BURSA Nilüfer'de kadın doğum dr. ve hastanesi ??

ayprensesii

Çok şükür, Bin Şükür Seni Bana Verene..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
5.323
2.804
Selam kızlar..anne adayları...anneler....

bu formu 1 yıl önce açtım yeni karar vermiştik ama henüz nasip olmadı....

doktorumu seçtim doruk hastanesi dr.Hatice Taşlı

artık tedavi aşamasındayım...
kan testleri, rahim filmi ve progesteron testi yapıldı...
progesteron düşük çıktı... ilaç tedavisi olucam....

benim gibi olan arkadaşlar gelin dertleşelim....

Son düzenleme:
bursada hamile dr a giden kimse yokmuuuu:KK30:

Merhaba canım,Ben de Jimer de Cenk beye gidiyordum çok memnundum.İlgili,pimpirikli ve detaycı bir doktor.Hiç bir şeyi şansa bırakmıyor.Ama Jimer diğer hastanelere göre bayağı bir pahalı.
muayene ücreti 100 tl,10 gün kontrol sürecinde para alınmıyor doğum da normal 4000-sezaryen 4500 civarı bilgin olsun canım..Medicabil'de de Oktay Altun u tavsiye edenleri duydum çok.muayene sanırım 42 tl normal doğum 1000 civarı sezaryen mecburi olursa 1500,eğer sen istersen 300 tl imiş.bilgin olsun cnm..hoşçakal

busa nilüfer bölgesinde bayan doğum dra giden yok sanrım..nilüferde erkek doğum dr a giden varmı pekiii??

Bursa Nilüfer'de gittiğim çok sevdiğim doktorum feride avdıcı pembe mavide
Duyup memnun kalındığını bildiğim acıbadem Aylin karahasan
Ve umi Plaza'da Jale gürlüler

bende arıyorum canım jimere gidiyorum hiçte memnun değilim bayan doktor olsun istiyorum medicabilde zuhal hanımı düşünüyorum bende

jimer cenk bey süper ama jimer :)) çok pahalı
bayan doktor arıyorsan doruk çekirge ye git sühendan hanım çok tecrübeli zaten zübeydehanım doğumevindeydi yıllarca

Bursa Nilüfer'de gittiğim çok sevdiğim doktorum feride avdıcı pembe mavide
Duyup memnun kalındığını bildiğim acıbadem Aylin karahasan
Ve umi Plaza'da Jale gürlüler

tavsiyelerin için cok teşekkür ederim..araştırıcam dedğin hastene ve drları...

bende arıyorum canım jimere gidiyorum hiçte memnun değilim bayan doktor olsun istiyorum medicabilde zuhal hanımı düşünüyorum bende

jimerden kimse memnun değilmiş anladım kadarıyla..neden ki? anlamdım.. medicabili baya duyuyorum...oktay beyi çok duydum..iyi dr olsunda bayan bay farketmiyor artık..

bayan doktor arıyorsan doruk çekirge ye git sühendan hanım çok tecrübeli zaten zübeydehanım doğumevindeydi yıllarca

sühendana arkdasım gidiyor cok memnun ama cok kalabalıkmışş...ücretleride biraz fazlaymışş

bugun salık ocagından kan testi sonucumu aldım Beta- HCG 0,100 çıktı..kadın doguma git dedi...dış gebelik varmı baksınlar dedi korkuyorummm...eşim zübeyde hanıma randevu almışş istemdim orayı...sonrada anadolu hast.almış yarın gidicez baklım ne olucak..

uzun uzun anlatmak istemiyorum ama kesinlikle cenk beyi tavsiye etmiyorum :KK47: o kadar kötü şeyler yaşadım ki eşimde bende maddi manevi yıprandık :KK50:
gidecek arkadaşlar iyi düşünsün :KK34:

uzun uzun anlatmak istemiyorum ama kesinlikle cenk beyi tavsiye etmiyorum :KK47: o kadar kötü şeyler yaşadım ki eşimde bende maddi manevi yıprandık :KK50:

Merhaba canım,öncelikle bebeğin için tebrikler:)inşaallah sorunsuz bir gebelik süreci geçirirsin ve sağlıklı bir doğum yaparsın..Cenk bey hakkında neler yaşadınız?lütfen anlatabilir misin?benim de doktorumdu..gerçi orası pahalı diye başka hastane ve doktor arayışındayım şimdi..anlatabilirsen memnun olurum,hem herkes te bilsin bence...bu forumda birbirimize destek oluyoruz sonuçta..Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım..

çok merak ettim özelden mesaj atabiliyorsan yazar mısın bana.. maddi kısmına bişey demiyorum gerçekten orası çok pahalı

Merhaba canım,
sanırım çevrimiçisin..şu cenk bey olayını lütfen anlatabilir misin?inan çok merak ettik burada bir kaç kişi..her gün yazmışmısın diye giriyorum valla:KK43:
bilgi verebillirsen çok sevinirim ona göre ona artık gitmemeye karar verebilirim..

X