• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkonyum,pembe estetik, implant resimli nihayet bittii

adailona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
277
0
46
Yalova
arkadaşlar daha önce de buradan pek çok konuda bilgi aldım. ve şimdi bu kadar memnun kalınca geri ödeme sırası bende diye düşündüm. hişkayemi kızasa anlatayım kendimi bildim bileli diş problemlerim oldu 35 yaşındayım ve 18-19 yaşından beri de dişerimin büyük çoğunluğu protez ve ciddi diş kayıplarım boşluklarım vardı sonuçta araştırdım buradan da çok baktım.daha önceki protezlerim ve başkalarında gördüklerimden en çok beni rahatsız eden şey görüntüydü doğal durmuyodu ama sonuçta bi cesaret tüm dişlerimi ( orjinaller hari :))
yaptırdım ön dört tanesi zirkonyum. arkada 2 tane implant 6 tane normal porselen yaptırdım ve özellikle ön zirkonyumlar pembe estetik deniyor sanırım onunla birleşince inanılmaz beğendim. ve paylaşmak istedim.kesinlikle özellikle önlerde zirkonyum ciddi fark yaratıyor ve doğal görünüyor.

sabah mesaj yazmıştım ama gitmemiş, sağlıkla güle güle kullanın dişlerinizi. yalnız fotoğrafı göremedim ben çok merak ettim. ben de dişlerimdeki eğriliği zirkonyum yaptırarak düzelttirmek istiyordum ama doktorum olmaz dedi:/ tel tedavisi uygulanacak.

evet dün paylaşamadım ekleyemedim daha doğrusu sonra da çok ilgi çekmeyince eklemedim açıkçası ekliyorum şimdi

sanırsam ekledim:)
$20121005_110626.jpg $20121004_225938-1.jpg $20121004_225945-1-1.jpg

evet ekledim arkadaşlar şöyle belirteyim ışktan dolayı parlama var ama bir çok kez diş yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekte kesinlikle yok. çok doğal ve eklem yerleri inanılmaz doğal ve düzgün bunda da pembe estetik denen şey etkili oldu:)

evet ekledim arkadaşlar şöyle belirteyim ışktan dolayı parlama var ama bir çok kez diş yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekte kesinlikle yok. çok doğal ve eklem yerleri inanılmaz doğal ve düzgün bunda da pembe estetik denen şey etkili oldu:)

çok güzel olmuş, güle güle kullanın:) ne kadar sürdü bu işlemlerin hepsi? kendi dişleriniz gibi kullanabiliyor musunuz, herhangi bir ağrı sızı oluyor mu?

ben tel tedavisine başladım ama çok tedirginim, inşallah eziyetim diş çekimi ve şu damaklıktan ibaret kalır. braketlerim yarın takılacaktı bugüne alındı randevum, inşallah canım çok yanmaz:/ halkalar geçirilirken öyle çok büyük rahatsızlık duymadım, acıya ağrıya dayanıklıım biraz da. doktorum halka takıldıktan sonra önemli kısmı bitti zaten dedi, demek ki braket takılması bundan daha kolay geçecek öyle anladım.

Çok beğendim canım ya gerçek gibiler benimde 9 dişim zirkonyum ama seninkini daha çok beğendim..Ön 4 diş zirkonyum demişsin diğerleri kendi dişinmi..

Çok beğendim canım ya gerçek gibiler benimde 9 dişim zirkonyum ama seninkini daha çok beğendim..Ön 4 diş zirkonyum demişsin diğerleri kendi dişinmi..
teşekkür ederim canım ben o kadar çok inceledim ve baktım resimlerden, sağdan soldan hatta gördüğüm resimler yüzünden dr uma bile güvenmedim dediği gibi olmayacak diye korktum ama sonuç gerçekten söylüyorum resimdekinden bin kat daha doğalhayır canım kendi dişlerim değil onlar metal destekli kaplama. öndekilerin hepsi tek tek takıldı ve dört tanesi zirkonyum. fiyat olarak da bir çok yerden daha makuldu . ve laboratuar çok öenmli dedi bana ve iki laboratuarla çalışıyomuş. birisi niaşntaşında ünlülere falan yapıyomuş fiyat farkı var dedi.. ön dişlerim daha önce de protezdi ve görüntüsünden nefret ettiğim için biraz fiyat farkı dsa olsa kabul ettim ama sonuçtan çok memnunum.

