• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markalı Eşarp Reyonu :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpgVAKKO $image.jpgARMİNE $image.jpgNUR IPEK $image.jpgAKER $image.jpgKARACA $image.jpgARMİNE $image.jpg NUR iPEK

Arkadaşlar çekmecede dura dura kırışan eşarplarımın karışıklıkları için çok özür diliyorum. Ama iki çocuk, biri bebek. Eşim rahatsız sürekli misafir hiç vaktim olamıyo maalesef :17: sadece şampuanla yıkanmışlardır. Fiyatları sizin belirlemenizi istiyorum. Özelden burdan farketmez. Markalı olanlar belli, diğerleri 3,5 ne verirseniz :9::16:

Son düzenleme:
3 eşarp daha var. Yüklemiyor bi türlü anlamadım gitti :26::44:

En son eklediğiniz aker ,ve şuev desenli nekadar acep ,onlara talibim de ,birde nekadar kullandnz

En son eklediğiniz aker ,ve şuev desenli nekadar acep ,onlara talibim de ,birde nekadar kullandnz

En son eklediğim aker 2 kez, diğeri 3 yada 4 tür.. Fiyat sen ne düşünüyorsan söyle konuşalım.. Aker ipek yüzeyli, evli olan twil

birinci ikinci ve son eklediklerinizdeki çiçekli siyah beyaz gibi olan akeri beğendim..kaç diyorsunuz???

mesaj kutunuz dolu..

Ev desenli olan satıldı mı? Ve fiyatı nedir?

Merhabalar canım;1.sıradaki vakko,2.sıradaki armine,evli olan eşarp,zümrüt yeşili şal ve siyahlı güllü olan aker eşarp ve en son sıradaki twil için( yani 6 parça ) ne fiyat düşünürsünüz?Bir de nerede oturuyorsunuz?Ben,İstanbul Anadolu yakasındayım.İlginize şimdiden teşekkür ederim.Hep sevgiyle kalın...Eşinize de geçmiş olsun.Bebişlerinizi de sağlık,mutluluk ve huzurla büyütün inşaAllah.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Merhabalar canım;1.sıradaki vakko 25₺,2.sıradaki armine 15₺,evli olan eşarp,(bi arkadaş sizden önce sormuştu 20₺)zümrüt yeşili şal 15₺ ve siyahlı güllü ( mavi lacivert 15₺) olan aker eşarp ve en son sıradaki twil (Karaca yazılı olanda 20₺) için( yani 6 parça ) ne fiyat düşünürsünüz?Bir de nerede oturuyorsunuz?Ben,İstanbul Anadolu yakasındayım.İlginize şimdiden teşekkür ederim.Hep sevgiyle kalın...Eşinize de geçmiş olsun.Bebişlerinizi de sağlık,mutluluk ve huzurla büyütün inşaAllah.

Buna göre bakarsınız. Karar verirseniz bu kadar eşarba indirim yaparım, özelden görüşelim..

Buna göre bakarsınız. Karar verirseniz bu kadar eşarba indirim yaparım, özelden görüşelim..

tekrar merhaba!Benim msj sayım az olduğu için özelden msj atamıyorum.Siz bir fiyat söylerseniz benim için de uygun olursa almak isterim. .Bi de 4.sıradaki ve 5.sıradakiler aker ve karaca olanları da düşünebilirim.Hepsi için son fiyatınız ne olur?neslihanefe@hotmail.com benim mail adresim.İsterseniz belirlediğiniz fiyatı mail adresime de gönderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Cnm şu evli eşarbı ilk ben istemiştim ama ..başkası almadı inş

Back