• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkon diş.. dişlerim nasıl olucak

cikolata_88

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
68
2
6
34
Kayseri
Kızlar dişlerimi yaptırıyorm.son hali nasıl olucak merak ediyorum.benim dişlerim çok berbat çarpışık ve fırçalamama rağmen çok kötü.buyüzden zirkon dedim arkadaşların öncesi ve sonrası resimlerindende cesaret buldum.umarım pişman olmam.bu süreci sizlerle paylaşmak isterim.yaptıran arkadaşlarında fikirlerini almak tabiki hoşuma gider.

bu dişlerimin ilk hali son halini bende çok merak ediyorum 3 haftalık süreç sonunda bekleyip görücez inş.beklediğime değer

Eklentiler

• $IMG_20140131_185027.jpg
    $IMG_20140131_185027.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 1.434
  • $IMG_20140131_185010.jpg
    $IMG_20140131_185010.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 3.176
  • $IMG_20140131_184953.jpg
    $IMG_20140131_184953.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 620
çekim ve kesim işlemi bittiğinde eve geldim.şuan için sadece alttan 6 dişimle ilgilenildi.alt 8 üst 6 dişim yapılacak ama duruma göre 7-7de olabilirmiş.oyzden 6 dişim yapıldı haftaya üst dişlere geçilecek.aşamaları burdan yazıcam.hepinizin yorumlarını bekliyorum.
şuan dişlerim eskisindende iğrenç.alttan 3 dişim çekildi 3 dişim küçültüldü.çok çarpık olduğu için çektiler.köprü zirkon olucak orası..heyecanla son halimi bekliyorum.ama geçiciler gerçekten iğrençmiş.arkadaşların yorumlarını okumuştum,haklılarmış.son hallerine baktığımda inş.bende onlar gibi olurumdiyorum,ne diim :/ $IMG_20140205_121116.JPG $IMG_20140205_161452.JPG
haftaya üstlerde geçici olucak ...

geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi güzel dişlere kavuşursun. sonucunu merakla bekliyorum:)
bende çok merak ediyorum :) hiç yapılmamış hali zaten tam bi içleracısıydı ama o dişler nasıl adam olucak çok merak ediyorum.o pis sarartı çarpışık çurpuşukluk geçer ve çok doğal olur tek temennim bu

Geçmiş olsun canım bende porselen köprü yaptırıyorum bugün 5 dişim küçültüldu ama geçiciler yarın takilacak bana 10 gün sonrada gerçekleri takılacak. Aslında alt dislerimde de eksik var alt tarafada köprü yapılacak ama onlar için daha bekleyeceğim çünkü bugün yapilan küçültme işlemi beni bayağı tirstirdi. Yoruldum ağzım açık beklemekten.

Geçmiş olsun canım bende porselen köprü yaptırıyorum bugün 5 dişim küçültüldu ama geçiciler yarın takilacak bana 10 gün sonrada gerçekleri takılacak. Aslında alt dislerimde de eksik var alt tarafada köprü yapılacak ama onlar için daha bekleyeceğim çünkü bugün yapilan küçültme işlemi beni bayağı tirstirdi. Yoruldum ağzım açık beklemekten.
İnşallah sağlıklı ve güzel dişlere kavuşuruz.ilk ve Son halini resimlerseniz çok memnun olurum

bende çok merak ediyorum :) hiç yapılmamış hali zaten tam bi içleracısıydı ama o dişler nasıl adam olucak çok merak ediyorum.o pis sarartı çarpışık çurpuşukluk geçer ve çok doğal olur tek temennim bu

Canim ya bugun benim geçiciler takilacak ama acir mi acaba sonuçta iğne falan vurmayacak dişlerim çok hassas ağzımi acamiyorum hava alinca acı veriyor geçiciler takilirken nolcak acaba şimdi de bunu dert ettim kendime. Sen geçicilerle rahatmisin herhangi bi ağrı sızı oluyor mu ?

Canim ya bugun benim geçiciler takilacak ama acir mi acaba sonuçta iğne falan vurmayacak dişlerim çok hassas ağzımi acamiyorum hava alinca acı veriyor geçiciler takilirken nolcak acaba şimdi de bunu dert ettim kendime. Sen geçicilerle rahatmisin herhangi bi ağrı sızı oluyor mu ?
Msjını yeni okuyabildim cnm.bu saate kadar zaten taktırmışsındır,takılırken hiç acımıyo zaten yapıştırıp bırakıyor..yalnız bnde çekim işlemide olduğu için damağa tam oturtmadı.boşluk biraz havada kalıyor.rahatsızlık veriyo biraz başka sıkıntım yok.ağız kokusuda yaptı biraz.gargara yapıorum buyüzden.bi an önce kurtulsak keşke.ama bnm 5 gün sonra üst dişlerimde geçici olucak.onlarda küçültülücek.yani toplam 20 gün kadar geçiciyle kalmış olucam,o sürede çekim yaptığı diş etimde düzelirmiş :( şu günlr çabuk geçsin başka bişi istemiyorum.geçiciler çok çirkin.keçi ağzı gb oldu :)

