Bugüne kadar almış olduğum kıyafetlerden hiç giymediklerim de var 1-2 kere giymiş olduklarım da var..genellikle koton ve mango ürünler var..takas düşünmüyorum..şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun:))
Leopar desenli bele oturan dar elbise:beden 34-36 fiyat 15 TL(hiç giyilmedi)
Kahverengi Cüzdan:hiç kullanılmadı:10 TL.
Mor Panço:34-36-38 beden için uygundur..el örgüsüdür bir kere bile giyilmedi:20 TL
Siyah beyaz çizgili Koton marka şort(36)+siyah yanları dantelli askılı koton marka (S)body:20 TL
Siyah simli yandan yırtmaçlı abiye etek hiç giyilmedi:15 TL
Siyah beyaz çiçekli çift taraflı kullanılan çanta:hiç kullanılmadı:7 TL
Kot ceket(34-36 beden):hiç giyilmedi:15 TL
Siyah vücuda oturan astarlı Mango marka 34-36 beden elbise(1-2 kere giyildi):10 TL
Turkuaz rengi bele oturan 34-36 bedene uygun 1-2 kere giyilmiş gömlek:7 TL
Pembe siyah çizgili Koton marka vücuda oturan slim fit(1-2 kere giyildi)34-36 beden gömlek:7 TL
Lame üstü boncuklu ev terliği 36 numara hiç giyilmedi:5 TL
Mozaik kırmızı taşlarla süslenmiş mumluk:3 TL
Mavi-siyah-beyaz puantiyeli önü kısa arkası uzun bluz(çok beğenerek aldım ama hiç giymedim)36-38 için uygun:10 TL
Siyah beyaz çiçekli uçuş uçuş 36 beden Mango etekboyu dizin biraz üstü):7 TL
Kot Elbise tamamen el yapımıdır.beden 36 kot cat markadır..tasarım severler için kaçmaz..fiyatı:10 TL
Leopar desenli bele oturan dar elbise:beden 34-36 fiyat 15 TL(hiç giyilmedi)
Kahverengi Cüzdan:hiç kullanılmadı:10 TL.
Mor Panço:34-36-38 beden için uygundur..el örgüsüdür bir kere bile giyilmedi:20 TL
Siyah beyaz çizgili Koton marka şort(36)+siyah yanları dantelli askılı koton marka (S)body:20 TL
Siyah simli yandan yırtmaçlı abiye etek hiç giyilmedi:15 TL
Siyah beyaz çiçekli çift taraflı kullanılan çanta:hiç kullanılmadı:7 TL
Kot ceket(34-36 beden):hiç giyilmedi:15 TL
Siyah vücuda oturan astarlı Mango marka 34-36 beden elbise(1-2 kere giyildi):10 TL
Turkuaz rengi bele oturan 34-36 bedene uygun 1-2 kere giyilmiş gömlek:7 TL
Pembe siyah çizgili Koton marka vücuda oturan slim fit(1-2 kere giyildi)34-36 beden gömlek:7 TL
Lame üstü boncuklu ev terliği 36 numara hiç giyilmedi:5 TL
Mozaik kırmızı taşlarla süslenmiş mumluk:3 TL
Mavi-siyah-beyaz puantiyeli önü kısa arkası uzun bluz(çok beğenerek aldım ama hiç giymedim)36-38 için uygun:10 TL
Siyah beyaz çiçekli uçuş uçuş 36 beden Mango etekboyu dizin biraz üstü):7 TL
Kot Elbise tamamen el yapımıdır.beden 36 kot cat markadır..tasarım severler için kaçmaz..fiyatı:10 TL