Baglanmaktan korkan erkek

Efsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
4.000
5
Kizlar, yine fikirlerinizi almak isterim. Burda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689156

konudan bahsetmistim, sorunu yanlis anlamisim. Yoksa evlimisin cocugun falan mi var diye sorunca dün yazdi bana ve anladigim kadariyla kendisi baglanmaktan korkuyor. Siz nasil yorumlarsiniz ?

"Ne evliyim, ne cocuklarim var ne de daha önce evlendim. Hayatimda baska biri de yok kesinlikle ve seninle ilgili bir sorunum yok seni begeniyorum ve sana zarar vermeyi seni üzmeyi hic istemem. Ben sadece emin degilim yapabilir miyim diye, baglanabilirmiyim bilmiyorum. Bir animda neden olmasin diyorum baska bir anda yapamiyacagimi düsünüyorum. Bununla ilgili kendimle savasiyorum su aralar. Böyleyken de senin hayatinin gidisatina engel miyim diye düsünüyorum, bana karsi yanlis olur diye önüne gelen sanslari degerlendirmezse ya diye düsünüyorum. Sonra yarin birgün bizim isimiz olmazsa kendimi sorumlu hisseder miyim, o (yani ben) o Zaman pisman olur mu, ve benim sucum olur. yolunu tikamak istemiyorum, taniyabilecegin onca iyi insan olabilir. ve ben baglanabilir miyim bilmiyorum bile. Sana karsi hep dürüst ve saygili olmaya özen gösterdim ve simdi de öyle, seni üzmek, yaralamak istemiyorum. "

ee senin ne demeni bekliyomuş bu durumda ki? merak etme seni kendime bağlarım diye garanti mi vereceksin? hiçbirşeyin garantisi yoktur ama İlişkilere güzel gideceği umudu ile başlanır ve ciddi düşünülür, baştan bu kadar kararsız ve nazlı bir erkek ile ileride ne yapacaksın bilmiyorum. Senin kararın ama adam kibarca sorumluluk almadan kurtulmak istiyor gibi geldi

Kısacası "sana aşık değilim değer veriyorum ama bundan daha fazlasını bekleme, beklersen üzülürsün bende seni üzdüğüm için üzülürüm." gibi bir şey olmuş bu.

Sana bağlanır mıyım onu bile bilmiyorum demiş uuuuuuuu her ilişkiye insan düğün hayalleri kurarak başlamaz ama bunun ki ağır olmuş karşına başkaları çıkar falan ne demek ya? Arkasından su dökmek yakışır bence :)

Seni kendi için istese bu kadar rahat kısmetine engel olur muyum, hayatına başkaları girebilecekken benim yüzümden üzülebilirsin tarzında boş cümleler kuramaz. Neyin garantisi var ki bu hayatta, siz evlenseniz 6 ay sonra da ölebilir beyefendi. Allah korusun tabi.

Haklısın de, benimde ne kadar bağlanabileceğimin bir garantisi yok de, yol ver. Etrafında dönmediğin halde o geri gelirse bu makbuldur ancak zaten.

Bence sizi sevmiyo orda snn karsına birileri çıkarsa yolunu tıkamak istemem derken kendi yolununds tıkanmamasını istemiş. Biri bi ilişki yaşamak istemiyorum diyosa bu sizle bi ilişki yaşamak istemediği anlamına gelir. Bide bu söylediklerine karşı ne cevap verdiniz

Seni kendi için istese bu kadar rahat kısmetine engel olur muyum, hayatına başkaları girebilecekken benim yüzümden üzülebilirsin tarzında boş cümleler kuramaz. Neyin garantisi var ki bu hayatta, siz evlenseniz 6 ay sonra da ölebilir beyefendi. Allah korusun tabi.

Haklısın de, benimde ne kadar bağlanabileceğimin bir garantisi yok de, yol ver. Etrafında dönmediğin halde o geri gelirse bu makbuldur ancak zaten.

Upsss! Eski konuyu şimdi okudum konu sahşbesine görüce geldiği için çocuk haklı olarak laf çarpmış kısmetine mani olmiyim diye :)))))

SEVEN biradamın sözleri değil bunlar. madem kısmetini kapatmak istemiyor en azından dürüstçe söylemiş sana da verecek tek cevap düşer GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ :KK66:

Kizlar, yine fikirlerinizi almak isterim. Burda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689156

konudan bahsetmistim, sorunu yanlis anlamisim. Yoksa evlimisin cocugun falan mi var diye sorunca dün yazdi bana ve anladigim kadariyla kendisi baglanmaktan korkuyor. Siz nasil yorumlarsiniz ?

"Ne evliyim, ne cocuklarim var ne de daha önce evlendim. Hayatimda baska biri de yok kesinlikle ve seninle ilgili bir sorunum yok seni begeniyorum ve sana zarar vermeyi seni üzmeyi hic istemem. Ben sadece emin degilim yapabilir miyim diye, baglanabilirmiyim bilmiyorum. Bir animda neden olmasin diyorum baska bir anda yapamiyacagimi düsünüyorum. Bununla ilgili kendimle savasiyorum su aralar. Böyleyken de senin hayatinin gidisatina engel miyim diye düsünüyorum, bana karsi yanlis olur diye önüne gelen sanslari degerlendirmezse ya diye düsünüyorum. Sonra yarin birgün bizim isimiz olmazsa kendimi sorumlu hisseder miyim, o (yani ben) o Zaman pisman olur mu, ve benim sucum olur. yolunu tikamak istemiyorum, taniyabilecegin onca iyi insan olabilir. ve ben baglanabilir miyim bilmiyorum bile. Sana karsi hep dürüst ve saygili olmaya özen gösterdim ve simdi de öyle, seni üzmek, yaralamak istemiyorum. "

issiz Adam bence bundan hayir gelmez sevemez o insan kimseyi bosver yenisini bul uzulme..

Henüz hic bisey demedim, anlamak istedim önce dedigini. Baskasinin olmamasi rahatlatici olsada bu haliyle nasil bir iliskiye baslanir ki ?

senin yazdigin gibi türde cevap vermeye niyetliyim.

Tesekkürler kizlar, fikirleriniz benim icin cok degerli !

nesini anlamadınız
senle bi ilişkiye başlayacak kadar yoğun duygular hissetmiyor sana karşı
iyi bir insansın tamam ama hepsi bu demiş
bence boşa vakit kaybedip kendini üzme
bi erkek gerçekten hoşlansa aşık olsa bu kadar komplike cümleler fln kuramaz ztn

Son düzenleme:
seven erkek ,yolunu tıkamak istemem ya daha iyilerini bulursan diyemez,dememli,denemez,demez ki :KK53:

Bence saf birini arıyormuş,sizin gibi dürüst birini bulunca kötülük yapmaya kıyamadı.Yavaştan uzaklaşmaya çalışıyor :KK20:

X