çok güzel olmuş, güle güle kullanın:) ne kadar sürdü bu işlemlerin hepsi? kendi dişleriniz gibi kullanabiliyor musunuz, herhangi bir ağrı sızı oluyor mu?
ben tel tedavisine başladım ama çok tedirginim, inşallah eziyetim diş çekimi ve şu damaklıktan ibaret kalır. braketlerim yarın takılacaktı bugüne alındı randevum, inşallah canım çok yanmaz:/ halkalar geçirilirken öyle çok büyük rahatsızlık duymadım, acıya ağrıya dayanıklıım biraz da. doktorum halka takıldıktan sonra önemli kısmı bitti zaten dedi, demek ki braket takılması bundan daha kolay geçecek öyle anladım.

teşekkürler herşey ben alt dişlerime tel düşündüm ama en az bir yıl sürecekti ve bebek düşündüğüm için o kadar bekleyemedim. dolayısıyla al ön biraz çaprışık malesef ama göze aldım bu yamukluğun kalmasını. benim 3 ay sürdü ama bu kadar sürmesinin nedeni implantta bekleme süresi olası .. diş etlerime yaptığı tedavi için zannedersem bir ay yeterliydi normalde 1 ay sürerdi herhalde maksimum. benim implant ve diğer damakta kist vardı bu operasyonlar yüzünden uzadı. sana da geçmiş olsun canım tel taktırman en mantıklısı hem doğal hem de kendi dişlerin sonuçta benim sadece alta olabilirdi o da zamanım yoktu diğerleri zaten telik durumları yoktu. olsaydı tel taktırmayı tercih ederdim. geçmiş olsun dert etme sonuç iyi olur umarım.sabır şart.

merhaba geçmiş olsun, dişleriniz harika görünüyor.

implantlarınızdan memnun musunuz? nerede yaptırdınız? kaça maloldu tanesi?

inanılmaz memnunum Kadıköy Koşuyolu Park 15 muayenahanelinde yaptırdım Ertan Terliksiz . kıpkırmızı rujlar sürüp foto çektiriyorum sürekli :) yine foto ekleyeceğim becerebilirsem ..uzun yıllar ve başka diş tecrübelerinden sonra zirkonyum ve pembe estetik denen şey harikaymış cidden de.

2 tane implant yapıldı arka tarafa hiç sıkıntı olmadı ilk kısım yapılırken can sıkıcı olabiliyr ama ağır olmuyo sadece ağzınız biraz uzun süre açık kalmış oluyor. yıllardır diş omlayan yerde 3 tane diş var. yabancılıyor insan başta ama zamanla alışılıyor daha da alışılacak. ama biz kadınlar estetik kaygılarımız daha yüksek olduğu için ben ön dişlerime takılmış durumdaydım. tek tek fiyat bilmiyorum ben hepsine total ödedim.mesaj atabilirim fiyat için .

2 tane implant yapıldı arka tarafa hiç sıkıntı olmadı ilk kısım yapılırken can sıkıcı olabiliyr ama ağır olmuyo sadece ağzınız biraz uzun süre açık kalmış oluyor. yıllardır diş omlayan yerde 3 tane diş var. yabancılıyor insan başta ama zamanla alışılıyor daha da alışılacak. ama biz kadınlar estetik kaygılarımız daha yüksek olduğu için ben ön dişlerime takılmış durumdaydım. tek tek fiyat bilmiyorum ben hepsine total ödedim.mesaj atabilirim fiyat için .

arkadaşım dişlerin harika olmuş bende çok problem yaşıyorum sana bir kaç şey sormak istiyorum kaplama yapılan dişlerinde ağrı falan oldu mu kesimde sonra a da hassasiyet. benim kaplama yapılacak iki dişimde dolgu var ve kaplamayı dolgunun üzerine koyacak ağrı yapmasından korkuyorum daha sonra. ön dişlerimdeki kaplama benim 5 yıl sonra çürüdü ve apse yaptı dünde onla uğraştım yüzüm felaket durumda sana bir sorayım dedim innan çok güzel olmuş :)

