- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
Bu egzersiz programı 10 cd den oluşan bir program. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 60 günde mükemmel bir vücut vaad ediyor.
Bu tam kapsamlı bir program. Cdlerin içinden Beslenme programı ve Hangi gün hangi videonun yapılacağına dair bir çizelge çıkıyor.
Hareketler düzgün yapıldığında 45 dakikalık bir bölümle günde tam 1000 kalori yakmış oluyorsunuz!!!
Yani beslenmenize biraz dikkat ederseniz kilo vermemeniz imkansız.
Ben pazartesi başlayacağım 60 gün devam ediceğim. Kendime yol arkadaşları arıyorum
Yanlız oldukça zor bir spor. Türkiye'de pek yaygın değil ama yurt dışında çok yaygın.
Bir kaç video izledim ve şunu sölemeliyimki sağlam kalp gerekli.
Tamamen cardio hoplama zıplama içerikli.
İnsanity tanıtım videosu:
[video=youtube;ZLK28BHJDd8]http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8[/video]
Before & After Fotocuklar
Ayrıca youtube'da bir çok before after videoları bulabilirsiniz.
Eğer sonuna kadar gitmeyi başarırsak gerçekten çok etkili.
Nereden indireceğinize gelirsek; 10 cd den oluştuğu için ulaşmak biraz zor. Torrentte linkler var ancak yüksek boyutlarda. Ben 1 günde ancak indirebildim
Eveeeet varmısınız incelmeye kızlarrr ??
Bu tam kapsamlı bir program. Cdlerin içinden Beslenme programı ve Hangi gün hangi videonun yapılacağına dair bir çizelge çıkıyor.
Hareketler düzgün yapıldığında 45 dakikalık bir bölümle günde tam 1000 kalori yakmış oluyorsunuz!!!
Yani beslenmenize biraz dikkat ederseniz kilo vermemeniz imkansız.
Ben pazartesi başlayacağım 60 gün devam ediceğim. Kendime yol arkadaşları arıyorum
Yanlız oldukça zor bir spor. Türkiye'de pek yaygın değil ama yurt dışında çok yaygın.
Bir kaç video izledim ve şunu sölemeliyimki sağlam kalp gerekli.
Tamamen cardio hoplama zıplama içerikli.
İnsanity tanıtım videosu:
[video=youtube;ZLK28BHJDd8]http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8[/video]
Before & After Fotocuklar
Ayrıca youtube'da bir çok before after videoları bulabilirsiniz.
Eğer sonuna kadar gitmeyi başarırsak gerçekten çok etkili.
Nereden indireceğinize gelirsek; 10 cd den oluştuğu için ulaşmak biraz zor. Torrentte linkler var ancak yüksek boyutlarda. Ben 1 günde ancak indirebildim
Eveeeet varmısınız incelmeye kızlarrr ??