- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle oturunAllah huzur versin evin hoş,güzel..Ama mutfak halıların çok göze batıyor..Özellikle kahve olan mutfağın o sımsıcak mor beyaz siyah asaletini almış götürmüş..Koltukların kahve diye düşünmüşsündür belki ama onlara da uymamış.Bide 2 farklı halı..Onun dışında salonun yatak odan banyon çok hoş..Bebek odanızda hemencecik dolar inşallah..
mutfaktaki halı uyumsuzluğunun farkındayım ama o halılar eski evimden kalma ve kullanmak zorundaydım hem halının biri köşeye uyuyor biri de mutfak dolaplarına uyur kaldı öle yani + olarak mutfağa bi tale lcd küçük tv daha aldık orada oturuyoruz su an
yeni evinizde huzurla oturun inş.yalnız mutfak dolapların dışında evin beni çok yordu.bi tek dolaplarını çok beğendim.bazı resimleri yanlışlıkla koydun sanırım.baya dağınık resimler de vardı çünkü aralarda.salondaki sephanı beğendim ama salon ve mutfak halını sevmedim.tv ünitendeki örtüleri de kaldırırsan daha sade bi görünüme kavuşursun diye düşünüyorum.
amma çok dağınık diyen olmuş bence gayet normal illa süper toplu mu koymak lazım ben doğal bi günde cektim koydum