• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El BABY TOYS 3 TEKERLEKLİ KONTROLLÜ BİSİKLET VE OYUNCAKLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi atine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
$DSCN6593.jpg $DSCN6590.jpg $DSCN6591.jpg $DSCN6586.jpg $DSCN6587.jpg $DSCN6588.jpg $DSCN6594.jpg $DSCN6595.jpg

fısher price aktivite masası 40 tl
el kuklası 5 tl
barby eğitici taplet 10 tl

$DSCN6429.jpg $DSCN6431.jpg $DSCN6432.jpg $DSCN6433.jpg $DSCN6434.jpg

şemsiye gibi açılıp kapanan müzikli bebek 10 tl
$DSCN6596.jpg $DSCN6597.jpg $DSCN6598.jpg

TAZMANYA LI BİLGİSAYAR 20 TL ÇOK AZ KULLANILDI PİİLERİ İÇİNDE.KAPAĞINDA HAFİF ÇİZKLERİ VAR SADECE.HİÇBİR SORUNU YOK.20 TL

tamam canım eklicem :) benim eşek sıpası üstüme atlıyo foto çekemiyorum ki:(

şimdilik bu kadar daha çok var ama henüz oynuyoruz onlarda ilerde devam ederiz:)

tutya aslında çok ürün var elimde ama henüz oynuyor benim oğlan :) o yüzden ekleyemiyorum bunlar var elimde ekleyebildiklerim.

Canim hemen hemen hepsinden var bizde farklı yoksa elbiseleri yolluyabilirsin hayatım öpüyorum

Merhaba aktivite masası satılmadı ise almak isterim.herhangi bir sıkıntısı var mı acaba birde ben ist.dayım kargo ile gelse sorun olur mu

merhaba canım hayır satılmadı henüz isterseniz yarın gönderilerim var ptt ye gitmişken gönderebilirim.hayır hiçbir sıkıntı olmaz bacakları çıkıp takılıyor zaten çok yerde kaplamaz o zaman banada kargo ile gelmişti.bir sıkıntısı yok pilleride var içinde.

aktivite masası henüz satılmadı arkadaşlar bilginize:)

canım kargosu 7 - 8 lirayı geçmez bacakları çıktığından küçülüyor ağırlığıda yok onu dert etme.

Back