Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Testi sonucuma bakar mısınız? ( Fotoğraf )
- Konu Sahibi kedicik61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2013
- 269
- 99
- 123
- 40
Eki Görüntüle 819797 Eki Görüntüle 819800 Eki Görüntüle 819798
3 Ekim regl günüm. Bu sabah erken saatlerde yaptığım test. İkinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşallah. Sizce hamilelik ihtimalim var mı?
evet bende görüyorum bence erken yaptığın için öle çıktı yengemin3 gün geçmişti onunki bile silik çıktı bence bir kaç gün sonra tekrarla
evet bende görüyorum bence erken yaptığın için öle çıktı yengemin3 gün geçmişti onunki bile silik çıktı bence bir kaç gün sonra tekrarla
aynı benımde oyle canem benım de bat bugun dun ve ondan oncekı gün yaptım seninki gibi çıktı bugun kan vercem bakalm bnde bekliyorum sen en ıyısı kan ver
3 Ekim regl günüm. Bu sabah erken saatlerde yaptığım test. İkinci çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşallah. Sizce hamilelik ihtimalim var mı?
kesinlikle hamilesiniz hayırlı olsun :)
yarın yine yap buna göre koyuysa gebelik vardır Allahın izniyle
- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Ben de gördüm
Kızımı 3 aylığa kadar fark edememiştim ve 3. ayında bile ikinci cizgim silikti aynen böyle..
Bence hamilesin tebrik ederim
- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.077
- 798
bilmiyorum sonucu öğrendiniz mi ama bence hamile değilsiniz çok net olması lazım 2. çizginin bende daha önce reglim geçince yamıştım böyle silinik bir çizgi oluşmuştu
Daha sonra bu testide yanıma alıp gidip bir poliklinikde test yaptırmıştım negatif denmişti hatta testide gösterdim ayrıca
Bende böyleydi banada benim testimin aynısı gibi geldi hamile değilsiniz.
Daha sonra bu testide yanıma alıp gidip bir poliklinikde test yaptırmıştım negatif denmişti hatta testide gösterdim ayrıca
Bende böyleydi banada benim testimin aynısı gibi geldi hamile değilsiniz.
kızlar geçen ayın 5 de oldum her zaman 3 gün önce olurum adet oldum ama iki gün sürdü ve az geldi sadece 2 gün oldum sonra akıntım geldi bu yarın test yapsam çıkarmı yoksa bekleyimmi hamilelik belirtilerim var şuan kanta test yapamıyorum idrarda yapacak ne olur bişeyy söyleyin çok heycanlıyım
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar :) Yarın regl günüm cuma gidebilirim kan tahliline öğretmenim cuma günüm boş :) İnşallah vardır bebiş çok heyecanlanıyorum :)
bebişiniz varmıymış öğrenebildinizmi? benimde bugün adet olmam gerkiyor ama ne olur olmaz iki gün daha bekleyeceğim bakalım bebeğim benimlemi???