• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanıda Atlattık " Buyrun Resimlerime "

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel görünüyorsunuz..
Allah tamına erdirsin. Bize de nasip etsin:)

Nişan resimlerinizde Söz resimleriniz kadar harkulade.Resimden çok siz ve aşkınız güzel olan aslında.Allah bir sonsuz ömür boyu sağlık,huzur, mutluluk nasib etsin .Sabredin en güzel günlerinizden biri olacak olan nikah , düğün ,balayı da gelecek hatta çok çok az kalmış.:16::nazar::40:

maşallahh çok güzel çıkmışsınız çokda güzelsiniz :1: mutluluklar diliyorum Allah ayırmasın :123:

Nişan resimlerinizde Söz resimleriniz kadar harkulade.Resimden çok siz ve aşkınız güzel olan aslında.Allah bir sonsuz ömür boyu sağlık,huzur, mutluluk nasib etsin .Sabredin en güzel günlerinizden biri olacak olan nikah , düğün ,balayı da gelecek hatta çok çok az kalmış.:16::nazar::40:

maşallah cok güzel çıkmışsınız :nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallahh çok güzel çıkmışsınız çokda güzelsiniz :1: mutluluklar diliyorum Allah ayırmasın :123:

Böyle güzel yorumlar okumak çok mutlu ediyor sağolun kızlar en güzel şeyler sizin olsun :54::54::54::54:

Ama siz çok tatlısınız kiii:nazar::nazar::nazar:
Söz fotoğraflarınızı da hatırlıyorum çok içten, çok güzeldiniz.
Nişan fotoğraflarınız da çok çok güzel.Mutluluğunuz burdan okunuyor inanın.
Az kalmış düğüne de inşallah o da çok güzel geçer.
Ayrıca elbisenizi de çok beğendim...
Mutluluğunuz daim olsun:16:

canımmmmmmmm

seni böyle mutlu görünce o kadar mutlu oldum ki :)
benim bu nicki bilmezsin de eskiden seninle dertleşiyorduk :1:

gözlerin ışıll ışıll :nazar: maşalalhh
rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh
hep çok mutlu olun

düğünde de herşeyin içine siner inşallah

bende bakıyorum bakıyorum nerden tanıdık geldi diyorum,meğer söz resimlerine bakmışım :9:
harika görünüyosun canım.. Rabbim bu gülüşünüzü hiç bozmasın inşallah..:nazar:
Huzurlu,sağLıklı,aşkLı, zamanı geldiğindede bebiş dolu yuva nasip etsin inşallah:emir_bebek::nazar:
çok huzurlu olun inşallah
:16:

Back