How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

HAMİLE SHOP*** Hamileyken Hem Şık Hem de Kaliteli Giyinmek isteyenler Buyrun İçeri

minnaku

life is one day, it is also this day.
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
1.432
434
323
80 kiloya kadar giyebileceğiniz az kullanılmış, tertemiz, markalı ve şık elbiselerimi, ayrıca lohusa korsemi satıyorum. hepside çok uyguna gidecek ÇOOK.

bu kahverengi takımı 90 tl ye almıştım. 25 tl den vereceğim. 2 Beden 80 kg ma kadar rahat kullanılır. yandaki kemerleri sayesinde bedeninize göre ayarlıyorsunuz. (Ben 54 kg ken hamile kalıp 73 kg iken doğum yapmıştım.:1:)

Son düzenleme:
doğumdan sonra göbeğinizin eski formuna dönmesi için muhakkak kullanmanız gereken bir ürün. kullananlar bilir, gerçekten çok farkediyor. 95 tl ye almıştım.netteki fiyatlarına baktığınızda göreceksiniz. ben 25 tl den vereceğim :16::16::16:

kızlar bugün kargo günüm
çıkmadan istediğiniz birşeyler varsa iletin
her zaman pazarlık payı mevcuttur
:21::21::21::21:

doğumdan sonra göbeğinizin eski formuna dönmesi için muhakkak kullanmanız gereken bir ürün. kullananlar bilir, gerçekten çok farkediyor. 95 tl ye almıştım.netteki fiyatlarına baktığınızda göreceksiniz. ben 25 tl den vereceğim :16::16::16:

özelden soran arkadaşlarım korse için eslem_bulut arkadaşımdan haber bekliyorum
eğer almazsa burada bildiricem:34:

korseyi eslem_bulutcuğum almıştır
güzel günlerde kullansın
bu güzel kıyafetleri kaçırmayın
toplu alımlarda büyük indirim yapıyorum
:34::34::34:

Bu güzel hamile kıyafetlerini kaçırmayın bayanlar
ürünlerimde pazarlık payı mevcuttur
:16::16::16::16:

hamile pantalon değil ama doğumdan hemen sonra giyilebilecek yumuşacık bir kot pantalondur. düşünenler için sadece 17,5tl

Eklentiler

• $IMG_0720.jpg
    $IMG_0720.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 98
Hamile korsesi dahil tüm ürünler hala satılıktır
Alıcılarını bekliyorlar :16:

Back