• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebedor çıngırak, fisher price telefon ve dönence

svgptrcg

cekikcanın annesiii
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.559
8
158
Adana
$imagesCAN6U6L3.jpg
$imagesCARDDE4S.jpg
$imagesCAJUDROU.jpg

bendeki resimlerini ekleyemedim telefonumun ara kablosunu evde unutmuşum :( isteyen olursa resimlerini telefondan gönderebilirim ama farkı yok . telefonun bir ozelliğini belirteyim kucuk çocuklara ozel olduğu için sesi çok az çıkıyor bende aldığımda bu bozuk heralde demiştim ama netten araştırırsanız uretimden olduğunu anlıyorsunuz :)

telefona 15 çıngırağa 5 donenceyede 50 diyorum. 3ünü birlikte alırsanız 60a verecem kargoyu ben oduyorum

Eki Görüntüle 948097
Eki Görüntüle 948098
Eki Görüntüle 948099

bendeki resimlerini ekleyemedim telefonumun ara kablosunu evde unutmuşum :( isteyen olursa resimlerini telefondan gönderebilirim ama farkı yok . telefonun bir ozelliğini belirteyim kucuk çocuklara ozel olduğu için sesi çok az çıkıyor bende aldığımda bu bozuk heralde demiştim ama netten araştırırsanız uretimden olduğunu anlıyorsunuz :)

telefona 15 çıngırağa 5 donenceyede 50 diyorum. 3ünü birlikte alırsanız 60a verecem kargoyu ben oduyorum

Evet canim telefonun sesi cok az bizede dayimizi almisti hediye bende bakmadan aldi bozuk herhalde demistim ama uretimdenmis :)) bebeler korkmasin duye herhalde :))

Back