Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ceylanck18

Kaderin Oyunu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
316
6
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

Zor bir durum. Önce Allah yardımcın olsun diyorum. Sonuç olarak aileni sen tanıyorsu. Kızkardeşinle aranız nasıl. Durup dururken böyle bir yalanı söyleyebilecek, senin mutluluğuna gölge düşürebilecek tipte bir insan mı? Seninle bir alıp veremediği var mı? Aranız nasıl? Sonuç olarak erkekler çok fazla güvenilebilecek yapıda değiller kadınlar söz konusu olunca. Neler neler görüyoruz. Kendi öz kızkardeşini taciz edenler var, nerde kaldı ki baldız. Ki Türk erkeğinin bu konudaki iğrenç bakış açısını özettleyen bir atasözümüz bile var 'baldız baldan tatlıdır' diye. Bir de evde bunu yapabilecek başka biri var mı? Çocuğunuz henüz bir yaşında. Sanırım henüz yatağından kalkıp, belki de merak ederek teyzesini okşayabilecek derecede gelişmemiştir kas yetenekleri. Ya da kardeşinizin psikolojik durumu nasıl. Kabuslar görür mü sk sık? Bazen uykuyla uyanıklık arasında geçen bir iki saniye içinde insan beyni çok tuhaf oyunlar oynayabiliyor. Yani eşinizin odaya girmiş olduğunu görüp, uykuyla karışık kabus görüp, sonra tekrar gözünü açtığınızda eşinizi kızınızın yanında görmüş olabilir. Tüm bunları iyice araştırmak gerekiyor. Aksi taktirde eğer sizi seven bir kızkardeşiniz vars bu tip bir yalan söyleyebileceğini sanmıyorum ben. Eşinizin yalan söyleme olasılığı daha yüksek.

offffffffffff bu ne yaaaa allah yardımcın olsun enbaşta. üzülmeni istemem inşallahta yanılırım ama eğer eşin yapmamış olsaydı ortalığı birbirine katardı yemin falan etmezdi kızkardeşininde gitmesini beklemez sen benim namusuma şerefime iftira atamazsın diye onu kendi kovardı tepkisi sert olurdu bunları yapmasa bile ve kızkardeşin yalan söylese evden gitmezdi diye düşünüyorum amacı aranızı bozmak olsa yani ben eşinin yaptığını düşünüyorum açıkçası keşke direk eşine sormak yerine kızkardeşinin bunu ona ispat etmesini isteseydin aranızda anlaşarak

eşim kardeşime çok kızmadi çünkü onun yalan yere konuşmayacağını çok iyi biliyor eşim diyor ki kardeşine laf soylicem ama gözümün içine bakarak eminim diyor diyo bize iftira atıyo olsa böyle diyemezdi diyor. Kardeşimin kötü niyetle böyle birşey deneyecegini biliyorum ama eşimin de yapmayacagini biliyorum gerçekten bakın böyle bir insan degil kardeşim rüya gördü gerçek gibi mi sandı diye düşünüyorum ama kardeşimse eminim diyor da başka birşey demiyor. Eşimde giderek kardeşime sinirlenmeye başladi beni ne hale soktuğunun farkında degil diyor ben ona bize iftira atıyor demedim iyi niyetle yaklaştım ama artık dayanamayıp arayıp kızcam diyor benim anlamadığım nokta şu birde bu yüzden yapmadığıni düşünüyorum kardeşimin üstü açılmış ve gelip biri dokunmuş eğer o zaman gerçekten uyanıktiysa neden sıçramadi yani dönmese bile insan sıçramazmiydi bu yüzden rüya gibi geliyor gerçek gibi gelir ya bazen öyle sonra dönüp onu görünce de onun yaptığına emin olmuş gibi geliyor üstelik eşim bunu niye yapsın ki ne geçecek elini daha öncede onun hiç böyle yapacak tarzda bir hareketini görmedim

eşim kardeşime çok kızmadi çünkü onun yalan yere konuşmayacağını çok iyi biliyor eşim diyor ki kardeşine laf soylicem ama gözümün içine bakarak eminim diyor diyo bize iftira atıyo olsa böyle diyemezdi diyor. Kardeşimin kötü niyetle böyle birşey deneyecegini biliyorum ama eşimin de yapmayacagini biliyorum gerçekten bakın böyle bir insan degil kardeşim rüya gördü gerçek gibi mi sandı diye düşünüyorum ama kardeşimse eminim diyor da başka birşey demiyor. Eşimde giderek kardeşime sinirlenmeye başladi beni ne hale soktuğunun farkında degil diyor ben ona bize iftira atıyor demedim iyi niyetle yaklaştım ama artık dayanamayıp arayıp kızcam diyor benim anlamadığım nokta şu birde bu yüzden yapmadığıni düşünüyorum kardeşimin üstü açılmış ve gelip biri dokunmuş eğer o zaman gerçekten uyanıktiysa neden sıçramadi yani dönmese bile insan sıçramazmiydi bu yüzden rüya gibi geliyor gerçek gibi gelir ya bazen öyle sonra dönüp onu görünce de onun yaptığına emin olmuş gibi geliyor üstelik eşim bunu niye yapsın ki ne geçecek elini daha öncede onun hiç böyle yapacak tarzda bir hareketini görmedim

yok hayatım sen çok iyi niyetlisin hiç bi adam böyle bi iftiraya uğrayınca bukadar yumuşak davranmaz lütfen gözünü aç sana kaynın böyle iftira atsa ortalığı yıkmazmısın gemileri yakmazmısın aklını başına al canım kimseyede yapmaz deme hayat bu inşallah yanılırım ama

