How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Marka cüzdan versace

musichian

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
56
1
6
34
İzmir
Versace olanların üzerine yazdım arkadaşlar. Orjinaldir . Kırmızı olanı çok kullandım.siyah kutuda olanı ise daha hiç kullanmadım. Aldığım gibi duruyor. Ilgilenenler geri dönsün fiyat ile ilgili konuşuruz.

Eklentiler

• $VERSACE.jpg
    $VERSACE.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $C.jpg
    $C.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $G.jpg
    $G.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 85
merhaba.

şu kahveyi beğendim aslında o nekadarlık bi cüzdan deformesi falan varmı siyahında fiyatını sölersen düşünelim.birde kargosu falan da bize ait heralde

canım merhaba,hoşgeldin...
fiyatlar nedir ,özellikle siyah olanının ?kahve olanı da beğendim ödemeyi nasıl yapacağız onu da belirtirsen almak isterim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar kırmızı cüzdanı 50 tl ye vericem çünkü eski bi cüzdan yani artık sıkıldım bir deformesi falan yok.siyah olan cüzdan dediğim gibi daha ben bile açıp kullanmadım.onu 500 den aşağı düşünmğyorum zaten versacelere bakarsanız 1000 tl den fazla onlar.
Kahverengi cüzdan ın hiç defosu yok 2 defa falan kullandıysam kullanmışımdır.
ödemeleri iban numarasına yapabilirsiniz.almak isteyenlere yazıcam.ödeme sonrası kargolarım aynı gün zaten.

Arkadaşlar kırmızı cüzdanı 50 tl ye vericem çünkü eski bi cüzdan yani artık sıkıldım bir deformesi falan yok.siyah olan cüzdan dediğim gibi daha ben bile açıp kullanmadım.onu 500 den aşağı düşünmğyorum zaten versacelere bakarsanız 1000 tl den fazla onlar.
Kahverengi cüzdan ın hiç defosu yok 2 defa falan kullandıysam kullanmışımdır.
ödemeleri iban numarasına yapabilirsiniz.almak isteyenlere yazıcam.ödeme sonrası kargolarım aynı gün zaten.

selam takas düşünürsen 2 başlığımın linkini attım..inceleyip cevap yazarsan sevinirim...:10:

Versace olanların üzerine yazdım arkadaşlar. Orjinaldir . Kırmızı olanı çok kullandım.siyah kutuda olanı ise daha hiç kullanmadım. Aldığım gibi duruyor. Ilgilenenler geri dönsün fiyat ile ilgili konuşuruz.

kırmızılı lacivertli kahveli olan satıldı mı

Back