• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mini mini çok şeker sabun hediyelikler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Nişanda misafirlerinize dağıtmanız için bundan daha şirini yok:) $DSC05890-001.jpg $DSC05884-001.jpg $DSC05885-001.jpg $DSC05878-001.jpg $DSC05894-001.jpg $DSC05895-001.jpg $DSC05898-001.jpg $DSC05896-001.jpg $DSC05892-001.jpg $DSC05880-001.jpg $DSC05888-001.jpg $DSC05886-001.jpg $DSC05881-001.jpg

En az 20 tane yaptırmak kaydıyla tanesi 1 tl.

ayyy nasıl yaptın lütfen yardımcı olur musun bana:) yoksa sade sabun alıp tülle bağlıcam ama böyle desen kolaysa eğer bende kendim yapmak istiyorum böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum.
Nişan bohçalarımı getirdikleri zaman misafirlerime anı olsun diye hediye etmek istiyorum :16:
cevabını bekliyorum tatlım :)

ayyy nasıl yaptın lütfen yardımcı olur musun bana:) yoksa sade sabun alıp tülle bağlıcam ama böyle desen kolaysa eğer bende kendim yapmak istiyorum böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum.
Nişan bohçalarımı getirdikleri zaman misafirlerime anı olsun diye hediye etmek istiyorum :16:
cevabını bekliyorum tatlım :)

Satışını yaptığım için arkadaşım pek yardımcı olamayacağım. Yaptırmak istersen yaparım.

bana 25 adet lazım ama tülüyle birlikte en son haliyle hazır olacak şekilde.
fiyat bilgisi verir misin rica etsem

Tamam hepsi toplam 50 tl oluyor arkadaşım yaptırmayı düşünüyorsan.

Dusundum bile;)isimleri sabun uzerine mi yaziyorsun canim?bir de her sabunu ayri ayri paketliyor musun yoksa oyle mi gonderiyorsun ayrica odemeyi nasil yapiyoruz teslimatta mi yoksa on odemeli mi calisiyorsun?

Dusundum bile;)isimleri sabun uzerine mi yaziyorsun canim?bir de her sabunu ayri ayri paketliyor musun yoksa oyle mi gonderiyorsun ayrica odemeyi nasil yapiyoruz teslimatta mi yoksa on odemeli mi calisiyorsun?

Hepsini tüle sarıp kurdeleyle bağlayıp topluca kolinin içine koyup yolluyorum. Ödemeyi de sabunlarını bitirince sana fotoğrafını atıyorum. Ondan sonra ödemeyi alıp kargoya teslim edip kargo takip nosunu sana yolluyorum sen internetten siparişin nerede takip edebiliyorsun. Bu arada sana ne zamana lazım onu da belirt haftasonu memlekete gideceğim eğer acilse orada yapıp yollayacağım sana.

$936600_371058586347364_192636188_n.jpg

Yazıları da kağıtla zımbalıyorum tüle şu şekilde ama bu sabun ters bunu dikkate alma seninkilerin üst kısmında olacak desen de yazı da görünecek.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 935939

Yazıları da kağıtla zımbalıyorum tüle şu şekilde ama bu sabun ters bunu dikkate alma seninkilerin üst kısmında olacak desen de yazı da görünecek.

Tmam canim benim bir ay kadar vaktim var kesin tarihim belli olur olmaz sana atacagim bu arada da model secerim senin ilk sayfada eklediklerinden.beyaz uzerine mavi cicekli istiyorum sanirimsana bilgi verecegim cok tesekkurler

merhabalar forumda ilk defa yazıyorum. Bu tatile ben de söz yapmayı düşünüyorum.Bu sabunlarda menekşeli model hatta daha önceki konularda verdiğiniz vardı ondan 30 tane istesem karamana kaç gün içinde yapıp yollayabilisiniz.

Tmam canim benim bir ay kadar vaktim var kesin tarihim belli olur olmaz sana atacagim bu arada da model secerim senin ilk sayfada eklediklerinden.beyaz uzerine mavi cicekli istiyorum sanirimsana bilgi verecegim cok tesekkurler

Tamam tatlım haber bekliyorum senden ilerleyen zamanlarda.

Back