Ahşap boyama siparişleri alınır kızlaaarr.. ! Fiyatlarımız uygun

istanbull22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
1.202
63
34
Kızlar ahşap boyama ürünlerı satıyorum.Siz ne istediğinizi söyleyin, ben gönderıyım.
Tepsi, bardak altlığı, gazetelik, şemsiyelık,kutular, duvar süslemesi, duvar yazısı, çerçeve, zigon ve çanta sehpa, şımarık tepsiler, Tek dekoratif sehpa, harfler,vazo, mumluk.
Resimlerimizi şuan koyamıyorum. Sipariş için burdan yazabilirsiniz. Teşekkürler..

$Kelebek-figürleri-ile-çerçevelerin-kullanýldýðý-romantik-deko.jpg $ev-dekorasyonu-için-yaratýcý-fikirler-boþ-çerçeveler-ile-duvar-dekorasyonu-fikirleri.jpg

buna benzer canımmm

Kızlar siparişlerinizibekliyorum. Ayrıca mumluk, sehpalı gazetelik,vazo, şemsiyelıkte dahil..
İstediğinizi söyleyın temsili resımler koyabılırım

Kızlaaar şuan tepsi boyuyorum cepten yazıyorum resımkoymak zor bıraz koymaya calısıcam resım. Yazan yokmu? :)

resim ve fiyatlar olursa daha aydınlatıcı olur:) mesela gazetelik ve tepsili sehpalar var onları ne kadara yapıyorsunuz

resim ve fiyatlar olursa daha aydınlatıcı olur:) mesela gazetelik ve tepsili sehpalar var onları ne kadara yapıyorsunuz

Kızlar cepten girdiğim için yükleyemedım, yüklemeye calısıcam ılerkı günlerde. Fiyatlarımız uygun. Şımarık tepsiler: 30 tl Gazetelikler: büyükleri 35 küçükleri 25tl.

Kızlar cepten girdiğim için yükleyemedım, yüklemeye calısıcam ılerkı günlerde. Fiyatlarımız uygun. Şımarık tepsiler: 30 tl Gazetelikler: büyükleri 35 küçükleri 25tl.
anladım canım şımarık tepsi dediğin benim istediğim olay mı:) onu anlamadım bu arada müsait olunca resim atarsın fikir ediniriz almayı düşünürsemde indirim isterim:))

anladım canım şımarık tepsi dediğin benim istediğim olay mı:) onu anlamadım bu arada müsait olunca resim atarsın fikir ediniriz almayı düşünürsemde indirim isterim:))

Evet canımkeyif tepsisi diyorsun. Fiyat konusunda sorun değil bir orta yolunu buluruz :) şuan gönderemıyorum tel.den. İstersen tel. Ver whatsapp tan yollarım resımlerı ordan siparıs verebılırsın

Kızlaar masalsı ürünler almak ıstemezmısınız ? :) emailden veya burdan siparıs verebılırsınız. Resım bırkac gün sonra koyabılırım k.bakmayın kızlar.siparıslerınızı beklıyorum ne ıstıyorsanız söyleyın gönderıyım uygun fıyatlarım var

X