede oturduğunu öğrenebilir miyim?

Aynı anda yazmışız :) Ben Konyadayım. Yalnız ben anakucağı da alacağım. Ayrı ayrı alınca fiyat artıyor. Kargo ücreti de olacak. Fiyatı indirmen mümkün mü?

Aynı anda yazmışız :) Ben Konyadayım. Yalnız ben anakucağı da alacağım. Ayrı ayrı alınca fiyat artıyor. Kargo ücreti de olacak. Fiyatı indirmen mümkün mü?

Netten fiyatlarına bir bak iyice araştr içinde şüphen olmasın. Ana kucağı ile birlikte 1000 liraya satılıyor sen suan ayrı ayrı almış olsan dahi kârdasın. Aradaki fiyat farkıyla mama sandalyeni yada başka ihtiyacını giderebilirsin inanki. Bir düşün araştr içine sinsin :54:

Netten fiyatlarına bir bak iyice araştr içinde şüphen olmasın. Ana kucağı ile birlikte 1000 liraya satılıyor sen suan ayrı ayrı almış olsan dahi kârdasın. Aradaki fiyat farkıyla mama sandalyeni yada başka ihtiyacını giderebilirsin inanki. Bir düşün araştr içine sinsin :54:

Haklısın ama biraz daha indirebilirsen hemen alabilirim.

Konu günceldir. Ilgilenen arkadaslar var fakat telden girdigim icin tekrar tekrar resim atmakta zorlaniyorum o yuzden buraya yazmak zorunda kaldm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu günceldir. Ilgilenen arkadaslar var fakat telden girdigim icin tekrar tekrar resim atmakta zorlaniyorum o yuzden buraya yazmak zorunda kaldm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

satıldı mı acaba?

Arkadaslar merhaba;
Benimde elimde oglum icin alip cok az kullanmis oldugum bebe confort loola up puset mevcuttur.yanında ana kucagi ve ana kucagini araba koltugu olarak da kullanabilmek icin bazasi da vardir.ilgilenen ve almak isteyen arkadaslar olursa yardimci olabilirim.jokerin sitesinden hepsine bakabilirsiniz.sahsen kendim de jokerden satin almistim.su an satin almak isteseniz jokerde 3 parca icin 1500-1600 civari.ben izmirde oturuyorum ve fiyat olarak 750 tl dusunuyorum.

Back