Hali yikama makinesiyle yikadigim koltugum (resimli)

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
gecen kizim meyvesuyu falan dokunce koltuga yikamak sart dedim hos uzerinde uzun bi sure gecti daha 2 gun once yikadim:17:
ama temizlendigini hele de o cikan kirli suyu gorunce uzerimden agirlik kalkti sanki:53::53::53::53:
iste fotolar:34:
bunlar kirli hali:17::17::17::17:
$2.jpg $3.jpg $7.jpg
bu da sampuan(sac sampuani),beyaz sabun ve camasir deterjani karisimiyla sildigim hali:32::32::32::32:
$4.jpg
bu da makineyle duruladigim ve suyunu cektigim hali:21::21::21::21::21::21:
$5.jpg $6.jpg
bu da kanepeden cikan kirli su:30::30::30::30::17::17:
$10.jpg

bu arada kanepe burda acik

Son düzenleme:
Güle güle kirletin balım:27: Ellerin dert görmesin temizlikler yapılmış darısı başımıza:9: Hangi marka halı yıkama makinesi kullanıyorsun? Memnun musun?

ohh !! mis gibi olmuş ablacım sağlıklı, mutlu günlerde kullanın :16:
ayy bizde başladık bugün temizliğe anneciğimlee hafta içi halıyla koltuklar yıkancak gerçi bizimkiler halı yıkamaya verelim diyolar ama bu sene ben yıkıycam makineyle bizimde makinemiz hep auradır ve şimdiki makinemiz aura cleanmax hem yıkıyo hem süpürüyo hemde arıtıyo saymakla bitmez marifeti valla :16:

Güle güle kirletin balım:27: Ellerin dert görmesin temizlikler yapılmış darısı başımıza:9: Hangi marka halı yıkama makinesi kullanıyorsun? Memnun musun?
sagolasin safom:16::16::16:valla o kirli suyu gorunce ahanda boyle oldum:53::53:
canim ben taninmis bi marka degil ama meridyen marka kullaniyorum cok memnunum:16::16:cok guzel basliklari var cam silmek icin hali silmek icin kanepe silmek icin vs:32::32:
ohh !! mis gibi olmuş ablacım sağlıklı, mutlu günlerde kullanın :16:
ayy bizde başladık bugün temizliğe anneciğimlee hafta içi halıyla koltuklar yıkancak gerçi bizimkiler halı yıkamaya verelim diyolar ama bu sene ben yıkıycam makineyle bizimde makinemiz hep auradır ve şimdiki makinemiz aura cleanmax hem yıkıyo hem süpürüyo hemde arıtıyo saymakla bitmez marifeti valla :16:
tesekkur ederim dilvinim:16::16::16::16:
insan birine alisti m baskasi icine sinmiyo dimi:30:benim makinede hem supurup hem yikayandan:32::32:

sagolasin safom:16::16::16:valla o kirli suyu gorunce ahanda boyle oldum:53::53:
canim ben taninmis bi marka degil ama meridyen marka kullaniyorum cok memnunum:16::16:cok guzel basliklari var cam silmek icin hali silmek icin kanepe silmek icin vs:32::32:

tesekkur ederim dilvinim:16::16::16::16:
insan birine alisti m baskasi icine sinmiyo dimi:30:benim makinede hem supurup hem yikayandan:32::32:

valla aynen öyle ablacan :)
yarın salondan başlıyoruz annecikle zaten camlarımızda baya büyük silmesi bi dert annemde beni çıkartmıyo napcam ya gizli gizli mi silsem :1:
gerçi makine sileceği aldık ama elimle alışınca yapamıyorum bi akıl ver abla ya!! :50:

valla aynen öyle ablacan :)
yarın salondan başlıyoruz annecikle zaten camlarımızda baya büyük silmesi bi dert annemde beni çıkartmıyo napcam ya gizli gizli mi silsem :1:
gerçi makine sileceği aldık ama elimle alışınca yapamıyorum bi akıl ver abla ya!! :50:
valla canim bu konuda bi fikrim yok malesef:26: sil yahu makine silecegiyle sonucta bu temizlik sadece yagmur yagana kadar:9::9::9::9:

Back