Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım çok güzel bi başlık, inşallah dediğin gib olur ve hepimizin yılı 2014 yılı olur.
Benimde ilk denemem kasımda kürtajla sonuçlandı, donmuşlarla şubatta deniycez Rabbimin izniyle
canım hayırlı olsun topiğin...
bu yıl bizlerin yılı olsun kucaklarımız dolsun inşallah..
şimdilik belli bi tarih aklımda yok ama belki ortalarına veya sonlarında 3. denememi yaptırabilirim..
ama inşallah gerek kalmadan kendiliğnden gelir meleklerimiz...
inşallah tatlım son tedavilerimiz olur inşallah bu kez
inşallah canım benimmmm
topigin hayirli olsun canim.4 asilama 1 tup bebek 1 dondurulmus denedim..son deneme tuttu derkendustu. bir hafta yasadim o duyguyu simdi hala dusugum devam ediyor.dis gebelikten suphellendi doktor.uc gunde bir gidip kan testi veriyorum.yarin yine gidip degerim kaca dusmus diye bakicak.sonra iki uc ay ara verip tekrar dondurulmuslarla yola devam allahin izniylee diye dusunuyorum.insallah guzel haberler alacagimiz bir yil olur hepimize
hepimize hayırlı olsun tatlım...
çok geçmiş olsun yaşadığını çok iyi anlıyorum tüplerden öncede 2 aşılamam var negatif yok yok yani bende kimyasal gebelik dış gebelik negatifler vs..dış gebelikten kurtulmak kolay olmuyor sürekli kan vermekten bunalmıştım benim bhcg 1 buçuk ayda sıfırlanmıştı eziyet gibiydi resmen...donmuşların olması çok güzel bende hiç donmuş olmadı bugüne kadar...uzun tedavi sürecine girmeden donmuşlarla denemek süper bişey...
hadi yaa bu kadar uzun surecegini tahmin etmezdim.pazartesi biraktim ilaclari hayirlisi insallah o kadar uzun surmwz yaaa surekli hafif kanamalarim varrrr.
kanamalarının olması iyi birşey demekki atıyor vücut...
bhcg yüksek olunca sıfırlanmasıda uzun zaman alıyor...
benimki 1300 lerdeydi..
sen kaçla başladın?
canım hayırlı olsun topiğin...
bu yıl bizlerin yılı olsun kucaklarımız dolsun inşallah..
şimdilik belli bi tarih aklımda yok ama belki ortalarına veya sonlarında 3. denememi yaptırabilirim..
ama inşallah gerek kalmadan kendiliğnden gelir meleklerimiz...
merhaba arkadaşım ve tüm anne adayları
2014 bizim yılımız olsun, allahım sağlıkla sıhhatle çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
1100 pazartesi
810 carsamba
bakalim yarin kac olacak.
3 Tüp denemesi yaptım 2 si negatif 1 inde kimyasal gebelik yaşadım 4.tüp bebek denemesi için ocak şubat aylarını düşünüyorum.
Katılan arkadaşlarla birlikte durumlarımızı belirten bir liste oluşturacağım...
yeni topiğin hayırlı olsun canım inşallah 2014 de hepimiz anne olacaz