- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
24 yaşında 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk üç yılı kayınvalidemlerle aynı evde kaldım dördüncü yılda yeme içme bir yatma ayrı oldu son iki yılda tamamen ayrıyım pazardan pazara bazen gidip belki yarım saat bi saat görüşüyoruz. ama yaşadığım dört yıl tam bi kabus doluydu hiç bi haklılık payları olmadan beni çok ezdiler çocktum ve her dediklerini yapmama rağmen hep ezildim evlendiğim ilk günden kavgalar başladı. evden dışarı çıkmama izin vermiodu kayınpederim giyinmem yemem içmem herşeye kızarak hayatımı zindan etti. ayaklarına kadar bana yıkatım gece 11 e kadar ben uyumadan uyuyamassın sabah ben kalktığımda ayakta olucaksın vs. hepsini anlatarak uzatmicam ve bunlar olurken hiç birinde eşim bana arka çıkmadı yardım etmedi destek olmadı haklısın üzülüyorum ama sen hallet beni karıştırma dedi. evet 3 senedir bunların hiç biri olmuyo rahatım artık ama ben bunlarını hiç birini unutamadım unatamıyorumda bunların hepsi beni eşimden soğuttu onu sevmiyorum hep direterek yürütmeye çalıştım bi gün iyiysek 3 gün kavgalı hiç cinsel anlamda istekli olamadım son zamanlarda da tamamen bitti ama eşim hep zorla da olsa beraber olmak istedi ve oldu onun için herşey yatak eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim istemediğimi bile bile zorla yatıyo benle.. dün akşam hiç bi problem yokken çok düşünüp olmicağını anlayıp iş çıkışı eşime boşanmak istediğimi msj atarak söyleyip annemlere gittim (aradım ama cvp vermedi) 3 saat sonra falan arayıp noldu şimdi falan dedi olmuyo görüyosun dedim iyi dedi sadece ve kapadık aileme henüz bişey söylemedim bi hafta on gün kadar kimseyle bişey konuşmadan burda kalıp sonrasında konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum ama bi yandan da kararım net hiç uzatmayıp ailemle konuşup hemen davayı açim diorm kararsız kaldım aileler duyunca da hemen herkesin bi düzeltme çabasına gireceğini biliyorum ama ben bu durumu yaşamak istemiyorum sizden de fikir istiyorum