• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acil cevap lutfenn

muqemsi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
47
1
6
34
Kütahya
Selamlar ben polikistik over hastasiyim ve tedavi olmuyorum. Yani herhangi bi ilac kullanmiyorum. En son kasimin 7sinden 19una kadar regl oldum. Yilbasi gecesi erkek arkadasimla iliskiye girdik. Yani aralik ayinda regl olmadim. Ilkinde korunduk ancak ikincisinde geri cekme yontemi kullandik. Biraz vajinamin girisine geldi. Sizce gebemiyim? Yarin annemle doktora gidicez annemin yakin bi arkadasi kadin dogum uzmani. Korkuyorum boyle bi durum vardir diye. Test alamadim kucuk bi ilcede yasiyorum ve ailemi burda hemen hemen herkes taniyor.
Yaptigimin ne kadar hassas ve kotu bisi oldugunun bilincindeyim..
Paylasacak kimsem olmadigi icin sizlere soruyorum. Lutfen yardimci olurmusunuz

Bu arada belirtilerin bi kismi var. Vajinal akintim zaten hep vardi ama haliyle bole bi suphe olunca bana cok gibi geliyor. Kasik agrim sik idrara cikma durumum var. Goguslerde bi degisiklik yok mide bulantim bas donmem yok ancak kokulara karsi feci duyarliyim belkide psikolojiktir lutfen yardimci olun.

Bence hamile olmasanda doktora git cunku 12 gun boyunca regl olman zaten anormal bir durum. Ayrica korunmasiz iliskilerde hamile kalabilme olasiligin her zaman vardir.

Son düzenleme:
Ilgi gosterip cevap verdiginiz icin cok tesekkurler. Evet yarin doktora gidicem. Ancak annemde yanimda olucak korkuyorum acikcasj :(

Bence annen zaten bu durumu biliyorsa zor kismi atlatmissin. Doktorda muhtemelen sadece bir kan testi istiyecek. Umarim hamile degilsindir. Zor bi durum senin icin.

Gebelik suphemden annemin haberi yok. Ben aslinda sali gunu sehir merkezine gidip test yaptirmayi planliyodum ancak annem benden erken davranip polikistik over sorunum icin doktor randevusu almis :( gercekten zor psikolojik olarak .s bidaha boyle bir hataya asla dusmem. Buyuk bi ders oldu bana

Gebelik suphemden annemin haberi yok. Ben aslinda sali gunu sehir merkezine gidip test yaptirmayi planliyodum ancak annem benden erken davranip polikistik over sorunum icin doktor randevusu almis :( gercekten zor psikolojik olarak .s bidaha boyle bir hataya asla dusmem. Buyuk bi ders oldu bana
eyvah eyvah diyorum ertelesen baska bir gune

Bu arada belirtilerin bi kismi var. Vajinal akintim zaten hep vardi ama haliyle bole bi suphe olunca bana cok gibi geliyor. Kasik agrim sik idrara cikma durumum var. Goguslerde bi degisiklik yok mide bulantim bas donmem yok ancak kokulara karsi feci duyarliyim belkide psikolojiktir lutfen yardimci olun.

Gebelik belirtilerini görebilmeniz için 7-8 haftalık hamile olmanız gerekir... Ayrıca hamilelikte idrara sık çıkma da bebek büyüdükçe görülen bir durumdur...

Hamile kalma ihtimaliniz yok değil ama çok düşük anlattıklarınıza göre ve sizin durumunuz bana psikolojik gibi geldi naçizane...

Gebelik belirtilerini görebilmeniz için 7-8 haftalık hamile olmanız gerekir... Ayrıca hamilelikte idrara sık çıkma da bebek büyüdükçe görülen bir durumdur...

Hamile kalma ihtimaliniz yok değil ama çok düşük anlattıklarınıza göre ve sizin durumunuz bana psikolojik gibi geldi naçizane...
Umarim oyledir. Bazi seyleri psikolojik olarak kafamda yaratiyorum koku hassasiyeti gibi mesela bunun bilincindeyim ama iste. Insan ister istemez bole oluyo.

hatasiz kul olmaz canim uzulme diycem ama biluyorum elinde degil ....peki normal bir iliskin oldu mu ??? Bakiremisin

Hayir degilim. Tek tutundugum konu bi ihtimal yoktur diyebilecegim aralik ayinda regl gormemis olmam .s
ah be guzelim niye boyle brsey yaparsiniz anlamam yazik ediyorsunuz kendinize erek icin normal bir durum bu ama bir kadin icin ozel olmalidir bu tur seyler....yargilamak adina demiyorum bir abla tavsiyesi ne olur dikkatli ol. Ha birde su var ultrasonda kiz olmadigin ortaya cikacak maalesef.

ah be guzelim niye boyle brsey yaparsiniz anlamam yazik ediyorsunuz kendinize erek icin normal bir durum bu ama bir kadin icin ozel olmalidir bu tur seyler....yargilamak adina demiyorum bir abla tavsiyesi ne olur dikkatli ol. Ha birde su var ultrasonda kiz olmadigin ortaya cikacak maalesef.

Ne deseniz cok haklisiniz gercekten inanilmaz derecede pismanim. :( yarini hayirlisiyla atlatmak istiyorum. Belki bazi seyleri geri getiremem :( ama bidaha bole bisi tekrarlamak asla asla asla istemiyorum. Bekaretimin ortaya cikmasida gercekten ciddi bi sorun yani doktor ailemi tanimasa belki bi sekilde hallederim. Ama o bile buyuk sorun olacak... inan ablacim suan sadece en azindan bununla atlatsam diye dua ediyorum. Insallah yoktur. Allah isteyen herkese versin ama insallah bende yoktur.

