Saçlarınız geç mi uzuyor, sert mi ? Uzun ve güçlü saçlara hasret misiniz ??? size haftada yaklaşık 1-2 cm uzatan özel formül vereceğim...
Malzemeler :
- 1 adet turp
- 3-4 bardak su
- 1 yumurta sarısı
Yapılışı :
- 1 adet turpu rendeleyip 3-4 bardak su ile yarım saat kaynatın...
- Kaynayan su ılıtılır ve süzülür.. posa atılır...
- Ilıyan turp suyuna 1 adet yumurtanın sarısı eklenir ve iyice çırpılır... ( su tam ılımadan yumurtayı koymayın yoksa yumurta pişer

Uygulanışı ;
- Bu karışım hafif masajlarla saça yedirilir...
- Karışımı saçımıza yedirdikten sonra saça strech film sarılır... ( Strech'i bilirsiniz umarım... her markette satılır

- Strech ile sardıktan sonra bir havluyla etrafı kapatılarak sarılır... 1-2 saat beklenir.
- Banyoya gidip suyun sıcak olmaması kaydı ile ( soğuk ya da ılık su ile ) saçlar şampuanlanıp durulanır... ( Şampuanlamayı 1 defa yapınız, daha etkili olur )
Baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyor yerine daha gürleri cıkıyor. Farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim önceden her tarayışımda 30 a yakın saç teli dökülüyodu şu an 3 tane var ya da yok

Uyguladıktan 1 hafta sonra saçlarınız 1-2 cm uzuyor ve yumuşacık oluyor.. Ben saçıma oreal kullanmıştım bundan 1 yıl önce, saçlarım resmen lastik gibi sünüyordu.. Bu formül sayesinde saçlarım muhteşem ötesi bayanlar :) Kesinlikle tavsiye ediyorum asla ama asla pişman olmayacaksınız...
NOT : Her cumartesi yorumlarınızı bu fotoğraf altına bekliyorum kesinlikle.. Hadi kolay gelsin...
Ha bu arada bu tarifi 2 hafta boyunca hergün uygulayacaksınız. 2 hafta bittikten sonra ise haftada 1 yapacaksınız

Turpta kuvvet sıralaması SİYAH>KIRMIZI>BEYAZ şeklindedir. Yani bulabilirseniz siyahı alın en kuvvetlisi o, yoksa kırmızı alın. o da yoksa beyaz turp alın

NOT : ALINTIDIR..
Bunlar da dikkatinizi çekebilir..!
Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.
Son düzenleme: