Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No:13 ablam eminim buğday rengiyim bembeyaz görüneyim istedim.
evet no 13 var ücretsiz kargo +tester+ maske hediyesiyle 75 tl ye sıfır kullanılmamış ürün temin edebilirim
Ablam butcemi asar saol ablam
sen ne kadar bişi düşünüyon
Ablam paketi 50tlye ver bide kargo kontrollu olursa sewinicem
yok canım o kadara kurtarmaz
En son ne olur?ebayda 30tlde guvenemiyorum
.
ebay güvenilir bir site en son 65 olur başkada yapamam
Kargo senden.kontrollu kargo acip bakabileyim icine.
tamam kargo benden 65 tl o nasıl oluyo kontrollu bilmiyorum ama istedigin ürünü göndericem +açıp denersen iade kabul edemem ama benden kaynaklı bir sorun olursa o zaman alırım
Ablam 50ml no:13 bb krem bide tester bide maske demi ablam
Ablam pttde kontrollü ürün teslim diye bir secenek var oyle olunca teslim aninda icine bakabiliyorum.kisisel bir durum deil kimse üzülmesin.
Icini görmeden teslim alamam ablam parayi kargo sirasinda vericem kusura bakma.yeni modajapon.net tarafindan dolandirildim dondum bu kış offf.
ayy canım haklısın o site dolandırıcı gibi bişeymiş zaten keşke araştırıp öle alsaydın internette bir sürü şikayet var öle bişey oldugunda tüketici haklarını ara şikayet et ugraş kaymakamlıkta tüketici hakları bölümü var oraya git her türlü hakkını alırsın işte böle dolandırıcılar yüzünden insan kimseye güvenemiyo bende bir telefon aldım camı kırık açılmıyo havaleyle ödemiştim sonradan ne msjlarıma cvp nede ortada kimseyi bulamadım şimdiki aklım olaydı valla dava açardım