evet konuşmazdım bi daha da çok kızardım ama eğer çok kızsaydi yani böyle sinir falan olsaydı da yanlış anlardım çünkü genelde yalan söylediğinde ters olur genelde. Ben burdan anlarım ama anlayamıyorum ya ne yapicam ben nasıl ispatlıcam bu olayı hiç bi fikriniz var mi. Üstelik ben eşime bu şehire gelmeyelim demiştim hiç içim huzurlu değildi 1yıl oldu geleli sürekli sorun yaşıyoruz doğumda da büyük sorun oldu birde bu en büyük sorunlar eşim bile korktu şimdi ve gidelim buradan diyo o da artık bunu yapsaydı niye şehir değiştirelim derdi kendine iş çıkarırdı diye geliyo aklıma üstelik burda kimsemiz yok ne düşünüyorsunuz

evet bende düşündüm bunu ama vazgeçtim sanki bir ara iştihareye yatmak günah diye duymuştum doğrumudur sizce. Yoksa yapayim mi birde tam olarak nasıl oluyor

bu gerçeği nasıl öğreneceğim ben :KK43: eşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin :KK43: nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi

bu gerçeği nasıl öğreneceğim ben :KK43: eşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin :KK43: nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi

canım dikkatli ol lütfen seni anlıyorum kimseye konduramıyosun bunu ama ikisinden biri yalan söylüyo gerçeği bilmediğin için bu durumda her ikisinede şüpheyle bakman gerekiyo güvenme ikisinede. bak ben olsam ta başında napardım biliyomusun kızkardeşime tamam ben yokmuşum gibi eşimle konuş ben dinleyeceğim sizi derdim tepki ver bu meseleyi eşimle konuş tepkisini göreyim derdim senin duyadığını zanneden eşin bu durumda yaptıysa kavga edecek yapmadıysada yapmadım diyip tepki vercekti ha bu geçti artık ozaman şunu yap kız kardeşine eşini arat ve neden yaptın gibilerinden konuştur eşini dinle telde

Böyle bir blöf yapma bence. eşin yapmış olsa sence sadece popoyu okşamakla kalır mıydı? çok çirkin bir şey ama ne bileyim kardeşini tehdit edebilirdi. sakın ablana söyleme vs diye. Hem 3 dk biri beni okşayacak adamı doğrarım be! bence kız kardeşinin yalan söyleme ihtimali daha yüksek.

Böyle bir blöf yapma bence. eşin yapmış olsa sence sadece popoyu okşamakla kalır mıydı? çok çirkin bir şey ama ne bileyim kardeşini tehdit edebilirdi. sakın ablana söyleme vs diye. Hem 3 dk biri beni okşayacak adamı doğrarım be! bence kız kardeşinin yalan söyleme ihtimali daha yüksek.

Böyle mi düşünüyorsun gerçekten karşıdan kim kimseyi bilmiyo ama gerçektende böyle sapık bir adam degil onca yıl hiç bir küçük hareketine rastlamadım ki şüphe edeyim bu yüzden anlam veremiyorum zaten. Üstelik afedersiniz ama eşim cinselliğe bile o kadar düşkün bir adam değildir. Yani ben yapacağına gerçekten inanamıyorum ve de işin ilginci hani kadın hisseder ya içimde nedense hiç huzursuzluk yok bu anlamda ama biz çok güzel bir aileydik kardeşim herşeyimdi ama şimdi sanki soğuduk :KK43: bu beni çok uzuyor kardeşim rüya görüp kendini buna inandırmis gibi geliyo. Siz aynı durumu yaşasaniz eşinize inanırmıydiniz iyi bir adamsa eşimde artık çok sinirlendi artık kardeşime ve bir daha onunla konuşmuycam yemin olsun bizi ne hale koydu dedi

Durumun gerçekten karışık ama bence kardeşin halüsinasyon falan görmüş olabilir.Öncelikle 3 dk okşayan birine neden tepki vermemiş bunu sorgulamak lazım.Kocanın hareketlerinden anlarsın mesela.İnsan neden böyle bir yalan söyler ki bir de ablasına.Ben biraz bekleyin derim,doğrular çıkacaktır günyüzüne.

Kardeşin sen üzülmeyesin diye sesini çıkarmamış madem şimdi niye söylüyor sana ? Ben burayı anlamadım.

evet sen üzülme diye ses çıkarmamış da ne oldu da anlattı.üstelik 3 dk.az bir zaman mı nasıl tepki vermez insan:26:

Eşinin bu kadar sakin kalması hiç normal değil.
Bu bir iftiraysa şuan köpürüyor olurdu.:26:
Zma kız kardeşininde olay anında seslenmeyip sonradan sana söylemesi garip.:26:
Bu işin içinden çıkman mümkün değil gibi.Allah yardımcın olsun.

Eşinin bu kadar sakin kalması hiç normal değil.
Bu bir iftiraysa şuan köpürüyor olurdu.:26:
Zma kız kardeşininde olay anında seslenmeyip sonradan sana söylemesi garip.:26:
Bu işin içinden çıkman mümkün değil gibi.Allah yardımcın olsun.

Şunuda ekleyeyim ; eşime ne kadar güvenirsem güveneyim, kardeşimin bana asla yanlış yapmayacağını bilirim o yüzden beni uyardıysa emindir ve doğrudur derim.

Şunuda ekleyeyim ; eşime ne kadar güvenirsem güveneyim, kardeşimin bana asla yanlış yapmayacağını bilirim o yüzden beni uyardıysa emindir ve doğrudur derim.

parkon peki kardeşin buna izin verirmiydi,yani yapılana 3dk.sessiz kalırmıydı. teması hissettiği an tepki vermezmiydi:44:

kardeşinişz rüya görmüş olmasın. eşinizin buna cesaret edebilmesi için gözü kararmış olması gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X