• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözümüz :)

meral89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
453
22
68
sözümüz ağustosta olmuştu 12.12.12dede nikahımız olacak ins söz kahvelerimi sizinle paylaşmak istedim :-)
$page.jpg
$20120811_163221.jpg
$20120811_163025.jpg
$20120811_163018.jpg

Söz kahvesi de ne ola ki??
Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, söz mendili vardı birde hediye olarak lavanta keseleri dağıtılırdı.
Bu ufacık tefecik içi olu turşucuklar da ne??

İçlerinde kahve mi var acaba? Çok güzel görünüyorlar bence, beğendim düşünülebilir =)

söz kahvesi canm söze katılan misafirlere hatıra olarak dağıtılıo kendim yaptım 100 tanesi 30 liraya mal oldu sizlerede önerebilirim gerçkten çok beğenildi

söz kahvesi canm söze katılan misafirlere hatıra olarak dağıtılıo kendim yaptım 100 tanesi 30 liraya mal oldu sizlerede önerebilirim gerçkten çok beğenildi

30 liramı??? hem de 100 tanesi

ay hemen ogrenmem gerek nası oldu o iş? nikah ya da kına içinde kullanırım ben bunu eger bu kdr ucuza mal oluyosa

kendin mi yaptın canım

hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin

canm şöyle anlatıyım etiketlerini bilgisayarda hazırlıosun (ki zor biraz photosop bilmek gerek) daha sonra gerekli malzemeler;
*30 metre pembe 30 metre krem kurdele
*29cc paşabahçe cam kavanoz
*1 kg kuru kahve
*resimleri etiket olarak basacak bir kırtasiye
hepsini temin ettikten sonra şekildeki gibi yapıştırıp bağlayıp tamamlayabilirsin

:16: çok güzel ellerine sağlık bende kendim yapacağım inşallah :46:

Benim gerçi daha var önümüzdeki yaz sözlenmeyi düşünüyoruz ama başladım her şey için araştırmalara kahve de güzel bir seçenekmiş
ben ne yaparım henüz karar vermedim:44:

canm şöyle anlatıyım etiketlerini bilgisayarda hazırlıosun (ki zor biraz photosop bilmek gerek) daha sonra gerekli malzemeler;
*30 metre pembe 30 metre krem kurdele
*29cc paşabahçe cam kavanoz
*1 kg kuru kahve
*resimleri etiket olarak basacak bir kırtasiye
hepsini temin ettikten sonra şekildeki gibi yapıştırıp bağlayıp tamamlayabilirsin

Ay kolaymış, hesaplıymış da yapması, farklı törenlerde farklı şekillerde de yapılır. Süper =)

canım çok güzel bende kendim hazırlamayı düşünüyorum etiketi bastırcağım yerde var matballar kendileride yapıyor ama ben kendim tasarlıcam onun için kullandığın program nedir canım ben paintte birkaç deneme yaptım

kızlar hepinize teşekkür ederim darısı bekarların başına ben taslakları yükleyim buraya siz kullanacağınızda paintten yapabilirsiniz ben photoshoponlinefree adresinde düzenlemiştim buyrun taslaklar
$fotoğraf (9).JPG
$isimkartlari-enson-8 - Kopya.png
$fotoğraf (8).jpg
$fotoğraf (9).JPG

Canım harika olmuş!
Ben ba-yıl-dım!
Acaba bu kavonozları nereden temin ettin?
Kaç tanesi ne kadara geldi?
Bende nişan için yapayım dedim,çok uyguna mal olmuş sanaaaaa:52:

kızlar hepinize teşekkür ederim darısı bekarların başına ben taslakları yükleyim buraya siz kullanacağınızda paintten yapabilirsiniz ben photoshoponlinefree adresinde düzenlemiştim buyrun taslaklar
Eki Görüntüle 557131
Eki Görüntüle 557132
Eki Görüntüle 557133
Eki Görüntüle 557134

canım taslaklar için teşekkürler bu gelin damat taslağını kendinmi oluşturdun yoksa programmı veriyor bende programa bakıyorum ama hiç resim yok programda

şekerlerim tek tek söyleyim gelin damat resmini program vermiyor shutterstock diye bir site var ordan buldum kavanozlarıda 105 tanesini 20 liraya almıştım şimdi 40 lira olmuş onu aldığım sitede paşabahçe 29cc kavanoz yazınca ikinci sırada çıkıo zaten iki günde elime geçmişti

Back