• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu hangi takım ... kararsızlıktan öldüm ...

my_secret

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
23
0
6
35
$istikbal-caprice-yemek-odasi-280813-4.webp
$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-0-.webp
$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-081013-1.webp
$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-29052013-1-4.webp
$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-29052013-1-8.webp
$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-29052013-1-8.webp
$istikbal-caprice-kare-orta-sehpa-021213-3.webp

bu takım mı yoksa aşağıdaki mi ?

$barcelona-yemek-odasi0.webp
$barcelona-yemek-odasi11.webp
$barcelona-yemek-odasi17.webp
$barcelona-yemek-odasi20.webp
$barcelona-ymkkoltuk-concept2.webp

Evın klasık galıba canım bunları tercih ettiğine göre ama camlı vıtrın tarzı modeller güzel değil.

krem kahve olanın ayna kısmı çok hoşuma gitti. ama gümüşlüklerinden hoşlanmadım. ayaklarının yere sıfır olması da içime sinmedi.. rengi tam beyaz olmadığı için odayı kasvetlendirir mi acaba diye düşünüyorum.. perdeleri de krem kahve yaparsam oda iyice boğucu hale gelir diye korkuyorum.. masası hoşuma gitti çok fonksiyonlu, ortadan değil bir taraftan uzuyor.. bir tarafı kaşıklık falan ...

beyaz kahve olanın rengi odayı ferahlatır gibi geliyor. ayaklarda yerden yüksek temizliği kolay olur.. ama ayna kısmından hiç hoşlanmadım.. birde masası diğeri gibi kullanışlı değil.. masa ortadan uzuyo ve uzama parçası kahverengi.. bence yama yapmış gibi duruyo açınca

ben kiracı olacağım. 1. takımın aynasını duvara monte etmemize izin vermeyecekler büyük ihtimal, 2. de öyle bir sorun yok ...

imdat !!!

Evın klasık galıba canım bunları tercih ettiğine göre ama camlı vıtrın tarzı modeller güzel değil.

bu misafir odası olacak.. o yüzden klasik olsun istiyorum. oturma odasını rengrarenk bişeyler yapasım var ..

ben vitrin almayacağım.. sadece gümüşlük.. ama onlarında istikbalde camsızı yok..

Hımmm ozaman ben 1. Takım diyorum yemek masası ve sandalyelerı çok hoş duruyo,aynasını duvara monte et tabıkıde ne diecekler okadar depozıto verıceksın sonuçta.

sanırım bende birinci takımı alacağım.. sen nelerle kombin yaptın bu odayı canım ?

Ben bufelerini almadım. Koltuk Takımı alvin koltuk takımı aldım ama degistirebilirim cünkü tam olarak icime sinmedi. Yatak odası da bu yemek odası takiminin aynisini aldım. İyi gunlerde mutlulukla kullan hangisini tercih edersen :) mobilya icin de farkli bir fikrin varsa paylasirsan sevinirim bana da fikir olur...

Ben bufelerini almadım. Koltuk Takımı alvin koltuk takımı aldım ama degistirebilirim cünkü tam olarak icime sinmedi. Yatak odası da bu yemek odası takiminin aynisini aldım. İyi gunlerde mutlulukla kullan hangisini tercih edersen :) mobilya icin de farkli bir fikrin varsa paylasirsan sevinirim bana da fikir olur...

yatak odasını eva aldım.. ama dolabı çok kullanışlı gelmedi bana..

koltuk olarak class takım var onu aldım..
$istikbal-class-kol-tk-240913-embs-vizon-6.webp
$istikbal-class-koltuk-tk-imaj-lila-240913-1.webp

bunun rengi kırık beyaz yastıkları tam kahve olacak ...
kumaşıda ;

$istikbal-star-kose-tk-florin-pembe-4.webp bu koltuktaki gibi kendinden desenli ama kırık beyaz olacak ..

acaba diyorum yanları beyaz, oturma yerleri tam kahve olsa çok kötü olur mu ..

yatak odasını eva aldım.. ama dolabı çok kullanışlı gelmedi bana..

koltuk olarak class takım var onu aldım..
Eki Görüntüle 926779
Eki Görüntüle 926781

bunun rengi kırık beyaz yastıkları tam kahve olacak ...
kumaşıda ;

Eki Görüntüle 926783 bu koltuktaki gibi kendinden desenli ama kırık beyaz olacak ..

acaba diyorum yanları beyaz, oturma yerleri tam kahve olsa çok kötü olur mu ..

canım iki takımda birbirine o kadar benziyor ki arada gözle görülür bi fark yok gibi ama ikinci takımın yerden yüksek oluşu daha modern bi hava katmış sanki üstteki biraz fazla ahşap ahşap geldi bana

Back
X