Umarim oyledir. Bazi seyleri psikolojik olarak kafamda yaratiyorum koku hassasiyeti gibi mesela bunun bilincindeyim ama iste. Insan ister istemez bole oluyo.

Size kendimden örnek vereyim...hamile olduğumu öğrendiğim anda sigarayı bırakmıştım ki kokusu ve tadında değişiklik yoktu...10 haftalık(2,5 aylık) hamileyken ise yanımda sigara içilmesine dayanamıyordum...

Yani daha önce de dediğim gibi belirtiler ilk günden başlamıyor normalde... ama beklenen yada beklenmeyen durumlarda insanlar psikolojik olarak kulak aşinalığı olan belirtileri hissediyorlar çoğunlukla...

Üzgünüm ama gerçekçi olmak gerekirse eğer hamilelik durumunuz varsa bile anneniz ile gideceğiniz doktor kontrolünden önceki 1 gün içerisinde yapabileceğiniz bir şey yok... O yüzden çok takılmayın derim...ailenizi tanıdığını göz önünde bulundurursak siz kadın doğumcuya ne kadar gergin giderseniz o da sizi o kadar fazla inceler...

Size kendimden örnek vereyim...hamile olduğumu öğrendiğim anda sigarayı bırakmıştım ki kokusu ve tadında değişiklik yoktu...10 haftalık(2,5 aylık) hamileyken ise yanımda sigara içilmesine dayanamıyordum...

Yani daha önce de dediğim gibi belirtiler ilk günden başlamıyor normalde... ama beklenen yada beklenmeyen durumlarda insanlar psikolojik olarak kulak aşinalığı olan belirtileri hissediyorlar çoğunlukla...

Üzgünüm ama gerçekçi olmak gerekirse eğer hamilelik durumunuz varsa bile anneniz ile gideceğiniz doktor kontrolünden önceki 1 gün içerisinde yapabileceğiniz bir şey yok... O yüzden çok takılmayın derim...ailenizi tanıdığını göz önünde bulundurursak siz kadın doğumcuya ne kadar gergin giderseniz o da sizi o kadar fazla inceler...

Evet yapilabilcek hic bisi yok malesef :( yardim almak istedim sizlerden psikolojik olarak...
Gercekten bu konuda tesekkur ederim.
Bu geceyi nasil atlatirim yarin sabah nasil olur bilmiyorum. Gerginligim bi nebze azalsin diye annemin kapida beslemesini istiycem. En azından kotu bi durum varsa ki bekaret durumu var onu o an ogrensin istemiyorum. Umarim hic bisi yokturda yarin umut dolu mesajlarla gelirim yine buraya. Tekrar tesekkurler sizlere. Psikolojik olarak biraz olsun daha rahatim

bakirelik bu kadar önemsizse sizn için,hamilelik de onun gibi bişeydir sizin için.ya böyle insanları anlayamıyorum ya.bütün ilahi dinlerde zina haram olduğu halde ,hem ilahi bir dine inanırlar hem de her yasağı yaşarlar.aklım almıyo!

bakirelik bu kadar önemsizse sizn için,hamilelik de onun gibi bişeydir sizin için.ya böyle insanları anlayamıyorum ya.bütün ilahi dinlerde zina haram olduğu halde ,hem ilahi bir dine inanırlar hem de her yasağı yaşarlar.aklım almıyo!

Elestiri uyari yada her ne isim koyuyorsaniz bu yorumaa : tesekkur ederim. Umarim cevrenizden ben gibi boyle asagilikca bisi yasayan kimse cikmaz. Umarim hic bir zaman cevrenizden yada hatta sokakta gorup ismini bilmediginiz sadece selam verdiginiz insanlar bile hata yapmaz. Umarim hic bir zaman bole yazilar okumak zorunda kalmazsiniz bidaha ben son olurum. Yorumunuz icin tekrar tesekkurler.

Elestiri uyari yada her ne isim koyuyorsaniz bu yorumaa : tesekkur ederim. Umarim cevrenizden ben gibi boyle asagilikca bisi yasayan kimse cikmaz. Umarim hic bir zaman cevrenizden yada hatta sokakta gorup ismini bilmediginiz sadece selam verdiginiz insanlar bile hata yapmaz. Umarim hic bir zaman bole yazilar okumak zorunda kalmazsiniz bidaha ben son olurum. Yorumunuz icin tekrar tesekkurler.
est. benim ne haddime aşağılamak kimseyi.ya kusura bakmayın inanın ben bu hatayı yapanlara çok üzülüyorum ve kızıyorum.evet sertçe çıkıştım ama gerçekler acıdır.ben her işe manevi tarafından bakan biriyim o yüzden bu hata bana çok ağır ve çirkefçe geliyo.tekrar söylüyorum genel düşüncem.üzerinize alınmayın.hayat sizn hayatınz benm haddime değil yargılamak ama ben üzülüyorum bu büyük yanlışlara...

canim benim ben dahi herkes bu tur seylere karsi cikacak haklusin veya suclusun demek bana bizlere dusmez.... Yargilamak bize dusme hatalarindan bir ders cikar tekrarlama insaAllah yarini hayirlisiyla atlat diyebilirim sadece. Herkes birseyler soyler bu cok normal ama asla ve asla kimseyi kinamamak lazim hic kimse kinadigi birseyi yasamadan ahirete gocmez Allah yadimcin olsun

Back