How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

42 -xl beden gömlek-ceket bluz arıyorum....

$TAKIM2.jpg $20131123_144224.jpg $20131126_233217.jpg $20131126_233228.jpg $TAKIM3.jpg

merhaba canım elimde sana göre bi takım ve ceket var istediğin markalar değil ama tertemizler TAKIM KIRIŞIK GİBİ ÇIKMIŞ AMA MAKİNEDEN KAYNAKLI. siyah olanda defactonun 42 beden elbisesi siyah oldugu için modeli net değil . diğeride mangonun ceketi 40 YAZIYOR AMA 42 YEDE OLUR DÜŞÜNÜRSEN :34:

mrb canım günaydın deri mont lcw farklı modeli var teşekkür edrim takımı düşünüyoum çizgin marka pantalon kullanıyorum ürünleri biliyorum zaten....takım ile ilgili tamam beden ve boy yazarmısın birde yazlıkmı kışlıkmı???[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb canım günaydın deri mont lcw farklı modeli var teşekkür edrim takımı düşünüyoum çizgin marka pantalon kullanıyorum ürünleri biliyorum zaten....takım ile ilgili tamam beden ve boy yazarmısın birde yazlıkmı kışlıkmı???
[/QUOTE]
Takım mevsimlik canım kışlık diyemem ince biraz markası çizgi 42 beden yazıyor ama biraz dar kalıp modelinden dolayı ceketi bele oturuyor şimdi işteyim akşam tam ölçü vereyim sana pantolon boyunu yaptırmam hiç 170 im tam olur geçen yıl 120 tl ye aldım elimden çıksın diye uygun veriyom :) mango ceketim kışlık canım

mrb canım günaydın deri mont lcw farklı modeli var teşekkür edrim takımı düşünüyoum çizgin marka pantalon kullanıyorum ürünleri biliyorum zaten....takım ile ilgili tamam beden ve boy yazarmısın birde yazlıkmı kışlıkmı???
[/QUOTE]

42 beden gömlek ve elbisede bulabilirim sanırım:)) ayakkabı numaralarımızda tutuyor:)) mail adresinizi atarsanız biraz karıştırıp size mail atarım yarın..bebek nikelerle takas içinnn:)))

Back