arkadaşlar daha önce de buradan pek çok konuda bilgi aldım. ve şimdi bu kadar memnun kalınca geri ödeme sırası bende diye düşündüm. hişkayemi kızasa anlatayım kendimi bildim bileli diş problemlerim oldu 35 yaşındayım ve 18-19 yaşından beri de dişerimin büyük çoğunluğu protez ve ciddi diş kayıplarım boşluklarım vardı sonuçta araştırdım buradan da çok baktım.daha önceki protezlerim ve başkalarında gördüklerimden en çok beni rahatsız eden şey görüntüydü doğal durmuyodu ama sonuçta bi cesaret tüm dişlerimi ( orjinaller hari :))
yaptırdım ön dört tanesi zirkonyum. arkada 2 tane implant 6 tane normal porselen yaptırdım ve özellikle ön zirkonyumlar pembe estetik deniyor sanırım onunla birleşince inanılmaz beğendim. ve paylaşmak istedim.kesinlikle özellikle önlerde zirkonyum ciddi fark yaratıyor ve doğal görünüyor.
yaptırdım ön dört tanesi zirkonyum. arkada 2 tane implant 6 tane normal porselen yaptırdım ve özellikle ön zirkonyumlar pembe estetik deniyor sanırım onunla birleşince inanılmaz beğendim. ve paylaşmak istedim.kesinlikle özellikle önlerde zirkonyum ciddi fark yaratıyor ve doğal görünüyor.