Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evın klasık galıba canım bunları tercih ettiğine göre ama camlı vıtrın tarzı modeller güzel değil.
Canım ben de ikisi arasında kalmıştım ama tercihim 1.den yana yaptım.
sanırım bende birinci takımı alacağım.. sen nelerle kombin yaptın bu odayı canım ?
Ben bufelerini almadım. Koltuk Takımı alvin koltuk takımı aldım ama degistirebilirim cünkü tam olarak icime sinmedi. Yatak odası da bu yemek odası takiminin aynisini aldım. İyi gunlerde mutlulukla kullan hangisini tercih edersen :) mobilya icin de farkli bir fikrin varsa paylasirsan sevinirim bana da fikir olur...
Ben bufelerini almadım. Koltuk Takımı alvin koltuk takımı aldım ama degistirebilirim cünkü tam olarak icime sinmedi. Yatak odası da bu yemek odası takiminin aynisini aldım. İyi gunlerde mutlulukla kullan hangisini tercih edersen :) mobilya icin de farkli bir fikrin varsa paylasirsan sevinirim bana da fikir olur...
kafam o kadar karışık ki ...
canım iki takımda birbirine o kadar benziyor ki arada gözle görülür bi fark yok gibi ama ikinci takımın yerden yüksek oluşu daha modern bi hava katmış sanki üstteki biraz fazla ahşap ahşap geldi bana