How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çarşı Pazar :) Elbise,etek,ayakkabı herşey var

20TL

Hiç giyilmedi , sırtında kalp şeklinde açıklık var
S (36) beden belinde lastik kemeri var siyah

üstünüzde duruşunu gösteren bir fotoğrafınız varsa onu da ekler misiniz? boyu kaç cm? yakası çok mu açık? sütyen takınca askı belli oluyor mu? çok oldum ama cevaplarsanız sevinirim.

Merhabalar

Benim boyum 1,58 55 kiloyum. Elbise dizimde kalıyor Yakası açık değil göğüs arası yada sütyen askıları kesinlikle gözükmüyor.

2. elbiseniz (parlament mavisi sırtında kalp olan) ile sorduğum siyah elbisenin gögüs kısmını da ölçer misiniz? markalarını da yazarsanız sevinirim.

2. elbiseniz (parlament mavisi sırtında kalp olan) ile sorduğum siyah elbisenin gögüs kısmını da ölçer misiniz? markalarını da yazarsanız sevinirim.

Merhabalar

Ölçümleri akşam 19,30 gibi bildirebilirim şuan işteyim :)
Markalarına da bakarım koton vs değil ama güzel bir butikden almıştım.
Saks mavisini kızım için aldım sırtı büyük geldiği için kalp belli olmadı hiç giyilmedi

Merhabalar

Ölçümleri akşam 19,30 gibi bildirebilirim şuan işteyim :)
Markalarına da bakarım koton vs değil ama güzel bir butikden almıştım.
Saks mavisini kızım için aldım sırtı büyük geldiği için kalp belli olmadı hiç giyilmedi

tamam canım akşama mesajını bekliyorum. benim omuzlarım da geniş değil. kalp deseni o zaman bende de mi belli olmaz acaba?

tamam canım akşama mesajını bekliyorum. benim omuzlarım da geniş değil. kalp deseni o zaman bende de mi belli olmaz acaba?

Canım akşam evde değildim ölçümleri yapamadım kızım henüz 13 yaşında 1,60 boyunda ama 43 kilo :)
Omuzdan ziyade hiç göğüs olmadığı için belli olmadı

O kadar çok aksilik üst üste geldi ki ölçümü ancak yapabildim ne olur kusura bakma canım

Saks mavisinin koltuk altından koltuk altına göğüs ölçüsü 37 cm, siyah dantellinin ise 40cm canım

O kadar çok aksilik üst üste geldi ki ölçümü ancak yapabildim ne olur kusura bakma canım

Saks mavisinin koltuk altından koltuk altına göğüs ölçüsü 37 cm, siyah dantellinin ise 40cm canım

önemli değil arada bir böyle aksilikler olur. mühim olan can sağlığı. o iyiyse gerisi teferruat :)

hımm bana küçük gelirlerr. oysaki siyah elbisenize bayılmıştım. neyse kısmet değilmiş.

size hayırlı satışlar bol kazançlar

Back