Saç Uzatma Yöntemleri Yumurtalı - Turplu Su ile saçlarınızı hem Sağlığına kavuşturun hem de UZATIN..!

Sonsuzzzz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
3.934
333
373
99-6353018634952675106355980.jpg

Saçlarınız geç mi uzuyor, sert mi ? Uzun ve güçlü saçlara hasret misiniz ??? size haftada yaklaşık 1-2 cm uzatan özel formül vereceğim...

Malzemeler :

- 1 adet turp
- 3-4 bardak su
- 1 yumurta sarısı

Yapılışı :

- 1 adet turpu rendeleyip 3-4 bardak su ile yarım saat kaynatın...

- Kaynayan su ılıtılır ve süzülür.. posa atılır...

- Ilıyan turp suyuna 1 adet yumurtanın sarısı eklenir ve iyice çırpılır... ( su tam ılımadan yumurtayı koymayın yoksa yumurta pişer :KK70: )

Uygulanışı ;

- Bu karışım hafif masajlarla saça yedirilir...

- Karışımı saçımıza yedirdikten sonra saça strech film sarılır... ( Strech'i bilirsiniz umarım... her markette satılır :KK66: )

- Strech ile sardıktan sonra bir havluyla etrafı kapatılarak sarılır... 1-2 saat beklenir.

- Banyoya gidip suyun sıcak olmaması kaydı ile ( soğuk ya da ılık su ile ) saçlar şampuanlanıp durulanır... ( Şampuanlamayı 1 defa yapınız, daha etkili olur )

Baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyor yerine daha gürleri cıkıyor. Farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim önceden her tarayışımda 30 a yakın saç teli dökülüyodu şu an 3 tane var ya da yok :KK66:

Uyguladıktan 1 hafta sonra saçlarınız 1-2 cm uzuyor ve yumuşacık oluyor.. Ben saçıma oreal kullanmıştım bundan 1 yıl önce, saçlarım resmen lastik gibi sünüyordu.. Bu formül sayesinde saçlarım muhteşem ötesi bayanlar :) Kesinlikle tavsiye ediyorum asla ama asla pişman olmayacaksınız...

NOT : Her cumartesi yorumlarınızı bu fotoğraf altına bekliyorum kesinlikle.. Hadi kolay gelsin...

Ha bu arada bu tarifi 2 hafta boyunca hergün uygulayacaksınız. 2 hafta bittikten sonra ise haftada 1 yapacaksınız :KK66:

Turpta kuvvet sıralaması SİYAH>KIRMIZI>BEYAZ şeklindedir. Yani bulabilirseniz siyahı alın en kuvvetlisi o, yoksa kırmızı alın. o da yoksa beyaz turp alın :KK66:

NOT : ALINTIDIR..

Bunlar da dikkatinizi çekebilir..!

Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.

Son düzenleme:
sanırım bahsettiğin buydu canım. yağlara oranla bu daha çok ilgimi çkti. çünkü yağ karısımları benim şaçımda dha çok dökülme yapıyor. ama ilk haftalarda dökülme artar deyince çekindim açıkçası zaten bir avuç saç kaldı :50:

sanırım bahsettiğin buydu canım. yağlara oranla bu daha çok ilgimi çkti. çünkü yağ karısımları benim şaçımda dha çok dökülme yapıyor. ama ilk haftalarda dökülme artar deyince çekindim açıkçası zaten bir avuç saç kaldı :50:

canım sorduğun soruyu cevaplandırdım. bu arada kel kalsaydım ben kalırdım o derece yani, merak etme dökülecek olanları döküyor ve sonra hemen uzuyor. sen bana güven ve inan çünkü bu olaylar benim başıma da geldi :54:

canım sorduğun soruyu cevaplandırdım. bu arada kel kalsaydım ben kalırdım o derece yani, merak etme dökülecek olanları döküyor ve sonra hemen uzuyor. sen bana güven ve inan çünkü bu olaylar benim başıma da geldi :54:

bana çok büyük moral oldun canım. ilk işim kırıklarını aldırmak. sonra da buna başlamak olacak :34:

Bu konu var zaten hemde kac senedir sabitlerde ikinciye negerek vardiki ? Formulde bi degisiklik yok zaten

hergün değilde haftada bir bunu bide sinameki yapsam olmaz mıı

canım büyüyen ay fazında sinemaki kürünü uygularsan saçların daha hızlı uzar. şu an küçülen ay fazındayız. aynı şekilde bu turplu su kürünü de büyüyen ay fazında uygularsan daha iyi sonuç elde edersin. sinemakiyi kullanıp memnun kaldıysan ona devam et, yok bi fark göremedim diyorsan kesinlikle bu formülü yap derim. 2 si bir arada sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. bi dene bakalım yine de , 2 taraftan da yeterli desteği alsın. belki de böyle daha kuvvetli bir formül elde etmiş oluruz ve bunu paylaşırız :54:

ya turp ve yumurta normalde kötü kokuyo saca yediricez sonra bir kere yıkayınca gitcekmi kokusu sacım uzayacak diye insanlar yanımızdan uzamasın :)

Saçın diplerine gelmeli mi gelmemeli mi?
İki hafta boyunca her gün nasıl yapılır ki??? :30:

Teşekkürler paylaşım için denemeyi düşünüyorum :1:

Haftada bir yapsak etkisini göremez miyiz? :30:

Ne çok soru soruyorum değil mi :1:

estağfurullah canım o nasıl söz:20: ya şurda 2 hafta hergün yapıcan, sonra da haftada 1 yapıcan. etkisinin çok çok az görürsün ki yapmasan da bi farkı kalmaz. bak saçın uzadığını görünce istesende vazgeçemeyeceksin:54:

estağfurullah canım o nasıl söz:20: ya şurda 2 hafta hergün yapıcan, sonra da haftada 1 yapıcan. etkisinin çok çok az görürsün ki yapmasan da bi farkı kalmaz. bak saçın uzadığını görünce istesende vazgeçemeyeceksin:54:

Orası öylede bunu yapmak hergün duş almak demek :1: Sınava hazırlandığım için bu kadar vvakit ayırabilir miyim bilmiyorum :1:

Back
X