merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim farklı fikirler almak istediğim bir derdim var....ben eşimle 12 yıldır tanışıyorum bunun 5 senesi evli olduğumuz süreç.eşimin ailesinin bana yaptığı bir terbiyesizlikle evliliğim kökten sarsıldı.. eşim evet haklısın sana terbiyesizlik yapmışlar ama ben aileme hiçbir şey söyleyemem tepki veremem beni silerler dedi bana ve onlara ağzını açıp tek kelime söylemeyen adam sürekli ailesi için tartışıyor benimle.ben ailesiyle görüşmüyorum onun görüşmesine de bir şey demiyorum o her gün uğrayan her gün hem annesini hem babasını tlfnla arayan bağımlı bir tip..benim ailesi ile barışmam için benimle tartışıyor aranızda kan davası mı var neden konuşmayacaksın ki gibilerinden baskı yapıyor. bi ara ailem geldi biz konuşmuyorduk eşimle o da bu sorunu aileme yansıttı ve ailemin nerdeyse suratına bile bakmadı..şunu eklemeliyim borcumuz olduğunda evimizde tamir edilecek bir şey olduğunda destekçimiz ailem onun ailesi ise eşimin üzerinde olan evi bile aldılar ki o evi evliliğimiz öncesi eşime aldıkları için onlara düğün noktasında maddi olarak hiçbir külfet yüklemedim ve o eve en az 10-15 bin tl lik tadilat yaptırdım...eşim benden habersiz tapuyu ailesine verdi...bu evliliğin geleceği var mı ki ? ben bitti diyorum uzatmaları oynuyorum gibi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karmakarışık duygularla yaşamak çok zor
- Konu Sahibi adabilge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah yardımcın olsun. Eşin ailesine çok bağımlı. Tamam bu çok güzel birşey ama erkek ailesine dur diyeceği noktayı bilemiyorsa malesef evlilikler açısından çok sarsıcı olabiliyor.
tapuyu vermesi çok çirkince.. Diyelim ki kendi malı hakkıdır ama sanki biraz senden mal kaçırır gibi bişey olmuş.
Eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan eşinin ailesiyle barış ama yüz verme. Eşine asla ailesi hakkında konuşma ama asla eşinin ailesinin yaptıkları ve söyledikleri sözlerin de altında kalma. Normalde böyle birşey önermem ama ikili oyna.. Eşinin yanında ailesiyle can ciğer gibi görün, eşin yokken yüz verme. En fazla soru sorarlarsa cevap ver. Boşanmayı düşünmeden önce bir de böyle dene istersen.
tapuyu vermesi çok çirkince.. Diyelim ki kendi malı hakkıdır ama sanki biraz senden mal kaçırır gibi bişey olmuş.
Eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan eşinin ailesiyle barış ama yüz verme. Eşine asla ailesi hakkında konuşma ama asla eşinin ailesinin yaptıkları ve söyledikleri sözlerin de altında kalma. Normalde böyle birşey önermem ama ikili oyna.. Eşinin yanında ailesiyle can ciğer gibi görün, eşin yokken yüz verme. En fazla soru sorarlarsa cevap ver. Boşanmayı düşünmeden önce bir de böyle dene istersen.
- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Sana yaptıgı terbıyesızlık neudı cok özel degılse .......
Eşine sor bunu nıye tapuyu onlara verdın dıye mantıklı bi açıklaması vardır umarım yoksa yaptıgı dengesizll baska bişi degıl valla önceki arkadasın dedıgı taktik cok güsel bi dene olmuyosada zorlamayın arkadas
Salın ipini gitsin
Ya anlamıyorum bu erkkler neyın kafasında
Eşine sor bunu nıye tapuyu onlara verdın dıye mantıklı bi açıklaması vardır umarım yoksa yaptıgı dengesizll baska bişi degıl valla önceki arkadasın dedıgı taktik cok güsel bi dene olmuyosada zorlamayın arkadas
Salın ipini gitsin
Ya anlamıyorum bu erkkler neyın kafasında
Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin ailesiyle asla konuşmam..benim onlara hiçbir terbiyesizliğim olmadı ama onlar iki yüzlüymüş asla geri dönüşü yok yani boşanacak olsam da konuşmam...sorun özel değil ama o kadar uzun ki anlatacak olsam sabaha kadar yazmalıyım.kısacası şu : eşimin ailesiyle tek bir sorunumuz yoktu güya çok seviyorlardı beni.ama bigün eşimin kaza yaptığı haberi geldi biz eşimin kaza yaptığı yere giderken babası bana küfretti babanın evine git dedi vs daha neler neler..neyse eşime bir şey olmadı...eşim bu olaylar için babasına tek bir cümle kurmadı ve sürekli haklısın dese de bana benle tartıştı ben de eşimi bırakıp ailemin yanına gittim..ve o süreçte ailesi tapuyu istemiş eşimden eşim de bana sormadan vermiş sonra öğrendim.ve anladım ki babası bana oğlu öldü diye sanıp öyle davrandı ki gidiyim ev bana kalır falan diye korktular galiba
- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
bana en çok acı veren de kendi ailesinin onca terbiyesizliğine rağmen bana barışmam için baskı yapan adam ailemin yüzüne bakmadı ya var mı böyle bir şey benim ailem evlenndik evleneli maddi olarak hep arkamızda oldu ailesinin onca terbiyesizliğine rağmen onlara tek cümle kurmadı eşime de asla tepki vermediler hiçbir şey yaşanmamış gibi davrandılar...borcumuz olduğunda ablanlara söyle kredi çeksinler sana diyorum çekmezler benim için diyor yine ben ailemden istiyorum onlar da destek oluyor sağolsunlar..ve böyle bir aileye nasıl yapar bu terbiyesizliği aklım almıyor
- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
çocuğunuz var mı? yoksa olduğu zaman ailesi ile daha çok görüşeceksiniz mecburen.. duygularınızı tartmalısınız.. hep böyle devam edemezsiniz.. ailesi ve sizin aranızda kalmış - ya da aranızda kalmak için farkında olmadan belki de elinden geleni yapmış- o nasıl bir çözüm bulabilir? mutlaka konuşun eşinizle detaylı..
Canım eğer asla konuşmam diyorsan bu evliliğin geleceği belli. Çok küçük bir ihtimal de olsa eşin zamanla kabullenebilir ama bu çok yıpratıcı bir süreç olur.
Ve şu kaza olayına da '' VAY CANINAAA'' dedim ağzım açık kaldı. Sen de nasıl parçaları birleştirmişsin bak. Evet aynen söylediğin gibi ev sana kalır diye korkmuşlar. Ama bir baba oğlu kaza yapmışken ve oğlunu kaybettiğini sanarken nasıl hala mal derdinde oluyor şok edici.
Allah bu insanları ıslah eylesin. Boşanırsan da hukuksal açıdan evde hakkın olur mu bilmiyorum ama ben olsam böyle insanların ucuz kurtulmasına izin vermezdim. Bir genç kızın hayallerini yıkmak bu denli kolay olmamalı
Ve şu kaza olayına da '' VAY CANINAAA'' dedim ağzım açık kaldı. Sen de nasıl parçaları birleştirmişsin bak. Evet aynen söylediğin gibi ev sana kalır diye korkmuşlar. Ama bir baba oğlu kaza yapmışken ve oğlunu kaybettiğini sanarken nasıl hala mal derdinde oluyor şok edici.
Allah bu insanları ıslah eylesin. Boşanırsan da hukuksal açıdan evde hakkın olur mu bilmiyorum ama ben olsam böyle insanların ucuz kurtulmasına izin vermezdim. Bir genç kızın hayallerini yıkmak bu denli kolay olmamalı
ben kendim sevdim ve evlendim ben hakettim belki de ailem hiç hak etmedi bun a çok üzülüyorum...evet yolunacak kaz noktasında doğru diyosun..evlenirken bana dediki bana babam ev aldı hiçbir şey isteyemezsin ailemden her şeyi biz yapacaz..ben de tabiki sonuçta baban ev almış geride bi emekli maaşı var ona mı göz dikecem demiştim ve eşimle düğün salonu damatlık gelinlik kuaför ev eşyaları vs her şeyi kendimiz yaptık hatta nişanlandığımızda ben eşime para gönderdim ve alyanslarımızı aldı...bir sürü borçla evlendik çalıştık ödedik ama kaza sonrası hemen ilk işleri tapuyu geri almak oldu...o çok önemli değil ama insanın karşı tarafın kendisini nereye koyduğunu görmesi çok yıpratıcı...her gün hem anne hem baba aranır mı her gün annenin yanına babanın işyerine uğranır mı ? babadan bu derece korkulur mu? bariz haksızlık gördüğün halde eşine ben onlara bir şey söyleyemem onlar beni silerler onları kaybetmeyi göze alamam nasıl denir aklım almıyor...ne yapmalıyım ne zmaana kadar gitmeliyim bilmiyorum ama onu sindire sindire silmeyi düşünüyorum...içimde tam bitene kadar sabretmeliyim gibi geliyor
- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- 10 Eylül 2012
- 60
- 11
- 48
- 32
eşimin ailesiyle asla konuşmam..benim onlara hiçbir terbiyesizliğim olmadı ama onlar iki yüzlüymüş asla geri dönüşü yok yani boşanacak olsam da konuşmam...sorun özel değil ama o kadar uzun ki anlatacak olsam sabaha kadar yazmalıyım.kısacası şu : eşimin ailesiyle tek bir sorunumuz yoktu güya çok seviyorlardı beni.ama bigün eşimin kaza yaptığı haberi geldi biz eşimin kaza yaptığı yere giderken babası bana küfretti babanın evine git dedi vs daha neler neler..neyse eşime bir şey olmadı...eşim bu olaylar için babasına tek bir cümle kurmadı ve sürekli haklısın dese de bana benle tartıştı ben de eşimi bırakıp ailemin yanına gittim..ve o süreçte ailesi tapuyu istemiş eşimden eşim de bana sormadan vermiş sonra öğrendim.ve anladım ki babası bana oğlu öldü diye sanıp öyle davrandı ki gidiyim ev bana kalır falan diye korktular galiba
Bence tapuyu geri almaları boşanmanız halinde malın %60 nın kadının olmasından dolayı olabilir.Yani o evden sana pay vermemek için de almış olabilirler..Eşin tamamen arada kalmış durumda sanırım ve ailesine de fazlasıyla düşkün gibi..Allah yardımcın olsun..Yaşamadan akıl vermek çok saçma geliyo bana..
- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
çocuğunu göstermemek ne yazıkki bence mümkün olmaz zaten.. madem o kadar bağımlı ailesine asla kabul etmez.. olan arada çocuğunuza olur.. böyle çatışmalardan en zararlı çocuk çıkar.. ileriyi düşünerek karar verin.. hiç affetmeyecekseniz, işiniz çok zor.. ama zamanla sineye çekerim derseniz o başka.. eşiniz sizi bu durumdan kurtarmalı ama nasıl olacak bilemiyorum..
Bence tapuyu geri almaları boşanmanız halinde malın %60 nın kadının olmasından dolayı olabilir.Yani o evden sana pay vermemek için de almış olabilirler..Eşin tamamen arada kalmış durumda sanırım ve ailesine de fazlasıyla düşkün gibi..Allah yardımcın olsun..Yaşamadan akıl vermek çok saçma geliyo bana..
arada kalacağı bir durum yoktu bana yapılan terbiyesizliği o olay esnasında yanımızda olan akrabası bile kabul etti ben olayı anlattım eşime o da aynen öyle oldu kelimesi kelimesine nasıl da hatırlıyorsun dedi adam..şimdi akraban bile onaylarken bana yapılanları babana nasıl tepki vermezsin baba eşime küfretmişsin babanın evine git demişsin nasıl demez??eğer tepki verseydi ben bu kadar dolmazdım onlar da tapuyu alacak kadar ayaklanamzdı...hadi diyemedi tapuyu bana sormadan nasıl verir? tapuyu verdi hala en ufak şeylerde hala ailesinin yararına bize nasıl zarar verir? hepsine ok bizim her zaman destekçimiz olan aileme nasıl böyle davranır...ki ailem başka şehirde ya hastalanacklar ya da bayram olacak ki arasın onları..yaz tatili olur bayram tatili olur ben kendim giderim ailmee o asla gelmez ama onun ailesi için yaptığı her şeye rağmen tamam napalım yaşandı ben de bi şey diyemedim diyerek hiç bir şey olmamış gibi hayatımıza devam etmemizi istiyor
ama siz bu konuda eşinize biraz yüz vermiş gibisiniz. sonuçta sizin aranızdaki kavga yüzünden sizin ailenize davranışıyla ilgili ona hiç bişey demediniz mi? ailesine bu kadar bağlı erkeklere ben hiç bi zaman anlamadım anlamıcamda. ama siz bu şekilde devam ettiğiniz sürece hep bir kavga içinde olucaksınız. ne yazıkki 2 yol var. ya ailesiyle barışıcaksınız ya da en kötüsü bu evlilik biticek. gerçekten zor bi durum ben evli değilim ama şu anda bile bana bu cümleler kurulsa kaldıramam gibime geliyo allah kolaylık versin
- 10 Eylül 2012
- 60
- 11
- 48
- 32
arada kalacağı bir durum yoktu bana yapılan terbiyesizliği o olay esnasında yanımızda olan akrabası bile kabul etti ben olayı anlattım eşime o da aynen öyle oldu kelimesi kelimesine nasıl da hatırlıyorsun dedi adam..şimdi akraban bile onaylarken bana yapılanları babana nasıl tepki vermezsin baba eşime küfretmişsin babanın evine git demişsin nasıl demez??eğer tepki verseydi ben bu kadar dolmazdım onlar da tapuyu alacak kadar ayaklanamzdı...hadi diyemedi tapuyu bana sormadan nasıl verir? tapuyu verdi hala en ufak şeylerde hala ailesinin yararına bize nasıl zarar verir? hepsine ok bizim her zaman destekçimiz olan aileme nasıl böyle davranır...ki ailem başka şehirde ya hastalanacklar ya da bayram olacak ki arasın onları..yaz tatili olur bayram tatili olur ben kendim giderim ailmee o asla gelmez ama onun ailesi için yaptığı her şeye rağmen tamam napalım yaşandı ben de bi şey diyemedim diyerek hiç bir şey olmamış gibi hayatımıza devam etmemizi istiyor
Sonuna kadar haklısınız.Ama ne yazık ki bazı erkekler böyle..Acaba sizden habersiz maddi destek falan alıyo olabilir mi ailesinden?