TE=mutluluksensin;26939759]arkadaşım dişlerin harika olmuş bende çok problem yaşıyorum sana bir kaç şey sormak istiyorum kaplama yapılan dişlerinde ağrı falan oldu mu kesimde sonra a da hassasiyet. benim kaplama yapılacak iki dişimde dolgu var ve kaplamayı dolgunun üzerine koyacak ağrı yapmasından korkuyorum daha sonra. ön dişlerimdeki kaplama benim 5 yıl sonra çürüdü ve apse yaptı dünde onla uğraştım yüzüm felaket durumda sana bir sorayım dedim innan çok güzel olmuş :)[/QUOTE]

şöyle söyllim şimdi sana keserken ne kadar acıdığıı bliyosundur sonuçta sen de yaptırmışsın sadece hassas hissediyodun, geçici plastik gibi bişeyden geçici kaplama yapıyo hassasiyet de kalmıyo zaten o zaman. ama senin anlattıklarında garip olan şey şu: yapıldıktan sonra sorun olmamaması lazım ben 1999 'da yaptırmıştım ön dişlerimi kaplama, bu yıl yenilettim zironyum yaptım resimdeki öndişler. hiççürümemişti yapılırken gözden kaçmış bişeyler tam temizlenmemiş tam yapılmamış sanırsam. yeni resim ekleyeceğim zaten göreceksin. üstelk ağzıma her türlü işlem uygulandı kist alındı implant da yapıldı kaplama da implan da dolgu da. ayrıca kaplamaların altındaki ön dişler hem dolgu hem anal dolgu.

TE=mutluluksensin;26939759]arkadaşım dişlerin harika olmuş bende çok problem yaşıyorum sana bir kaç şey sormak istiyorum kaplama yapılan dişlerinde ağrı falan oldu mu kesimde sonra a da hassasiyet. benim kaplama yapılacak iki dişimde dolgu var ve kaplamayı dolgunun üzerine koyacak ağrı yapmasından korkuyorum daha sonra. ön dişlerimdeki kaplama benim 5 yıl sonra çürüdü ve apse yaptı dünde onla uğraştım yüzüm felaket durumda sana bir sorayım dedim innan çok güzel olmuş :)

şöyle söyllim şimdi sana keserken ne kadar acıdığıı bliyosundur sonuçta sen de yaptırmışsın sadece hassas hissediyodun, geçici plastik gibi bişeyden geçici kaplama yapıyo hassasiyet de kalmıyo zaten o zaman. ama senin anlattıklarında garip olan şey şu: yapıldıktan sonra sorun olmamaması lazım ben 1999 'da yaptırmıştım ön dişlerimi kaplama, bu yıl yenilettim zironyum yaptım resimdeki öndişler. hiççürümemişti yapılırken gözden kaçmış bişeyler tam temizlenmemiş tam yapılmamış sanırsam. yeni resim ekleyeceğim zaten göreceksin. üstelk ağzıma her türlü işlem uygulandı kist alındı implant da yapıldı kaplama da implan da dolgu da. ayrıca kaplamaların altındaki ön dişler hem dolgu hem anal dolgu.[/QUOTE]

arkadaşım senin dişiler ne güzel olmuş maşallah ben kaç gündür ağlıyorum depresyona girdim ön dişlerim çarşmaba çekilecek inş sonra yerine köprü yapıalcak benim sana sorularım var :((( ön dişlerime implant düşünüyorum ama senin implantlar ne kadar bir sürede bitti birde fiyatı neytdi. ayrıca benim ön dişleri adam düzgün temizlemememiş o da sorun yarattı. şimdi sirkonyum düğşünüyorum bende impşant olmaz uzun sürrde köprü yaptırmak zorunda kalırsam bu diş işleri çok zor allah yardımcımız olsun ben psikolojik olarak çöktüm

Back