• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda Zirkonyum kaplama yaptırdım - resimli

bayanburun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
25
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Sarıyerde oturuyorum
Benim porselen kaplamalarım vardı, onlar eskiyince zirkonyum yaptırdım. iki dişi 700 liraya yaptırdım, çok memnunum. Şimdiki hali guzel ama eski porselen halinden utanıyorum :26: o yuzden resim görmek isteyen beni arkadaş listesine eklesin, orda album var, eski yeni hali diye.

Son düzenleme:
bende 2 dişimi zirkonyuım yaptrmıstım ve mumnunum ama sanirim ömrü 7-8 seneyms hatırlamıyorum. sana birşey soyledi mi doktor bu konuda

banada ozelden resım atarmısınız bende dusunuyoum yaptırmayı 6 gun ıcınde. ıkı on dısımı porselendı zırkonyumu onerıyorlar bende merak edıyoprum dogal duruyormu kendı dısın gıbı

İşte tamda öğrenmek istediğim şey.Öncelikle dişlerin hayırlı olsun canım.Lütfen rica etsem banada özelden resim atarmısın.Ben ön alt iki dişimi yaptırcam.Senin hangi dişlerindi ?

Merhaba arkadaşlar
sarıyerde oturuyorum
Benim porselen kaplamalarım vardı, onlar eskiyince zirkonyum yaptırdım. iki dişi 700 liraya yaptırdım, çok memnunum. Resim isteyene özelden atıcam. Şimdiki hali guzel ama eski porselen halinden utanıyorum :26:

merhabalar
öncelikle hayırlı olsun canım...
dilediğin gibi gül hayat boyu..:16:
canım merak ediyorum dişlerimi yaptıracağım..
bana özelden resmini gönderir misin..

Son düzenleme:
bende 2 dişimi zirkonyuım yaptrmıstım ve mumnunum ama sanirim ömrü 7-8 seneyms hatırlamıyorum. sana birşey soyledi mi doktor bu konuda
Yok ömür söylemedi, ama 8 sene ömrüm varsa o zaman değiştiririm sorun değil :)

banada ozelden resım atarmısınız bende dusunuyoum yaptırmayı 6 gun ıcınde. ıkı on dısımı porselendı zırkonyumu onerıyorlar bende merak edıyoprum dogal duruyormu kendı dısın gıbı
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Album yapayım, sizi ekliyim. Dogallıgı teknisyene baglı, benim dişlerimin ucunu transparan yapmışlar yani gerçek diş gibi. Porselende böyle bir şans yok. Kendi dişlerimden farklı oldu ama porselene göre çok guzel oldu geniş geniş gülüyorum maşallah :D

İşte tamda öğrenmek istediğim şey.Öncelikle dişlerin hayırlı olsun canım.Lütfen rica etsem banada özelden resim atarmısın.Ben ön alt iki dişimi yaptırcam.Senin hangi dişlerindi ?
Album yapıyorum sizi ekliyorum :)

merhabalar
öncelikle hayırlı olsun canım...
dilediğin gibi gül hayat boyu..:16:
canım merak ediyorum dişlerimi yaptıracağım..
bana özelden resmini gönderir misin..
derhal ekle beni :)
özelden resim atılmıyor :23:
Album yapıcam sadece arkadaşlar için
başlıkta resimli demişsiniz ama içeriye girince isteyene atarım diyorsunuz?doğru başlık açın lütfen.
Sebep belirttim ama.

Back