• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu,kırışık denemişdir süperrr..

ferda_arda

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
39
7
18
34
Bursa
Arkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.

Çinko kremin içine jojoba yağı ve hodan yağı damlatıp her gece sürüyorum 3 günde kırışıklık ve morluktan eser kalmadıı.:))
herkese tavsiye ederim .ayrıca yüzüm içinde bi uygulamam var ondanda çok memnunum bunuda farklı başlıkla açıp sizinle paylaşacağım.

Hepinize sevgiler...:16:

çinko kremi eczanelerde satılıyor 2- 3 liraya % 20 lik ve % 40 lık olanı mevcut ben % 40 lık olanı kullanıyorum.EC-czacıya çinko krem istiyorum demen yeterli.göz çevrende sıkıntı varsa mutlaka denemelisin.sevgilerr..

çinko kremi eczanelerde satılıyor 2- 3 liraya % 20 lik ve % 40 lık olanı mevcut ben % 40 lık olanı kullanıyorum.EC-czacıya çinko krem istiyorum demen yeterli.göz çevrende sıkıntı varsa mutlaka denemelisin.sevgilerr..

canm morlukların ne dereceydı keske resmını koyabılsen gercekten bızı sevındırırsın

canm morlukların ne dereceydı keske resmını koyabılsen gercekten bızı sevındırırsın

Canım abartılı bir morluk yoktu bende ama yinede göze batıyordu.eski halini çekemedim ama yeni halini müsait olduğum bir zaman çekip koyabilirim.Karışımı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ben çok memnunum.

Benim göz altlarımda da genetik olaak morluk var :( Ben de Clinique'in even better eyes kremini kullandım baya iyi geldi. Ama senin karışım ekonomik olarak daya uygun sanki :) Kullanmaya yeni başlamışsın ben takipte kalacağım uzun süreli kullanımda da etkilerini paylaşırsan sevinirim.

Benim göz altlarımda da genetik olaak morluk var :( Ben de Clinique'in even better eyes kremini kullandım baya iyi geldi. Ama senin karışım ekonomik olarak daya uygun sanki :) Kullanmaya yeni başlamışsın ben takipte kalacağım uzun süreli kullanımda da etkilerini paylaşırsan sevinirim.

Canım benimde yıllardır kullanmadığım kozmetik ürün kalmadı döktüğüm paralarda cabası.Kullanılan ürünler ilaç sonuçta ve tedavi ediyorlar ben değişimi günden güne yaşıyorum.Ve sadece morluk değil hafif olan kırışıklıklarımdan da kurtuldum.size faydalı olabilirsem ne mutlu bana. :8:

Arkadaşlar ben 30 yaşındayım göz çevevremde ince kırışıklıklar ,göz altımda da az da olsa morarma vardı.yeni bir karışım uyguyayayım dedim kendimi kobay olarak kullandım yani :)))ama sonuç mükemmel.

Çinko kremin içine jojoba yağı ve hodan yağı damlatıp her gece sürüyorum 3 günde kırışıklık ve morluktan eser kalmadıı.:))
herkese tavsiye ederim .ayrıca yüzüm içinde bi uygulamam var ondanda çok memnunum bunuda farklı başlıkla açıp sizinle paylaşacağım.

Hepinize sevgiler...:16:

süpersinn cnm evde yaglar duruyor hemen çinko kremi alacagım.....peki ne kadar katacagım :34:

süper bir bilgi canım tesekkürer..jojoba yağı ve hodan yağı aktardan alıyorsun sanırım hangi marka o yağların ? ona göre alalım malum sahtesi falan filan oluyor ya maazallah :1:

Canım ben yağlarımı sev pazarlama adında bir yer var ordan sipariş veriyorum.oranın kendi ürünleri yani.doa diye bir yer var ordan da alıyorum ama hodan yok şu an orada.oranın ürünlerindende memnunum.

Son düzenleme:

Canım ben kullanmaya devam ediyorum gelişmeler gayet iyi.Bence yığınla para dökmeye hiç gerek yok. ;)

Back