• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

aylisce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1.306
389
163
Merhaba diyet yapan, kalori hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaa:3::3: Bana katılmak isteyen var mı???

Son düzenleyen: Moderatör:
ben başlayalı bir ay oldu ama sana eşilk edebilirim bende bir ayda spor fazla yok ama 6 kilo verdim şimdi 81.6 kiloyum...:34:

Merhaba kızlar bende 90 ile başladım diyete daha önce hiç istikrarlı olamadım diyettir zayıflamadır o konularda ama şu 26 günde 85'e

indim ve daha da bir azimlendim :1:

Topiğimizin tartı günü olsun cuma günleri olur mu size de uyarsa tabi böylelikle kaçamak yapmadan zayıflarız bide bizi daha da

azimlendirir ne dersiniz:13::13::13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende zayıflamayı istediğim kıyafeti alabilmeyi, merdivenleri hızlı hızlı tıkanmadan çıkabilmeyi aynaya bakmaktan zevk almayı çok istiyorum. Birlikten kuvvet doğar verelim gitsin şu yapışkan kalorileri :)
Melekçiğim teşekkür ederim benide davet ettiğin için :) :19::19:

çok güzel vermişsin canım:nazar::nazar:

Sağol cnm hep beraber inşallah daha vermem gereken 20-25 kilo var Allah'ın izniyle onlarda bir gitsin tığ gibi olurum :1::1:

Tanışamadık ben kpss çalışıyorum fen bilgisi mezunuyum izmirdeyim adım melek :1::1:

Kızlar bende zayıflamayı istediğim kıyafeti alabilmeyi, merdivenleri hızlı hızlı tıkanmadan çıkabilmeyi aynaya bakmaktan zevk almayı çok istiyorum. Birlikten kuvvet doğar verelim gitsin şu yapışkan kalorileri :)
Melekçiğim teşekkür ederim benide davet ettiğin için :) :19::19:

Ayy hoşgeldin canım inşallah kilolar gidince hepsini yapacaz sağlıklı kadınlar olacaz :16::29::29:

İnş. canım inş. Hoşbuldum :)
Biberiye çayı almam gerekiyor derhal:52::52:. Bu arada yarın tartılıp kilolarımızı yazıcaz mı?

Sağol cnm hep beraber inşallah daha vermem gereken 20-25 kilo var Allah'ın izniyle onlarda bir gitsin tığ gibi olurum :1::1:

Tanışamadık ben kpss çalışıyorum fen bilgisi mezunuyum izmirdeyim adım melek :1::1:

memnun oldum canım bende hatice konyalıyım kpss hazırlanıyorum bende:15:

Ben cevap yazdıydım ama gelmedi sanırım :S Yarın tartılıp yazıcazmı buraya conconlar. :46::46:

Biberiye çayı almam gerekiyor derhal:52::52:. Bu arada yarın tartılıp kilolarımızı yazıcaz mı?

Canım yapalım isterseniz güzel olur hı hem her hafta durumumuzu görürüz hemde artık başladık bırakamayız :)

Al canım sonuçta bitki çayı tadı biraz kekiğe benziyor yada yeşil çaya ama limonla iyi gidiyo :) ben günde 3 fincan içiyorum canım

inşallah sana da iyi gelir :1:

Back
X