Benim bugun 3. gunum cok kararliyim. 4 gun once birakicaktim arkadaslarim geldi yine dayanamadim bir gecede yaklasik 4 saat icinde 1 paket sigara bitirdim. Daha sonra gecesi yattim bir migdem bulandi sanki tansiyonum firladi hayatimda hic olmadigim kadar garip oldum gormeliydiniz halimi. gece 4 te kalktim istifra yapiyorum sonra biraz acildim ama o dakkada dedimki bir daha sigaraya togbe. sanirim fazla nikotin aldim. Daha sonra sabah oldu ve ben birakmistim ama 2 gun nefes alamadim canim sigara istemedi ama o kadar kotuydumki esneyerek surekli derin nefes alma ihtiyaci duydum butun gun esnedim bugun 3. gunum eser kalmadi sukur cok iyiyim. o kadar kotuydumki bir daha sigara icmem. resmen kalbim yerinden firliycak gibiydim nefes alamadim daha cok gencim
ne oldu diye nette arastirma yaptim Panik atak la ilgili sikayetler yasamisim ona cok benzettim ama sebebi sigara ne yazikki.. bildiginiz dozunu abarttim.. Nefes darligigi cektim aranizda bunu yasayan varmi psikolojik oldugnuda dusunuyorum aam tikandigmi cok net hissettim.
2012 sigarasiz olsun lutfen lutfen .. lutfen . .