youtubeda takip ettiğim bi vloggerdan duydğum bu ürünü buradan da araştırdım ve bugün aldım denedim. sonuç: mü-kem-mel!!! cidden bu kadarını beklemiyordum. 14 liraya aldığım bu ürün cidden de mucize gibi bişey kızlar.:)) eve geldim önce izlediğim vloggeron dediği gibi duştan önce saçıma uyguladım 5 damla kadar uçlarına yedirdim. zaten yağ diyo ama hiç öyle yağlı bi his vermiyor hatta elimde kalanı da şöyle ellerime yedirdim hemen emdi ve kokusu harika. yarım saat kadar sonra duşa girdim çıktıktan sonra da bu sefer üzerinde yazdığı gibi nemli saça uyguladım 4 damla kadar ve kurutunca çıktı etkisi ortaya. o nasıl bi kadife yumuşaklığı öyleee:)) ellerimi saçımdan alamadım. o uçları hemen karışan saçlar yatışmış ve can gelmiş resmen. daha sonra da fönümü çektim . bu ürünü ısı koruyucu olarak fön ve maşadan önce, maske olarak duştan önce, saç açıcı olarak duştan sonra tararken vs kullanabiliyoruz yani size kalmış ben kendi adıma haftada bir kez duş öncesi maske olarak uygulayacağım. ve her duşumdan sonra da kurutmadan önce ısı koruyucu olarak uygulayacağım.(bu arada biraz saç tipimden bahsedeyim . yağlı bi saç derim var yani 2 güne bir duş alıyorum ama 2. gün dipler yağlı olmasına rağmen uçlar aşırı kuru ve sert olur( sanırım sürekli yağ karşıtı şampuan kullanmamdan da kaynaklanıyor bu durum.) normalde de saçım sert ve kalına yakın tellidir. hatta saçıma dokununca sanki sprey sıkılmış hissi olur o kadar sert ve mat,dümdüz ama cansızdı saçlarım. dı diyorum çünkü şu an canlı parlak ve yumuşacıklar maşallaaah:))
denemeye değer 14liraya bence. yalnız ben saçım boyalı olmasına rağmen normal olanını aldım.