Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana doktorum 10 gun demisti 10 gunu gectiginde tehlikeli diye biliyorum ben..adet sokturuculer ilac bittikten sonra etki gosterir genelde
yok tatlım 2-3 gun zaten normal bir sure gecikmesi icin sende stres yapmıssıan ondan gecikmisde olabilir stres cok etkiliyor adeti ilacı bitirdikten sonra olur cok dusunme taktıkca kafaya olmuyor zaten:))
Selamun aleykum ben 6aylık evliyim ve bu süre zarfında 3defa adet oldum yani hep düzensiz 55günde bir adet gördüm farlutal ve tarlusalda kullandım ilacı kullandıktan 5-6gün sonra adaet görüyorum,ama doktor bu böyle olmaz adetleri düzene sokmak gerek dedi 6 ay kullanmam için ilaçlar verdi inşallah senin benimki gibi değildir
A.s senin durumun benden zormuş üzüldüm gerçekten.Normalde adetlerim düzensiz değildir bende o yüzden endişeliyim ve ilk defa adet söktürücü ilaç kullanıyorm diyebilirim.Sınavım vardı ona çok stres yaptım bu yüzden olamıyorum sanırım ama şimdi de onu atlattım bunu kafama takıyorum.İlaç bittikten 5-6 gün sonra oluyorsun demek.Sanırım benmde ilacı bitirip beklemem gerekiyo :/ 1 haftadır kullanıyorum.
Umarım senin adetin de düzene girer gerçekten tüm bayanlar için büyük bir sorun bu