Msjını yeni okuyabildim cnm.bu saate kadar zaten taktırmışsındır,takılırken hiç acımıyo zaten yapıştırıp bırakıyor..yalnız bnde çekim işlemide olduğu için damağa tam oturtmadı.boşluk biraz havada kalıyor.rahatsızlık veriyo biraz başka sıkıntım yok.ağız kokusuda yaptı biraz.gargara yapıorum buyüzden.bi an önce kurtulsak keşke.ama bnm 5 gün sonra üst dişlerimde geçici olucak.onlarda küçültülücek.yani toplam 20 gün kadar geçiciyle kalmış olucam,o sürede çekim yaptığı diş etimde düzelirmiş :( şu günlr çabuk geçsin başka bişi istemiyorum.geçiciler çok çirkin.keçi ağzı gb oldu :)

Evet taktilar gecicileri canim acimadi 2 dakika surmedi zaten. Ama çok cirkinler diş gibi bile değiller. Benimde alt dişlerim yapilmasi lazim köprü ama bu üst dişler takilsin alisayim sonra altlara geçeceğim. Devlette yaptiriyorum ben ustleri begenmezsem alttakileri ozelde yaptiririm bende.

Resimlerimi de sana özelden gondereyim canım.

Resimlerimi de sana özelden gondereyim canım.
cnm resimler açılmadı..50 tane yorum yapınca özel msj gönderiliyormuş.bn daha 35 konuya yazı yazdığım için özel msjda gönderemedim.merakla resimlerini bekliyorum ama...
yükleyemezsen buraya yüklemeyi denermisin.yüzünü koyma bende sadece dişlerimi çekip eklemiştim :)

cnm resimler açılmadı..50 tane yorum yapınca özel msj gönderiliyormuş.bn daha 35 konuya yazı yazdığım için özel msjda gönderemedim.merakla resimlerini bekliyorum ama...
yükleyemezsen buraya yüklemeyi denermisin.yüzünü koyma bende sadece dişlerimi çekip eklemiştim :)

Eki Görüntüle 967376

dün hemen geçicileri takınca çekmiştim tutkalı üstünde :)) bu geçiciler çok rahatsız canım tutup çıkarmak istiyor sinirimi bozuyor umarım gerçekler böyle rahatsız etmez :43:

Eki Görüntüle 967376

dün hemen geçicileri takınca çekmiştim tutkalı üstünde :)) bu geçiciler çok rahatsız canım tutup çıkarmak istiyor sinirimi bozuyor umarım gerçekler böyle rahatsız etmez :43:
Evet sahiden öyle.ayakkabı küçük gelmişte sıkıyo gibi... Çok sinirim bozuldu.salı günü üstlerimde geçici olucak.asıl ozaman napıcam bilemiyorum.bi hafta daha alt üat geçici olnuş şekilde beklerim poffff.sanki sakız yapıştırmışsın gb duruyor bnmkisi,seninkiside öylemi??? Bide diş etim morardı.3 diş aynı anda çekildiği içindir diyorum inş.başka sebebi yoktur.sen nasıl yemek yiebiliosun! Ben bebe maması ve çorbayla besleniorumda iki gündür :)

Evet sahiden öyle.ayakkabı küçük gelmişte sıkıyo gibi... Çok sinirim bozuldu.salı günü üstlerimde geçici olucak.asıl ozaman napıcam bilemiyorum.bi hafta daha alt üat geçici olnuş şekilde beklerim poffff.sanki sakız yapıştırmışsın gb duruyor bnmkisi,seninkiside öylemi??? Bide diş etim morardı.3 diş aynı anda çekildiği içindir diyorum inş.başka sebebi yoktur.sen nasıl yemek yiebiliosun! Ben bebe maması ve çorbayla besleniorumda iki gündür :)

Sol arka dişlerle yiyorum canım ama ağzım tam kapanmıyor birbirine vuruyor dişler sinirim bozuluyor hepten. Işte yarım yamalak çiğneyip yutuyom benim için iyi zaten rejim yapiyorum ne kadar az yersem iyidir :)
Evet canim morarma ondan olabilir 3 diş aynı anda çekildiği için.
Evet benimkide sanki sakız yapismis gibi tutup cikarasim var dilim sürekli üstünde geziyor. Ama işte olmayincada hava alıyor acı veriyor. Ay inşallah gerçeklerinde sıkıntı yaşamayız canım

Benimde üst 6 dişimin yapılması gerekiyor devlet zirkonu yapıyor mu

Sanmıyorum canım ben devlette yaptiriyorum da arkadaki büyük dişim metal olacakmış digerleri sadece porselen içinde birşey olmayacak galiba ama ben yanlis anlamista olabilirim. Haftaya cuma takılacak benimkiler o zaman daha net bilgi verebilirim.

Sol arka dişlerle yiyorum canım ama ağzım tam kapanmıyor birbirine vuruyor dişler sinirim bozuluyor hepten. Işte yarım yamalak çiğneyip yutuyom benim için iyi zaten rejim yapiyorum ne kadar az yersem iyidir :)
Evet canim morarma ondan olabilir 3 diş aynı anda çekildiği için.
Evet benimkide sanki sakız yapismis gibi tutup cikarasim var dilim sürekli üstünde geziyor. Ama işte olmayincada hava alıyor acı veriyor. Ay inşallah gerçeklerinde sıkıntı yaşamayız canım
Amin inşallah.bu geçicilerle sakıp sabancının dişleri gibi oldu dişlerim.gerçekleri umarım güzeldir.

Back