NİL KOZMETİK Ve DAHASI....

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
ORJİNAL HUGO BOSS PARFÜM (ERKEK) göründüğü kadarı kullanıldı,35 tl SATILDI..................

EVERDAYS MİNERAL organic toz farlar bazısı ambalajı dahi açılmadı açılanları da sadece denendi tanesi 10 tl (hepsi 80 tl )

REVLON pudralar ve aydınlatıcı likitler tanesi sadece 10 tl (hepsi 30 tl)
siyah ambalajlı pudra kullanıldı,diğerleri %90-95 oranında dolular

ELF çok amaçlı sticlerve likit formu(allık aydınlatıcı ruj olarak kullanılabiliniyor)
inglot 2li lip gloss
maybelline gece mavisi parıltılı far
set halinde hepsi 18 tl

3lü allıklar 12 tl hepsi set BRONZE ALLIK SATILDI.....................

NYX glosslar (sadece denendiler) tane 10 tl CK RUJ SATILDI................
CALVİN KLEİN ruj
LOREAL GLAM SHİNE GLOSS

çeşitli renkte göz kalemleri ve jeal eyelınerlar ve ınglot far bazı, hepsi set halinde 20 tl SİYAH JEL LINER SATILDI.......

SMASHBOX yüz bazı %45-50 oranında dolu BOTANİC likit bronzer ve silver eyeliner hepsi 20 tl SİLVER EYELINER SATILDI..........

Son düzenleme:
2 farklı stilde takma kirpik 1 takımı 7 2si set 12 tl

göründükleri kadardır... 2 si 12 tl

Ahşap boyama tepsi,stencil ve dekupaj teknikleri ile yapılmıştır,verniklidir..elde yıkanabilir 22 tl (kullanılmamıştır!!)

Son düzenleme:
ikili magnetli kalpli çerçeve takım (vesikalık fotolar için) 12 tl

3lü mumluk set 10 tl

dekoratif keman ,pil ile çalışıp ses çıkarabilmektedir,yaklaşık 25-30 cm boyunda 10 -12 cm enindedir.. 25 tl

Oda 'daki sigara dumanını çeken alet 50 tl hiçbir sorunu yok çalışıyor tamir vs görmedi...

Hugo bos bayanmı birde takas düşünürmüsünüz evetse siz benim ürünlerede bir bakın isterseniz

diadermine anti-aging kremi sıfır ambalajlı açılmamış 17 tl

tuğbass erkek parfümü canım :KK34:

aynalı -çerçeveli dekor tablası 15 tl

Mango silver bileklik ve deri minik zımbalı bileklik ikisi 15 tl

kutusunda ambalajlı set 12 tl

porselen çaydanlık üstü ve büyük boy salata kasesi 2 si 15 tl sıfır

:KK24:çok güzel olmuş canım dükkanın...ürünlerin fiyatların da süper :))
ne diyeyim bol satışlar ...:KK34::KK34:

• Beğen
Reactions: Nil
:KK24:çok güzel olmuş canım dükkanın...ürünlerin fiyatların da süper :))
ne diyeyim bol satışlar ...:KK34::KK34:

canımm çok tşklerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kristaller, kırıksız hasarsız yeniden farksız tane 20 tl hepsini almak isteyen ile anlaşılır :KK31:

hakiki çini,gerçek gümüş tablo dekor ,göründüğü gibidir,özellikle flaşlı çekiyorum ne görüyorsanız o 50 tl

Çift kişilik yatak örtüsü takımı ,az kullanıldı, nevresim kullandığım için ihtiyaç fazlası
deseni böyle yastığından çektim,çiçek desenli yada beğenebileceğim nevresim yada yatak örtüleri ile takas yapabilirim bunu:KK31:

Ya Maşallah hakkaten ne kadar güzel ürünleriniz var bütün topiclerinizi takip ediyorum para ayırabilecek olsam alırdım hepsini :KK1: Ama satışlarınızda bol kazanç diliyorum, hak ediyorsunuz çünkü bunu :)

• Beğen
Reactions: Nil
Ya Maşallah hakkaten ne kadar güzel ürünleriniz var bütün topiclerinizi takip ediyorum para ayırabilecek olsam alırdım hepsini :KK1: Ama satışlarınızda bol kazanç diliyorum, hak ediyorsunuz çünkü bunu :)

çoook zarifsin ,çoook tşk ederim değerli fikrini benimle paylaştığın için,tebessümüme neden oldun ,sizin de yüzünüz hep gülsün dilerim:nazar::KK19::KK16:

el emeğidir,takımdırlar 14 adet kare sehpa konsol vs örtüsü ve büyük boy masa örtüsü,dilerseniz çift kişilik yatak örtüsü olarak bile kullanılır ebatlar uygun.... çeyizini tamamlayamamış olanlar var ise mutlaka düşünsün:KK19: ben fiyat belirleyemiyorum,siz belirleyin teklif sunun konuşalım:KK17:

X