• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love 3 ü bir arada ana kucağı

ESTEBAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
1.721
39
108
İstanbul
Resmini ekliyorum. İstanbul içi elden teslim olmasını tercih ederim. Göründüğü gibi temiz kullanılmıştır. Fiyatı 180 TL. $2011-01-14 22.23.35.jpg

bu üründen almak istiyorum ancak boyutları nedir?bu konuda bilgi yok. mesela boyu kaç cm? boyu ve eni de önemli benim için

Resmini ekliyorum. İstanbul içi elden teslim olmasını tercih ederim. Göründüğü gibi temiz kullanılmıştır. Fiyatı 180 TL. Eki Görüntüle 888038

rahat kullandinizmi bu urunu. 3 pozisyondada rahat ettimi bebeginiz. oglum 2 aylik, hareketli masallah, bende oto ana kucagi var ama pek rahat diil sanki buklum kaliyo icinde ve bir yana yatik duruyo. siz tiny lovedan memnunkaldinizmi? fikriniz nedir? ben izmirdeyim.kargoda olucak . indirim dusunurmusunuz?

rahat kullandinizmi bu urunu. 3 pozisyondada rahat ettimi bebeginiz. oglum 2 aylik, hareketli masallah, bende oto ana kucagi var ama pek rahat diil sanki buklum kaliyo icinde ve bir yana yatik duruyo. siz tiny lovedan memnunkaldinizmi? fikriniz nedir? ben izmirdeyim.kargoda olucak . indirim dusunurmusunuz?

benim de bu ürünü tercih etme nedenim, bebeğimin iki büklüm olmadan yatabileceği tek ana kucağı olması idi, önce beşik olarak kullandım gece yatak odamda, gündüz de salonda, hatta mutfakta. Sonraları da bebeğin oynaması ve mama yemesi için kullandım. Sanırım 10-11 aya kadar kullandım, bütün pozisyonları rahat ve kullanışlı. Kısacası ben memnun kaldım. Ben aslında İstanbul içine elden teslim etmeyi tercih ediyorum, 270 TL'ye alıştım, 180'e satıyorum. Ürün tertemiz, dediğim gibi sadece metal ayağında biraz çiziği var o kadar.

Merhaba ürününüz temiz duruyor bende ilgileniyorum fakat şuan sahibinden de 120 tl ye satan vadaha uygun düşünürseniz almak isterim

140 diyen arkadaşa da geri dönmedim, hatta 150 verene de. Dediğiniz gibi ürünüm temiz, söküğü, kırığı, lekesi veya çalışmayan bir yeri olsaydı en uygun fiyattan elimden çıkarmaya bakardım ben de. Her ikinci el ürün bir değil tabi. En son 170'e indim buradan bir arkadaşa.

140 diyen arkadaşa da geri dönmedim, hatta 150 verene de. Dediğiniz gibi ürünüm temiz, söküğü, kırığı, lekesi veya çalışmayan bir yeri olsaydı en uygun fiyattan elimden çıkarmaya bakardım ben de. Her ikinci el ürün bir değil tabi. En son 170'e indim buradan bir arkadaşa.

Peki teşekkür ederim

Back